Kissedi!
Székrekedésre nekem is az aszalt
szilva jön be mindig. Csak mióta barna és rozskenyeret eszek csak, azóta inkább hasmenésem van, így sosem merek enni aszalt szilvát...
Meg azt ajánlotta nekem egy doki, hogy reggel, még éhgyomorra igyak meg 2 dl vizet, és az is segít. Ezt még nem próbáltam, de ha ilyen gondom lenne, biztos kipróbálnám.
Köszi a pogit, finom!
Babicsek!
Jó az ilyen ágvágó, ami mindent vág!
Elmennek a vendégek, és máris nekiestek a kertnek? Ti aztán aktívak vagytok!
A hajhulláshoz nem értek. Remélem beválik nálatok api vitaminja, és jön a kistesó!
Timejka!
Örülök, ha kezdesz megnyugodni, és alakul a helyzet a pároddal. Nagyon drukkolok neked! Szuper, hogy már időpontot is szereztél a dokihoz!
Bikfy!
Örülök, hogy ilyen jó dokit találtál! Már annyiszor leírtad, hogy mennyire elégedett vagy vele, hogy azt hiszem, tényleg a lehető legjobb doki, akit találhattál. Illetek egymáshoz, mint páciens és doki.
) És olyan szépen leírtad Timejkának, hogy lépni kell!
Nekem a munkahelyen meg van beszélve, hogy a vizsgálatokra eljárok, és ledolgozom később. De azért nálam ez könnyebb, mert te nem tudsz tovább bent maradni, hogy vigyázz a gyerekekre...
Nem tudom, mi a megoldás.
Örülök, hogy alakultok a pároddal is! Meglesz ennek a gyümölcse!
Beze!
Pocakod szépséges! Igazán csinos kismami vagy!
Aagassi!
Sajnálom, hogy doki ügyben meg van kötve a kezed.
A kiköltözés tényleg érdekes. Mi Budapest szélén lakunk, a munkahelyre kb. 1 óra eljutnom minden nap tömegközlekedve. A nővérem, és a férjem bátyja is Bp-en él családostul, de autóval is fél-egy óra eljutni hozzájuk, nagyszülők vidéken (kocsival 2-2,5 óra). Úgyhogy mi sem tudom, kire számíthatunk majd, ha gyermekeink lesznek.
Anyósommal kapcsolatban alapvetően tudom, hogy nagyon jó dolgom van, főleg, mikor olvasom itt a fórumon, hogy milyen problémáitok vannak a sajátotokkal. De azért nagyon bosszantó tud lenni, mikor egy meglévő tulajdonságodat kívülről megtapasztalva idegesít... És rádöbbensz, hogy vajon hány embert idegesítesz te is vele... (Ilyenekre gondoltam a nagy hasonlóság alatt.)
Babicsek!
A hétvégénk elég jól sikerült, szombaton buli a férjem munkatársaival, tegnap meg Balaton. Egészen jó idő volt, bár a víz nagyon hideg. Kb. 10 percet úsztam benne, és kifelé már olyan érzésem volt, mintha sípolna a tüdőm, pedig nekem ilyen még sosem volt (férjem miatt ismerem ezt a hangot...
). Szerencsére nem lett bajom, de a férjem ma már otthon maradt, mert beteg lett.
Nati!
Jó, hogy jöttél! Bencus mosolya alapján jól sikerült a vakáció?
Na jó, tudom, hogy ezek régebbi képek...
Monic!
Kitartást! Kívánok neked nyugisabb éjszakákat! Hogy sikerült a pesti út?
Dy!
Hogy vagytok? Mit mondott a doki? Aggódunk érted, gyere, kérlek!