Sannah: okés:)) Hosszú levelekre nekem sincs időm mostanában
Elhiszem, hogy te sem unatkozol
Van még, amit venni kell a kisfiadnak? Jól álltok a beszerzésekkel?
Bols, mekkora szépséges pocid van!:) Nagyon gyönyörű!
Vanda, nagyon rossz lehet, hogy nem tudnak nyelni a torokfájástól:( Elmúlhatna már. Utána aztán kösd fel a gatyuszt, sokat fognak enni, csak győzzed
Babus, szegény! Szülés után minden pisi gond megszűnik. Már csak max. egy hét a szülésig. Utána megkönnyebbülsz, meglátod.
Skrisz, nagyon cukiiiiiiii!:)) Gyönyörűen kiszőkült a kiscsajod. Eddig vöröses szőkének láttam, de most aztán csodaszép szőke bige lett:) Nagyon dögös!:) Éljen a híres nyolcfogú!!!:)
Keny, akkor meg lettél "szentelve" már párszor:) Örülök, hogy az Espumisan bejött nektek is:) Dorci is sokáig használta. Most felváltva ezt veszem, vagy az Infacolt.
Dorcikám nagyon belejött az evésbe, tegnap este két (!) doboz bébiételt befalt vacsorára. Már féltünk, hogy ki fog pukkadni, de ő csak mosolygott és békésen elaludt:) A két doboz bébiételt úgy értsétek, hogy én főztem neki burgonyát almával és az volt egy bébiételnyi adag. Aztán még sírt és tátogatta a száját, hogy kér. Mivel elfogyott a saját kaja, ezért gyorsan feltéptem egy bébiétel dobozát és azt is benyomta. Most különben beindult a növekedésben, a 74-es ruhák feszülnek rajta, a rugikban nem tudja kinyújtani a lábait, sokszor 80-ast adok már rá. Szóval, növekszik a kiscsajom.)