Jól van csajok hiszek nektek
:D:D
Csajok el sem hittem ha nem élem át hogy milyen elvonási tüneteink voltak
:): na jó nem annyira nagyon de azért volt hogy csak egymást kerülgettük apával mert nem tudtuk mit csináljunk
most olvasok visszafelé és akkor majd látom
:)
A hideg napok nagyon nehezen múltak mert Gyerek mindenáron ki akart menni.Azt mondta majd veszünk kapucnit és mehetünk,:D de ezerrel szakadt az eső
Brita sajnálom hogy így kell megoldanotok Regi felvigyázását,de manapság már tényleg kiben bízzon az ember lánya?
Bogárkám drága szerintem tojcsi előtt két nappal teszteltem a halvány negát előtte két nappal a pozit szóval ja sacc egy hét
,de legalább tudom hogy a tojcsi biztosan pé
sajnálom, hogy nem jött össze nektek de majd most teljesen felfrissülve feltöltődve majd összejön
állást ajánlanak és te gondolkodsz rajta !!!!!!!!!!!!csaje felpattanok a repcsire és fenéken billentelek.ha ennyi pozitivum van benne akkor egy próbát megér az angolod meg csak tökéletesedik
Kati: még a lúd is bőrözött rajtam annyira szép ahogy a párod felköszöntött :9 nagyon édes volt tőle
és persze még a 8 nap nem telt le így Boldogságos szülinapot kívánok
Bettike: vigyázz magadra te csajos
Csillagbabám: te is vigyázz magadra és juhééé szupi lett a cukros terhelésed
Bence is milyen kis szőke fürtös:) majd pisloghatsz ha csajozni kezd
:):):):és te milyen csini kismami vagy .csak a pocid domborodik
olyan kis vékonyka vagy
csini:d
Apa két napja nagyon fini kókuszos fagyit csinált
Nita drága anyósod tényleg nem semmi
:( tényleg fűbe haraphatna már bár én inkább nem mondok semmit mert általában ha rosszat akarok valakinek az általában előbb utóbb bejön
Ügyes vagy hogy sikerült elboltolni a kocsit :9 és már meg is van az új
Mona: édes vagy de én is örülnék annak ha nektek is összejönne most
nekem egyenlőre még csak egy hete volt pém szóval nincs semmi tünet stb bár cicim fáj kicsit de az eddig is fájt azt nem jelentett semmit
Nekem annyiból jó volt hogy anyós kezdetektől nyüstölt hogy ne lakjunk együtt mert az csak rosszat szűl
ebben jó volt az ötlet
így meg hetente látom így ki lehet bírni
Húú most olvasom Betti
nem hallottam
én a híradó alatt még kint vagyok agyerekkel
de ez szörnyű .ha már kihordta miért nem vitte legalább árvaházba hogy jó életük legyen vagy jobb vagy ki tudja de a lényeg hogy nem elásni.10x nem lehet ezt a depresszióra fogni
Mia: látom benneteket is elért a technika ördöge
:( gratulálok a babóhoz tudtuk mi azt hogy jól sikerült az alapokat lerakni :9
Pampa: még akármi is lehet drukkolok ezerrel
:):)
Na most aztán olvashattok eleget
:):)