szalamandra!
Most van egy kis időm válaszolni a kérdésedre.
Én is 5 ágyas szobában voltam. /már amikor átkerültem ugye a gyermekágyra, mert annyi szülés volt, hogy nem volt hely, és a patológia vendégszeretetét élveztük amíg nem lett üres ágy.../
Szóval nekem szerencsém volt, mert senki nem tartotta maga mellett éjszakára a babucikat, esetleg akinek megfordult a fejében, azt lebeszéltük róla..
Persze nem gonoszságból, csak hát ugye jó ideig ez a 2-3 éjszaka marad alvásra, nem árt kihasználni. Nővérek igazából nem sok vizet zavarnak, csak akkor kapsz bármit, ha szólsz. Beleértve a tiszta ágyneműt is!!! Esténként megkérdezik hogy kér-e valaki fájdalomcsillapítót, de ezen kívül semmi. A kaja tényleg förtelmes, és ez tényleg nem túlzás!!! Legtöbbször porból készült "krumpli"püré volt só nélkül. Valamiféle minimális hússal, ha szerencséd van, akkor kifogsz valami szaftos húst, és akkor lesz vmi íze is. Rettenetes. Néha pár szem alma kompót, vagy kis dobozos almalé. És persze a tipikus leves minden nap.
A csecsemősök közül van nagyon kedves, nálunk Ica néni volt a favorit. Végtelenül kedves, segítőkész. Amikor szoliban volt Eszter, adhattam le anyatejet, amit ő éjszaka odaadott neki. De nem mindenki ilyen. Legközelebb kérdeztem a nővért, hogy vihetek-e tejcit a babának, és közölte, éjjel nem etetünk. /akkor is kék fény alatt volt/ Majd hajnal 4 órakor jött, ébresztett, hogy anyuka jöjjön, mert éhes a babája...... De mindent összevetve ki lehet bírni ezt a pár napot, leginkább szerintem a szobatársaktól függ, hogy hogy érzi magát az ember.
Bocsi, a kicsit hosszúra sikerült irományért
Ha bármi kérdésed van még, szívesen válaszolok!
E+E