Sziasztok!
Már megint nagyon jól sikerült a tali,és a kicsit esős-fázós idő ellenére jó sokan voltunk. Orsi,Ini,Zita: olyan jó volt végre találkozni Veletek és a csöppségekkel! Bár nekem is kicsit kevés volt Zitából és Matyikából
. Matyika mekkora nagy fiú! De ugyebeár ő a topik első szülinaposa
Na meg én a két "nagykiscsajtól" Hannától és Csengustól voltam elájulva /bár nehéz volt Őket egyhelyben állva megszemlélni/
. Olyanok voltak,mint két kis törékeny tündérkirálylány!
Pindur!
Nálunk kétféle napirend van,ezt Vencel alakította így,de én is örülök neki. 1. esetben ébredés után kb. két órával alszik egy 30-40 percet, majd du. kb. kettőtől egy hosszú 1,5-2 órásat /ezt mostanában velem együtt
/. Ilyenkor már estig nem alszik. Néha viszont a délutáni is rövidre sikerül,ilyenkor még este 6-fél7 körül alszik egy harmadik rövidet. Mivel ez működik és nem én találtam ki neki,hogy mehessek össze-vissza,ezért a talikor és egyéb programokkor úgy csinálom,hogy amikor álmos,akkor indulunk, vmikor útközben elalszik,de csak egy rövidet,ez pont elég mondjuk egy játszóházazásra,és ilyenkor még alszik hazafelé is. De egyébként vannak gyerkőcök /pl. Levi,akik nagyon jól tudnak aludni a játszóházban is
/. Régebben én is úgy éreztem,hogy a két alvás mellett nem tudunk kimozdulni,de igen
!
Andi!
Na nehogy a lustaság legyen az akadály
! Mi tegnap az Oktogontól mentünk gyalog,mert Vencel bealudt,és én is szeretem,ha kicsit alszik a nagy játék előtt. Megjegyzem:magamtól sose venném rá magam,de utólag jólesett!
Ági!
Már azt hittem,a kézműves szakkört készíted elő
! A műveid ismét remekek,bár ejnye-bejnye,hogy csak Judit figyelmébe ajánlottad
! Jobbulást Daninak!
Nelli!
Nem "nyomoztam",de láttalak egy másik topikban. Szerintem is nagyon jót tesz,ha az ember kimozdul,programokat szervez. nem tudom,merre laktok,és mennyire tudod megoldani a csütörtök délutáni játszóházazást,de tényleg nagyon jóhangulatú maga a hely is, a gyerekek is meg mi is
. A manók mindig lekötik magukat valamivel és közben nekünk is sikerül dumálni erről-arról, kispapikról,családról,stb. De vagyunk itt többen,aki elég nagy jövő-menők vagyunk és más időpontban,máshol is vevők vagyunk egy minitalira. Én úgy érzem,vidáman telnek a napjaink itthon is,de délután 5 körül már örülök,ha jön a váltás
. Azok a napok,amikor van valami program,azonban 100-szor gyorsabban és kellemesebben telnek
Ini,
eszem ágában sincs győzködni Téged cipő témában,azt gondolom, jól elleszünk itt cipősök és mezítlábasok egymás mellett
. Tegnap megkérdeztema gyógytornászt és azt mondta,hogy a mezítlábazás tényleg nagyon jó tud lenni és sokféle izmot erősít természetes talajon,csak a mai parketták,padlószőnyegek nem igazán mondhatók természetes talajnak. Azt mondta,hogy egy fele-fele megoldás /amit Szlvi is javasolt/ a legjobb. Aztán majd nyáron lehet szaladgálni mezítláb a kertben,füvön,már akinek van ilyen
Szilvi!
A "buszon csüngős" példa nagyon szemléletes volt
! A gyógytornász is "megtiltotta" a kézen vezetést,azt mondta,még azt is ,hogy néha ülve előre nyújtom a kezem,Vencel megkapaszkodik és úgy jön oda hozzám. /Ezt be is mutattam neki véletlenül,de szerencsére,mert legalább szólt,hogy ezt se csináljuk/. Vencel amúgy már többnyire egy kézzel kapaszkodik,oldalra kifordulva és sokat lépeget. Azt mondta,hogy ha mégis vmit akarunk,akkor játékosan pakolgathatjuk a dolgokat jobbra-balra,hogy sokat kelljen lépkedni,de nem kell,csak lehet. Mivel teljesen rendben van mindne,már csak egyszer,egyéves korában nézi meg,azt is csak azért,mert így szokás
. Remélem jövő héten,már jöttök talizni! Hátad hogy van?
Manga!
Kár,hogy ritkán látunk
! A gyereknevelésnél van elég sok táplálkozásos topik, meg tápszeres is. Szerintem ott próbálkozz!
BÖRZE: van valaki ,aki egyedül,gyerek és kispapi nélkül jön? Mert én igen,és partnert keresek a csatangoláshoz
!
Buksi