Kissedi!
Bromocriptinből mennyit kell szedned? Mikor mész a következő vizsgálatra? Hogy vagy, nem visel meg a Closti?
Bikfy!
Sikerül a kontrollra időpontot szerezned?
Kata!
Remélem nem lesz gond a gyomorsavval többet. Aztán, hogy lassan betöltöd a 12. hetet, remélem neked is elkezdődik a kismamaság legszebb része, mikor erőtől duzzadsz ... stb.
Irigylem azokat, akikkel két lombik között spontán megeshet a csoda... De mindannyiunknak megvan a maga keresztje. És persze a sikerek tényleg mind pozitív példák! most már csak az kell, hogy sikerüljön a lánynak is a szeptemberi lombik!
Rodi!
Imák érted is mennek, és remélem hétfőn végre megnyugtat a doki is, hogy csak így tovább, és minden rendben lesz! És tényleg ne gondolj más lehetőségre, fekszel, betartod az utasításokat, baj nem lehet!
Nekem lombik azért csak novemberben lehet, mert hosszú sor van.
Mondjuk pontosan nem tudom, mikor lesz, majd ha megyünk a dokihoz, akkor fogok többet tudni, de úgy sejtem, hogy kb. akkor lesz. Sajnos kb. fél évente lehet lombikra menni a Kaaliban. Ez az idegörlő, a várakozás. Bár most legalább nyár van!
Vius!
Tényleg, te is megszenvedtél a fekvéssel. Mennyit kellett feküdnöd, és mikortól voltál kórházban? Olyan ügyesen végigcsináltad azt is, és most nap, mint nap csodálhatjuk a kis, édes Darinkát!
Natikám!
Nagyon várunk vissza! Remélem nagyon-nagyon jól éreztétek magatokat a nyaraláson és tudtatok lazítani! Kívánom, hogy ez legyen az utolsó ilyen hármasban töltött nyaratok, és jövő ilyenkor már itt legyen a kistesó legalább egy ultrahangképen!
Dy!
Gyere! Aggódunk érted!
Eclipse!
Ügyes vagy, örülök, hogy minden rendben. Jó ezt hallani!
BEZE!!!!
Merre jársz? Mi van veletek? Gyere, nagyon hiányzol ám!
Aagassi!
Lassan, de telik az idő, lassan hazajön a párod. Végleg jön,vagy még vissza fog menni a közeljövőben?
Babicsek!
Már péntek van!
Gyere és mesélj, milyen volt a vendégekkel!