Sziasztok csajok!
Nam tudom mi a szavazás eredménye??De majdnem mindenki átvonult az anyatanyára.Ha nem vagyok szemfüles akkor csak pislogok,hogy hová tűnt innen mindenki
Szóval akkor itt nyíltan jelzem..Én is átvándoroltam oda (is).Végül is már vagy 2éve regelve vagyok oda.
De csajok,jó lett volna egy kör privit küldeni mindenkinek,hogy oda bútoroztunk,és ott található mindenki.
No akkor írom én is a Regi kaja pia hozzá állását
Nekem még nagyon sok tejem van.8hála égnek,és össze teszem a kezeimet)
Szóval a Regi nem iszik sem vizes sem gyümölcsléket.Ha szomjas csak szopizik.
Próbáltam neki adni ezt azt de nem igazán kell neki,beéri az anyatejjel szomj oltónak.
Okés azért 1-1 kortyokat iszogat de ez nem mennyiség,inkább ismerkedés az ízekkel.
Kaja...Kb 2-3 napja egész jól eszik a Regi.Én nem válogatok neki.Azt eszi ami van,vagyis zömében amit mi is eszünk.
De alapjában eddig a kajája 95% az anyatej tette ki.Van olyan nap,hogy egyel talán nem is eszik semmi mást csak szopizik
Viszont én nem csinálok nagy ügyet a kajájából.
Vagyis...Nem tudom neki elmagyarázni,hogy nem ehet abból a chipsből amit a Szabi eszik.Így mára már szinte mindent megkóstolt.
Kenyeret eszik rendszeresen,ha nem is mennyiséget de elrágcsálja legalább a héját,keksz is megy,ribizlit is evett már,halat dinnyét és tojásos kajákat is.
Amúgy mi az igény szerinti hosszá táplálást próbáljuk.A Regi zömében egyedül eszik.Egyedül tolja a cukkinit a tésztát és mindent a szájába.Elé teszem a kaját és eszik.
Mostanra kezd beérni a dolog.És már rakosgatja a kanalat villát a szájába.Igaz segíteni kell neki de menni fog.
Hogy koszos lesz???No és akkor mi van???Napi kb 2-3x pucolom ki az egész gyereket.Már hozzá szoktam.De szerintem 2-3 hónap és szebben fog már enni egyedül.Most még ismerkedik az ízekkel és az ételek állagával.De számomra ez így most tök jó