Sziasztok Lányok,
Végre van egy kis időm írogatni, aminek nagyon örülök, mert látom páran megijedtek, h miért vagyok negatív, vagy miért van negatív hangvétele annak a pár sornak amit írtam.
Csajok nincsen semmi nagyobb baj, tény, h a testem nagyon fáradt már, azért több, mint másfél év terhesség kezdi érzékennyé tenni bennem a dolgokat. Talán a legnagyobb baj az, h olyan dolgoktól félek, amik előfordulása tök minimális, ezektől pedig napokig tudok rettegni. Biztosan Bendike miatt van, meg amiatt, h Vele is olyan dolog történt, aminek az előfordulási esélye minimális. Mindezen félelmek mellett pedig ott vannak még az általános nehézségek is, mint nálatok is… ezért imádok jönni hozzátok és látni, olvasni, h mindenki jól érzi magát, mindenki pörög, pozitív és boldog. Nagyon sok erőt merítek Tőletek, ha Ti nem lennétek még az általánosabb dolgok is nyomasztanának.
Dorka, fényképet mindenképp teszek majd fel. Tudom, h örültél volna, ha tovább tudsz dolgozni, de meglátod milyen szuper lesz otthon.
Navared, csak annyi, h sokkal nehezebben viselem a dolgokat, mint tavaly Bendikénél.
Gratula a szuper cukor eredményedhez.
Tatjana: nagyon aranyos vagy, már egy kicsit kezd jobb lenni, de Boldinak nagyon ízlenek a dolgok amiket eszem és nem engedi ki őket.
Nagyon drukkolok, h ne legyen baj a keményedések miatt. Nekem csak annyira szokott keményebb lenni, ameddig Boldi kidugja a popsiját, vagy vándorlásba kezd és a kanyarban elakad. Aztán mikor visszamászik a helyére már sokkal jobb. Abból gondolom, h ezek nem keményedések, h nem sugárzik ki fájdalom a hátamba. De azért párszor én is megijedek, mert múltkor már C2000-es volt a méhszájam és puhább is. A doki azt mondta nem lesz baj, hát ebbe a mondatába kapaszkodom.
Szisszka, küldöm a receptet (
http://www.desszert.eu/tejpite_meggybefottel ), én graham lisztel csináltam, és még így is finom lett… Nyáron szeretem, mert a hűtőben kell tartani, kicsit olyan sztem mint a rizskók, vagy tejbegríz.
De ügyes vagy, h csak ennyit híztál, nekem most nagyon megszalad, pedig alig eszem. A vérnyomásom rendben van, sőt elég alacsony, de kg-kall így voltam Bendinél is, a 25. hét környékétől, heti 1 kg.
Aranyoska, Drága nagyon drukkolok, h minden rendben legyen. Keddre pedig iszonyatosan drukkolok.
Vörösmaccs: ne tessék pityeregni, tudom, h nagyon-nagyon nehéz amikor szinte magunkat is alig tudjuk ellátni nemhogy még a háztartást. De ha ez kell, ahhoz, h a Pöttömök bent maradjanak, akkor ez a legfontosabb. Csak ne sírdogálj!!! Mosolyogj, mert azt érzik a babák is.
Kinga: nagyon szép a Dorka név.
Csillagvirág: jól esik a megértésed, nagyon szépen köszönöm.
Én is uúgy vélekedek a dolgokról, mint Te, pedig aztán Neked a kisfiad miatt még nehezebb lehet, „csak” feküdni, de engem is a cél vezérel és ha ez azzal jár, h kicsit többet hízok, és nem tudok elmosogatni, akkor puff neki ez lesz. Csak már ott tartanánk, h magamhoz ölelhetném.
Rabbe: úúúúggyyyy sajnálom!!! Ilyenkor miért nem tudok ott lenni, és miért nem segítenek az emberek egy kismaminak???? Én mindig rohanok és segítek, ha csak egy babakocsi le-fel vételéről van szó akkor is, nemhogy még akkor amikor látszik, h nincs jól vki… Édesem, remélem sikerül kipihizned magad! Ügyes voltál!!!
Dorka: sztem a hasszurka, többnyire a fáradságtól van, a kocsizást sem szokták szeretni a babók és még az elején nekem is volt, a pihitől és magnéziumtól elmúlik.
Lucuzs: olyan jó ezt így olvasni, novemberben kisfiam fog születni. És kisbabáink lesznek!!! Ma ebbe a pozitív gondolatba fogok kapaszkodni, nem mintha el tudnám felejteni, már nem látom a lábamat sem.
Nagyon köszönöm, h itt vagytok, h itt lehetek! Holnapra nagyon szép időt és szuper jó csevegést kívánok Nektek! Millió puszii