Sziasztok!
Vikoo: mi újság veletek? Péntek óta nem írtál. Remélem semmi baj nincs, csak nyaraltok vagy nem érsz rá.
Aranyoska: nagyon sajnálom, hogy feküdnöd kell, de a Babóért mindent! Szorítok, hogy ne legyen tartós fekvés! Biztosan nem lesz semmi probléma, mert pont Te írtad, hogy ez egy szerencsés topik, tehát senkinek semmi baja nem lehet!
Pihizz sokat!
Navared: szülésre úgy készülök majd lelkileg, hogy hamarabb jön, nem akarok akkor meglepődni
, de ha végig bent maradna annak örülnék a legjobban. Papírzsepi ismerős
, drága párocskám szokta úgy belerakni a szennyestartóba a ruháit, hogy hagy benne, aztán ha sietek és megkérdezem, hogy mindenből kivett-e mindent, mindig az a válasz, hogy persze
, azután meg, ha mutatom neki, akkor meg sunnyogva azt mondja, hogy biztos én hagytam benne valamelyik ruhában
Na ezt kétszer eljátszotta, azóta nézem a zsebeket
Dorka: nem rég beszéltem a szomszéd csajjal, aki programozott császárral szült, de mivel először csak a rémtörténeteit mesélte (próbált elriasztani a gyerekvállalástól
), ezért a végén már nem is nagyon figyeltem, hogy hogyan zajlott nála a császár. Valami olyasmire emlékszem, hogy hamarabb volt 1 héttel, mint a kiírás időpontja, meg pozitívumnak írta le, hogy legalább akkor a doki tuti ott van. Végig ébren volt, de nem érzett semmit. Aztán sírt, hogy utána milyen rossz volt neki
, de pl. az unokatesómnak is az volt és ő már másnap járkált, és mondta, hogy elég hamar felépült belőle.
Ja, erről jut eszembe (bár tudom, hogy volt már ez a téma), de az egyik munkatársam akar folyton lebeszélni a gyerekvállalásról, hogy mennyi gond van vele, nem marad magánéletünk, stb. Én meg mindig mondom neki, hogy ok, hogy ezt elmondja, de nálam már adott a dolog, nem nagyon tudok (meg nem is akarok
) változtatni rajta. Mindig ráhagyom, hogy jól van, majd akkor én is szenvedek, de az igazság az, hogy alig várom már, hogy "ne legyen egy perc szabadidőm sem"
Ja és köszi a fuvart a talira, majd Eclipse-szel még megbeszélem, hogy ő mikor megy és megpróbálok én is akkor menni.
Ágica, Szisszka: örülök egy kicsit, hogy név kérdésben nem csak nálunk vannak bizonytalanságok...
Szégyeltem is magam érte, hogy milyen anya leszek, ha még nevet sem tudok adni a Babókánknak... De olyan sok összetevője van a dolognak, és a legnagyobb probléma, hogy sajna apával nem nagyon tudunk megegyezni
Most csináltunk egy olyat, hogy netről táblázat (kb. 1700 névvel), abból kitöröltem, ami tuti nem jöhet szóba, maradt 176, majd egy másik alkalommal pedig más szempontokat figyelembe véve sikerült 45 névre leszűkíteni a listát
Most itt tartunk, de azért bízok benne, hogy novemberre megtaláljuk az igazit.
Kivéve, ha a mai uh-on ki nem derül, hogy mégis kisfiunk lesz, mert akkor az már megvan és nem kell tovább gondolkodni
Henne: nyelvvizsgára majd küldöm a dukkokat! +++++ Sajna a mesterképzéshez nekem is kell csinálnom még egy nyelvvizsgát, de semmi kedvem hozzá
Már látom magam, hogy majd az utolsó pillanatban kezdek majd kapkodni vele
Ma megyek a kórházba uh-ra (megint
), mert a doktornő mondta, hogy ügyeletes lesz és ha apa is szeretné látni a Pincurkát akkor menjünk be este (már 12 hetes kora óta nem látta). Aztán most úgy alakult, hogy jövőhéten szabin leszünk mindketten és hazamennénk szülőkhöz (250 km-re) több napra, de pont akkor kellene mennem terhesgondozásra is. Megpróbálom rábeszélni, hogy most tudjuk le a terhesgondozás részét (igazából csak beutalót kell adnia cukorvizsgálatra). Remélem belemegy.
Puszi mindenkinek!