Sziasztok!
Vero!
Remélem jó volt az utatok lefelé. Láttam mikor integettél az autópályáról!
Te is láttad, hogy én is visszaintegettem?
Most jutottam csak nagy géphez
úgy hogy a doki elérhetőségi ott lesznek, mire hazaérsz!
Jánosos füldoki meg.....
De hogy baj!!! Azt a dokit választod majd, amelyik jobban meggyőzött.
Igen, Adrinál ez a "süketség jön-megy". Általában akkor szokott lenni, amikor ramaty idő....esős-nyálkás....van. Szóval november meg március környékén. Nem vészes, mert 1-másfél hétnél nem tart tovább, de azért nagyon sajnálom, hogy olyankor nem hall és igazán nem is tesz jót...ahogy mondtam....sem a fülének sem az "agyi fejlődésnek". Most nem mintha ettől "gyogyós" lenne, de ha beszélsz erről egy "rendes" fül dokival, aki elmondja, hogy hogy működik ez a dolog, akkor jobban megérted, hogy miről is beszél. Meg szóban könnyebb is lenne elmondanom, mint leírva.
Igen, lehet folyadék a fülben. Ilyen savós folyadék. Majd legközelebb ha megyek, ezt is megkérdezem, hogy ez hogy alakulhat ki. Annyi tuti, hogy most nincs folyadék a fülében, teljesen tiszta.
Doki néni azt mondta, hogy ne menjen a gyerek fülébe samponos vagy szappanos víz, mert ez gyulladást okozhat. A sima, tiszta víz és a medencés klóros....erre direkt rákérdeztem.....az nem árthat a fülnek. Mondtam a doki néninek, hogy okés, fület mi csak sima vizzel mosunk, de akkor hajmosásnál bedugom a gyerek fülét, hátha ezzel is óvom a fülét az esetleges bajoktól.
CTG: hétfőn hívom Ritát és Ő mondja meg, hogy mikor menjek először a héten.
Szóval jövő héten: kezdődik Anya kezdődik!!!!
Judy!
Köszönöm a kimerítő választ, mind após, mind cég ügyben!
Mondjuk a káposzta az tényleg büdös, de finom!
Fejtágítást meg remélem túlélted!
Férjet meg.....csókoltatom!!!
Zsuzsó!
Akkor Alexandra csak 1 héttel született előbb, mint Adri!
Biztos váltottuk egymást a szülészeten!
Ha most "csak" rákszűrésről van szó, akkor a magánrendelő. Sógornőm is 1 hónapja volt ott Mészinél.
(nálunk Mészi "családi" nőgyógy. Sóginőm, uncsitesóm, meg én is nála szültünk)
Gabival nem tudom mi van. Maternitybe tuti nem maradt, de hogy hová ment azt nem tudom.
Én most a szülésznőmmel Nováky Ritával fogok szülni a SZI-ben (Szent Imre), doki meg aki bent lesz, az lesz. Mészáros csak szeptember elején kezd a II-es nőin, én meg addig úgy sem húzom ki
és így a két emberke közül...Rita/Mészi....maradt a biztos, Rita. Mészi egyébként nagyon örült neki, hogy legalább Rita "biztos pont" így nekem, sőt legutoljára mikor a dokinál jártam meg is jegyezte, hogy nem is kell nekem doki, ha Rita ott van, meg amilyen tempóban én szülök.....csak érjek be időben!
SZi-t már megnéztem magamnak, szülőszobák hasonlóak, mint a Kútban voltak annyi különbséggel,hogy 4 van, mindegyikhez van saját fürdőszoba, meg labda meg bordásfal meg mifene
, + az IKEA szoba, ami franciaágyas, sarokkáddal meg a többivel amiket az előbb írtam.
400 ezerért meg nem szülök ott. Nincs rá annyi
, de ha lenne, akkor sem adnék ki ennyi pénzt egy szülésért. Nekem inkább a dokim meg a szülésznőm a fontos.
Egyébként dokit emiatt nem váltok, a 6 hetes kontrollra is Mészihez megyek majd vissza. Azért 15 év a dokival, az 15 év.
És mivel velem mindig nagyon rendes és korrekt volt, ezért nincs is okom váltani. Ez most sajnos így jött ki, de nem baj.
A legjobban csak azt sajnálom, hogy egy nagyon jó szülészetet...dokik/szülésznők/csecs.nővrek, mindre igaz ez.....elvettek a TB fizető Anyukáktól/emberektől!
Mintha nem lenne elég magánklinika..... Na most már mindegy.
Orsi!
A süketséget hogy vettük észre??? Erre gondolsz? Hát nagyon egyszerűen. Nem hallotta amit mondtunk vagy kérdeztünk. Állandóan visszakérdezett és ordítva hallgatta a tévét meg a rádiót. De ezt megelőzte az iszonyatos horkolása, légzéskihagyása meg hogy éjszakánként felébredt és nem tudott magáról....egyszóval konkrétan nem volt fent!!
De ha jól emlékszem, akkor Tünde kisfiának van/volt tubusa, valami hasonló miatt, nem? Ő biztos többet tud mondani Neked erről a tubusos dologról, mint én, mert én még...hál'Istennek! koppkoppkopp!!....nem találkoztam vele. Mármint a tubussal, hogy kellett volna bármelyik Lányomnak is. Remélem most sem lesz rá szüksége Adrinak, de ha a doki néni azt javasolja, hogy mégis kell, akkor a gyerek érdekében mindent!!!!
Noelnek meg továbbra is akkor jobbulást! És kitartást a fogzáshoz!
Esküvőre meg minden szépet és jót!
Még jó, hogy jön a jó idő!!!!
Boszi!
Ti is már a Balcsin "nyomjátok"? Larával minden okés? És Szofi?
Tenci!
Hány fokos a víz a mediben? Mindjárt megyek és megnézem én is, hogy nálunk hogy áll a hőmérséklete. Bár belemenni ma még tuti nem fogunk!
Megyek, mert felkelt a Banda!
További szépeket Mindenkinek!