Sziasztok!
Kubuuuuu!!!!!!
Jjajj de izgi vagyok
nagyon várjuk a híreket és a képeket és hatalmas mega giga drukk, hogy ne kelljen nagyon megszenvedned Lizával
Nagyon szépséges szülést kívánok
Aztán majd néha, ha Marci és Liza engedik, egy picit kukkants be hozzánk
Woody!
Nagyon a végén jársz te is Lilivel!
Küldesz képet?
szoba, poci, ...mindenre vevő vagyok
Lukácsné!
Neked szigorú pihi van, mert már nagyon finish van!
csak óvatosan mindennel! És hatalmas kitartást az ügyintézéshez! Remélem hamar megcsinálják, visszaküldik és azt a kis időt még kivárja Hanna
Luca!
A Fer 14-et elkezdhetitek, de a Cetebe adagot és az E vitamint ne hagyjátok abba! Attól nem lesz több, de a fertilitásra jó hatással van és sokkal nagyobb lesz tőle a spermiumok feje és az fontos a lombiknál nagyon, mert abban van a DNS!!!! Úgyhogy NE hagyjátok abba!!!!!
Torkom már a múlté!
Biztosan jót tett neki az is, hogy úgy 3-4 hét távlatában kioperáltam egy 5 mm-es üvegszilánkot a kezemből! (elestem és belement valami, és azt hittem, hogy szálka, vagy pici kő, de nem tudtam kiszivatni paradicsommal, meg kinyomni sem, se kiszúrni tűvel, így haza jöttünk a Balaton Soundról, és felvágtam az oldalát (addigra kb 1 hónapja volt már benne
), Laci meg kiszedte egy csipesszel
üvegszilánk volt
erre nem gondoltam, de legalább már kint van
úgyhogy semmi bajom hála Istennek! )
Angi!
Nagyon drukkolok holnapra! Egy pillanatra se adj fel semmit! Az utolsó pillanatig buzdítsd őket!
És írj, hogy mi volt!
Béka!
Én is a reggeli pisire voksolok!!! Az a tuti ilyen korai állapotban!
Vagyis az sem! A tuti majd az lesz, amit a BMC-ben mondanak
Hajrá hajrá
Sajti!
Hol vagy?
Nálunk:
Ma voltam kedvenc szívem csücske Lintner Tanár Úrnál
ÉÉÉÉdes pofa volt, mint mindig!
És megkaptuk a zöld jelzést! Nagyon megvizsgált uh-val is, és mindenhogyan, és minden nagyon ok!
SŐŐŐŐT, még a 2 baba visszaültetést is megengedte
Azt mondta, max 2 baba kihordható, de jobban örülne, ha most 1 lenne csak, és a második körben mehet az ikerterhesség
Nem hagy cserben és végigcsinálja velem
ééééés jövő szerdán megy Lac spermavizsgálatra, és utána megyek a BMC-be, és kezdhetünk
ééééés ma valószínű kiszabadult egy nagy petém, és még van 2 bal oldalon és 1 jobb oldalon
ezek HÁRMAN kb szombat-vasárnap érnek!
úgyhogy spontán program van hétvégén
Dúúúúrva, hogy ennyi tüszim van spontán magamtól gyogyók nélkül
És a méhnyálkahártyám már most tizensok mm volt
Azt mondta, rám néz és terhesnek kell lennem
Úgyhogy jövő héten beszélek K2 ügynökkel és indulhatunk újra, a testem és a lelkünk is nagyon várja
Most eldugulok! És bár hülyén hangzik, de nagyon örülök, mert megint felgyúlt a fény az alagút végén
És mostantól rohanni szeretnék felé
Puszi mindenkinek!