Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap délután szépülni voltam. Elmentem kozmetikushoz és egy nagy-regenerált kértem. Volt kezelés, szempilla-festés, szemöldök szedés és bajusz gyanta. Szóval a gyerek már nem fog összetéveszteni a Mikulással. Nagyon jól esett, bár néha elég kényelmetlen volt már háton feküdni. Ilyenkor pozíció váltás és ment minden tovább.
Kozmetikusom mesélte - mert ugye ők sok történetet hallanak - hogy az egyik vendége császárral szült és nem sikerült jól az epidurális érzéstelenítés. Mondta a dokinak, hogy mindent érez és hogy nagyon fáj, erre kikötözték, mondván, hogy hisztis. Majdnem beleőrült a fájdalomba és egy hétig nem is tudott a gyerekre nézni. Na szép, mondhatom megnyugodtam. Kép Majd azért tisztázom az Edittel, hogy ha azt mondom, hogy fáj, akkor tényleg fáj!
Apa elvitte a varrógépemet tegnap a szervízbe. Ott persze nem produkálta a problémát, így visszakerült hozzám. Tuti, hogy ha elkezdek vele varrni, akkor megint rossz lesz. Ez Murphy!!

Dia!
Én is néztem a Megasztárt. Én csak azon gondolkozom, hogy az embereknek nincs önkritikájuk. A két legjobb forma a cinege hangú cigány gyerek, és a másik karcagi roma gyerek, aki maga szerint előadóművész és Ricky Martinnal lépett fel. Szana-szét röhögtem magam. Viszont volt egy-két nagyon jó! Megmondom őszintén, hogy a Vera tesója is jó, de nem voltam tőle elájulva!

Én a héten ma dolgozom utóljára, mert hosszú hétvégére megyünk Libickozmára. Itt voltunk már egyszer és nagyon szép volt. Ez Kaposvártól nincs messze - egy vadász tanya nagyon szép környéken. Ahogy a párom mondja az Isten háta mögött 2 km-el. Tényleg nagyon messze van minden lakott telelpüléstől, így még térerő sincs.
Azért Giginek drukkolok, legfeljebb majd vasárnap délután tudom meg a nagy hírt - ha lesz és nem marad örök terhes! Kép

Pusza
Barbara
babar

Sziasztok!
Na ma sikerült álmok nélkül kialudni magam, úgyhogy ma szépen indul a nap, csak köd ne lenne Kép

Barbi!
Engem valamiért kihagytál a táblából, ott kéne figyelnem a célegyenesben, Marica és Kata között. Visszatennél majd? Lécci-lécci Kép
Egyébként én így a számítógéppel szoktam járni, mint te a varrógéppel. Csinál valami hülyeséget, folyamatosan, mondom a férjecskémnek, aki nem hiszi el, próbáljuk ki, hát neki nem csinálja. Aztán mikor nincs itt, rögtön csinálja megint Kép
Jó hosszúhétvégézést. Irigyellek Kép

Motiot!
Mi lehet vele? Tutira lebabázott már. Jaj de jó lenne hallani róla Kép

Kata! Kép
Köszi Kép

Gigi!
Pont egyforma a hasméretünk, nekem is 112 centi, tegnap mértem megint. Hétfő óta nőtt 1 centit. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok
Most, h az asztalost várom, van egy kis időm.

Kata
Bálna Kép én is Így érzem magam! Most megyek méreckedésre Kép, majd jó lesz, ha vége lesz Kép
Jövő héttől megyek nst-re (nálunk következetesen Így h@vják), már várom. Mondjuk, én biztosan tovább húzom, mint Te, mert Hanna is plusz egy hetet adott magának, és most sem mondták soha, h nagyobb lenne a koránál Kép
Egy PhD-t csinálok, uolsó év, meg egy tolmácsképzőt (jelnyelvi), jó, csak pont azon filózok, nov. elején hogyan fogok felmenni pestre Kép
Pacipaták Kép
Hogy bÍrod amúgy (azért leÍrhatnád mennyi az annyi (kiló) Kép, hátha megnyugtat egy kicsit. Biztos a nov. 22-ei dátumos babák sokat k@ának Kép Kép

Gigi
A varrás tőlem is távol áll Kép Járunk Hannával a leendő ovijába játszóházba, s ott tanÍtgatnak engem a legegyszerőbb öltésekre ! Kép

Tegnap rendeltem fejvédőt és hálózsákot Berninek, remélem, lesz, és szép lesz! Hallottátok, h megszűnik a Megatoys, mert megveszi a Brendodn? Lehet, h majd Íy még drágább lesz...

Születés hete: jó volt, érdekes előadások és kiállÍtások voltak. Kényeztettem is magam, nagyon klassz könyvkÍnálat és kaja-pia kÍnálat volt Kép úgyhogy ott sem fogytam Kép

Anikó
Ma én is inkább a fekvést választanám, nálunk köd van, nem vmi szÍvderÍtő. De aztán eszembe jut, h vki ott rugizik a pocakban, jobb kedvem lesz mindjárt! Persze ez a gyerek se fog engem feküdni hagyni, mert most is mondig akkor zendÍ rá Kép
Ma mi a progi?

Na megjött az asztalos Kép

bringa
bringa

Bringa, Kata!
Szerintem ez a bálnaérzés egy idő után teljesen érthető. Én is mindig így érzem magam, a férjem szokott is kedveskedni, hogy Döbröginek vagy Pocihontasnak hív néha Kép
Irigykedem a suli miatt, nekem most erre nem lenne erőm. Az egyetem óta, csekély 5 év, max apró tanfolyamokra szántam el magam. De megfogadtam, hogy míg itthon vagyok, kezdek magammal valamit Kép
Mellesleg ma úgy döntöttem, azért a gyógyszertárba meg boltba lecammogok (az utóbbi időben tényleg így érzem magam, hogy már csak cammogni tudok, mint egy kismaci), mert nagyon hiányzik már a mozgás. Sosem voltam az az itthonülő fajta.

Anikó
36+6 (holnap töltöm a 37-et. Jó lesz leírni nagyon Kép)
pancsa2

Mellesleg Bringa, mit csinál az asztalos?
Anikó
pancsa2

Kata!Kép
Én is remélem,hogy Brúnó már ilyen marad.KépTegnap azon filóztam,hogy nekem miért ilyen nagy a hasam.Aztán arra jutottam,hogy én eleve "hozzátok képest"+30-40 kilóval kezdtem.KépKépSajnos!KépMiket énekel ez a Ruszlán?Ejnye-bejnye!KépKépÉtel:Ma Jókai bablevest csinálok,desszert főtt kukorica.KépKép

Barbi!Kép
Vigyázz magatokra nagyon ott az Isten hátamögött!KépKépJó pihenést!Ha valami van majd küldök sms-t,aztán majd csak elolvasod egyszer.Kép

Lányok!
Volt egy különös álmom.Utaztam egy buszon,ahol a kismamakönyv bemutatásával olcsóbb volt a jegy."Mintha diákigazolvány lenne.Kép"De mellette még a hasam méretét is megmérte a sofőr,mire a kisfiam a köldökömön keresztül kipisilt a sofőrre.KépKépÉn benéztem a hasfalon keresztül picurra,és egy nagyon gyönyörű,húsos kis fiút láttam.KépÉs nagyon elcsodálkoztam,hogy de gyönyörű ez a gyerek!Kép"Nem is vagyok elfogult."KépNa mit szóltok?Szerintetek van üzenete az álomnak?Puszi mindenkinek!Dia 32+1

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Csatlakozom a kisbálnák csapatáhozKép Múlt péntek óta 6cm-t nőtt a haskörfogatom, jelentem elértem a 118 cm-tKép Mindezt 30 hetesen..Kép Szóval ne aggódj Dia, nem vagy egyedülKép
Sőt, a főtt kukoricával sem, tegnap megkívántam, és hajrá, délután már csemegéztünkKép

Nah, megyek dolgozni, mert össze kellene hoznom a fax-rendszert, ha otthonról akarok dolgozni 1,5 hét múlva..Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Na ennyit a jó időről! Most be kell érnie Norbinak az ablak nyitással, de úgy látom így is jót fog aludni! Tegnap este megint volt egy kis nyűgje, de az éjszaka egész jó volt!

Gigi!
Nagyon jó a Tena betét! Mi a kórházban kaptunk betétet, az elején azt használtam, de bármilyen nagy volt mindig átáztam, aztán nem cicóztam elővettem a Tena betétemet és bántam, hogy addig miért nem azt használtam, lehet, hogy megúsztam volna azt a sok bugyi mosást!
Várom, hogy mi volt a dokinál!

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön, de ki kell használnom, hogy alszik a manócskám! Megyek kimosom a ruhácskáit!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Hát én ma (is) aaannyira ügyes vagyok!Kép
Már voltam a védőnőnél és a recepteket is kiírattam a doktornővel,kicsit pletykáltam is és kimostam egy adag ruhácskát.
A tesztcsík szerint van a vizeletemban egy kis fehérje.

Dia!
Jókai bableves?!Meg főtt kukorica?!Látod,máris itt vagyok!Kép
Csak legyél elfogult nyugodtan majd,biztos,hogy a kisfiad nagyon-nagyon szép és aranyos lesz!!!Kép
(De a legszebb+legaranyosabb az enyém lesz -iszapbirkózásban még benne vagyok ám! Kép ).
Biztos,hogy az álmoknak van üzenete,szerintem próbálnak felkészíteni minket a Nagy Találkozásra.Kép
Mondjuk remélem -múltkori álmom alapján- Patrik nem lesz az apja kicsinyített mása,szakállastól!Kép
Olyan kíváncsi vagyok mit ír majd Gigi!Kép

Barbara!
Ez a szépülés jól hangzik,én is kedvet kaptam rá!
Mint írtam,nem tudom miért jó a szülés előtt álló kismamákat horror-sztorikkal szórakoztatni?!
Kettesben utaztok a férjeddel?
Nagyon szép hétvégét kívánok!Kép
Várunk vissza!

Bringa!
Mennyi az annyi?20 kiló felé közelít.
Nagyon furcsa ez most nekem,hiszen nagyon-nagyon sovány vagyok nem terhesen.
Minden elismerésem,rengeteg energiád és nagyon jó szervezőkészséged lehet,hogy meg tudod oldani a sulikat és még az oviba is bejársz tanulni!Kép
De komolyan,nem semmi!Kép
Hogy tetszik egyébként az ovi?
Mit intéztél az azstalossal?

Saxi!
Nálatok minden rendben?
Bogi?

Anikó!
37.hét Kép
Döbrögi,Pocihontas Kép
Azért vigyázz magadra,óvatosan a sétával!Kép

Az előbb az jutott eszembe (szófosásom van,bocsi Kép ),mikor először megmutatták a fiamat.
Altatásos császárral szültem reggel és csak du.hozták fel,pár percre,meg sem foghattam.Kép
Viszon olyan igaz,amit egyszer olvastam,vagy hallottam: a pár rövid perc alatt szinte az emlékezetembe égett az arca,illata,1000 közül is felismertem volna már!!!Kép

Puszi.
Kata
35+5
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Dia!
Naná hogy van üzenete az álmodnak. Hogy egy szép kisbaba növekszik a pocakodban, és hogy minden rendben van/lesz Kép
Egyébként sajnos nekem is megvan az a +20 kiló indítás óta, úgyhogy nem vagy egyedül Kép
Jaj de irigyellek a jókai bableves miatt. Én nem tudom megenni, pedig mennyire jó lenne.

Kata!
És mit mondott a doki a fehérjére? Mi okozza? Magas a vérnyomásod vagy a cukrod? Nehogy valami gond legyen veletek.
Belegondoltam, így ismeretlenül, hogy megszületik a babád, és szakálla van. Hát, nem mondom, szép látványt nyújtana. Szerintem mindenki a csodájára járna. KépKép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok csajszikKép

Nem szabadúltok tőlem.Kép Törpikém nagyon jól érzi magát odabent, semmi jelét nem mutatja, hogy ki akarna bújni. Szerencsére a doki csak kívülről vizsgált meg, törpikém búrája már lent van.
Viszont tegnap éjszaka elkezdett égni a gyomrom és ma délelött már akkor is ég, ha ülök vagy állok. HurráKép
Vettem mégis hímezni valót, ha már ez a kis emberke ilyen jól érzi magát bent. Hát kiváncsi vagyok mi lesz belőleKépKép Ma télapó komát próbálom kihímezni. Lehet, hogy shrek lesz belőle? Kép
Nem írok mindenkinek külön, mert olyan most az agyam mint a szita.
Megbeszéltük a szülésznővel, hogy az alternatív szobában fogunk vajúdni és csak a kitolásra megyünk át a hagyományos szülőszobába. Így ha éjszaka megyünk be, akkor a férjem még le is tud feküdni a franciaágyra, nem kell egy műanyag széken kucorognia.
Dia, nem semmi, hogy miket álmodsz!!!Kép Szerintem nem találkozunk hétvégén!! Ez a gyerök nem siet el semmit. És még ha meg is születne mondjuk holnap, akkor is csak kedden jövünk haza.

Barbarának nagyon kellemes romantikázást. Majd kérek beszámolót, mert már régóta keresünk egy olyan helyet, ami szép helyen van és lehet menni babástúl-kutyástúl.

Puszi mindenkinek!!! Gigi 38+6

KépKép
gigi28

Újabb baba! Az őszi topikban találtam:

Hello Länyok !

Titi Vagyok a Motiot Ferje. Tegnap este megszületett kisfiunk Abel. A Baba es az Anya jol vannak. Abel 48 cm es 2950 g !

Csok, a Motiot Csalad
babar

A héten milyen babaeső van Kép

Gratulálok Motiot és sok boldogságot a babához meg persze sok-sok tejcsit Kép

Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Kata!Kép

Köszönjük jól vagyunk,Bogival minden rendben.Úgy tűnik kiheverte az óvodai dolgokat.Remélem Te is jól vagy,és ez a fehérje dolog sem lessz vészes.

Barbara!Kép

Nagyon szép hétvégét kívánok nektek,érezzétek jól magatokat.A táblázatból eltünt a korom és a baba neve ha van időd légyszi írd be.31-éves vagyok és a babó neve Liliána,feltéve ha lány lessz,fiúnév még nincs.Szülés várható időpontja dec.9.Előre is köszi.

Gigi!Kép

Gratula a függönyhöz,örülök,hogy végre készen lett.Legalább olyan amilyet szerettél volna?Szurkolok neked mert a hétvégére megint frontot mondtak.Igazad van csak hímezgess azzal is telik az idő.Mi a Bogival már készítjük a karácsonyi és mikulásos ablakdíszeket,üvegfestékkel.Jövő héten a barátnőmmel nekiállunk a koszorú készítésnek,és tartok egy kis oktatást szalvéttatechnikából és sógyurmázásból,úgyhogy tényleg nem fogok unatkozni.Már alig várom,hogy készülődhessek karácsonyra,most legalább ráfoghatom a korai készülődés arra,hogy szülni megyek és később nem lessz rá időm.Minden jót neked.

Dia!Kép

Elhiszem,hogy nem csaltál,de azért nem vagy bálna.Így vagy szép ahogy vagy.Kép

Mindenkinek sok puszit és szép napot kívánok,üdv,Saxi.
saxi

Motiot!Kép

Gatulálok a babához,sok egészséget és minden jót nektek!KépSaxi.
saxi

Sziasztok Csajszik!Kép
Fú,olyan jót aludtam.KépÉrdekes,éjjel nem tudok aludni csak forgolódok és nekem is savam van,nappal pedig aludnék.KépNektek is pocsékak az éjszakáitok??

Gigi!Kép
Pedig szivesen mentem volna hozzád hétvégén.KépÚgy gondoltam,hogy ma megszülsz és vasárnap meglátogatlak,hogy mégse én legyek az első látogató.KépHímzel?KépNa,tudom,hogy kihez menjek majd ha Domi oviba megy és a jelét kell hímezni.KépKépKépet teszel fel a függönyről?Kép

Barbi!Kép
Most hívott Andi.Ma volt uh-on neki is lánya lesz most van a 31.hétben és neki is faros.Nem is fordítják meg tehát császár lesz neki.KépÚgy látni a lányok így érzik jól magukat.Kép

Kata!Kép
Tiramisu.Kép
Hirtelen ez jutott eszembe.KépCsak azért írtam,hogy gyere a netre.KépKép
Puszi azoknak is akiknek név szerint nem írtam.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Úgy látszik ezek a kis csajszik már most előrébb tolják a feneküket! Kép

Motiot!
Gratula a babához!

Anikó!
Adjál adatokat a táblához, így nem tudlak beírni!

Na most megint próbálkozom a táblázatokkal!
babar

Friss babások:

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó 2004.augusztus. 5 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 2004 szeptember 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 2004. szeptember 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 2004. szeptember 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 2004. szeptember 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 2004. október 1. 36 Norbert Péter 2550 52
Barbi 28 2004. október 18. 39+3 Imola 3330 51
Gombóc 31 2004. október 19. 38 Nándor Richárd 3450 51
Motiot 26 2004.október 20. 39+4 Abel 2950 48
</pre>
babar

Még kismamik:
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Gigi 28 okt.29. 1 Olivér Bp./ Szent Imre K.
Marica 35 nov. 9. 2 Mariann Szeged/ Klinika
Anikó 28 nov. 12. 1 Gergely/ Krisztina Bp/ Máv Kórház
Márti05 31 nov. 20. 1 Brigitta Bp./ Bajcsy K.
Kata 28 nov. 22. 2 Patrik Cegléd/ Toldi F. K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Saxi 31 dec. 9. 2 Liliána Esztergom/ Vaszary K.
Babar 28 dec. 14. 1 Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ M&agrave;v Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.
</pre>
babar

Jöjjenek a hiányzó adatok!

Bringa!
Hol fogsz szülni?

Sofka! Név?
Mackósajt! Név?
Dezi! Név?
Zsófi! Hányadik baba?
Réka! Név?
Tüni! Név?
Vica! Név?
babar

Barbi! Kép
Köszi, ebben a táblában már benne vagyok. Én vagyok a 3. soron következő, hacsak valaki be nem akar előzni Kép

Gigi! Kép
Én sem sokat alszom, nagyjából másfél-két óránként járok pisijáratra, és ne is beszéljünk a gyomorégésről Kép De már rájöttem, hogy erre az utóbbira a legjobb, hogy vacsira csak egy kis müzlit eszek tejcsivel. Kép

Lányok, akkor lehet, hogy kislánykám lesz nekem is, mert faros? Egyik UH-on sem mutatta meg, hogy mi lehet a lábacskái között. Na mostmár kíváncsi vagyok Kép

Anikó
pancsa2

Hurrá egy újabb anyuci!!!!!!!!!!
Motiot nagyon gratulálok!!!!

Lányok!
Segítsetek! Nem győzöm tejjel az én kis Norbikámat! Állitólag a harmadik héten megnövekszik a babák tejigényük és én ezt tapasztalom is, viszon nappal nincs elég tejem, nam termelődik annyi amennyi a picurnak kéne! Éjjel semmi gond, de nappal!!!!!
Iszom a tejserkentő teát, de ez sem elég! Tudtok valami nagyon jó tejserkentőt?????????

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!!!

Gratula az új jövevényhez!!

Anikó, van egy rossz hírem a dokim szerint 7.-nél tovább nem fogom húzni a dolgot. Szoval...

Voltam ma Nst-n iszonyat volt, pedig úgy vártam, de a kórházban nagyon rossz a gép, inhüvely gyuladást lehet tőle kapni. A méh összehúzódásokat viszont már nem méri, a tappancsot pedig nyomni kell a hashoz, s még igy is időnként kiakad. Picur az elején bekómált pedig előtte nagyon rugdosott, utána a szülésznőm fölébresztette, hatásos volt, a legnagyobb rugásait vonultatta fel. Persze amikor annyira beindult tappancs mindig kiakadt, tényleg nagyon ciki volt. Ja és olyan hangos volt, hogy le kellett halkítani a gépet, szóval produkcióóó volt.

Has körtérfogat, szerintem önmagában a szám nem mond sokat, a növekedés mértéke az irányadó, nem vagyunk egyformánk mindenki más mérettel kezdte.
Nekem most 110cm, és 88-al kezdtem. A védőnőm szerint az sem mellékes milyen az alakja, hogy van kitöltve a has. Például 1 hónap alatt most 2cm nőtt csak a hasam, de sokkal nagyobbnak látszik mert mostmár az egész hasam egy lufi.

Bálna, nyáron amikor fölvettem a fürdőruhámat és megláttam magam a tükörben spontán a Bálna Márta szaladt ki a számon. Szóval igen bálnásodunk.

Szerintetek az normális, hogy időnkén folyamatos, nagyon gyenge fájdalmat érzek?

Elvileg kedden megyek ismét a kórházba nst+ kenetvétel. S ha szerencsém lesz végre láthatom az összes szülőszobát.

szófosás szófosás, bocsi

Sziasztok
Márti
márti05

Márti!
Ez nem ér. Nem beelőzni nekem Kép Elvileg nekem is 1-2 hetet mondott még, de aztán ki tudja mi lesz belőle.
Bálna Márta Kép
A fájások szerintem normálisak, nekem 2 hete kezdődtek. A menstruációhoz hasonlóak. És egyúttal el is kezdtem kinyílni. Úgyhogy kitartás. A végén még tényleg megelőzöl Kép

Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Holnaptól nem fogok túl sokat írni,mert Anyukámék itt lesznek vasárnapig.Kép
Az esküvőmön láttam őket utoljára,mert tartalékolják a szabadságukat Patrik születése utánra.
Úgyhogy már nagyon-nagyon várom,hogy lássam őket!!!Kép

Motiot!
Nagyon sok szeretettel grtatulálok!!!KépKépKépKépKépKép

Dia!
Szeretem a tiramisut is!Kép
Hétvégén gyűjtsd össze a finomság-listát és majd írd meg!
Gyomorsav időnként engem is kínoz+éjjel legalább egyszer pisi-túra is van.
Nem lehet,hogy a délutáni szunya bekavar az éjszakai alvásba?!Kép

Gigi!
Azért legalább olvasni megpróbállak Benneteket,hogy lássam lesz-e újabb babánk Neked köszönhetően a hétvégén!Kép
Csalás:Te tudsz hímezni!Akkor mégis én vagyok egyedül a legfakezűbb!Kép

Anikó!
Voltál ma cammogni?Kép
Vérnyomásom alacsony,nem is vizesedek,úgyhogy megismételjük a dolgot.

Saxi!
Sógyurmázás?!Én is mehetek az előadásra?Kép

Márti!
Nst Kép.
Időnként nekem is van folyamatosan tompa fájdogálás,de nem vészes.
Szerintem ilyenkor már természetes.
Nem lesz semmi,ha Te,Bringa+én egy napon szülünk!

Györesz!
Hogy nem elég a tejcsid,azt miből lehet tudni?
Méred Norbit szopi előtt és után?
Szerintem a legjobb tejszaporító az,ha többször szopizik,akkor a tejcsi is több lesz és átalakul az eddigi kereslet-kínálat.
Homeós szerek közül próbáltad az Urtica Urens 5 CH-t?Úgy tudom nagyon hatásos,2x5 golyócskát kell szedni.
Nincs lefagyasztva tej egy kis pótlást adni?
Nos,ennyi ötletem volt,majd írjál,hogy mi a helyzet.
Hasfájásra beválik valami?

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!Kép

Szeretettel várlak téged,a foglalkozásra.Régen hetente egyszer tartottam de mióta terhes vagyok leálltam vele,az elején sokat kellett feküdnöm később meg mindíg közbejött valakinek valami.Azthiszem szülés előtt ez lessz az utolsó,és utána sem lessz rá időm,pedig nagyon szeretem csinálni.

Puszi,Saxi.
saxi

Anikó!Kép

Megkérdezhetem,hogy ki az orvosod a MÁV-ban?Boglárkát én is ott szültem azért érdekelne,ha nem titok.Én Dr.Kisfalvi Istvánnál szültem.

Üdv,Saxi.
saxi

Kata!Kép
Ok!Hétvégén jegyzetelek.KépNeked csak egyszer van pisi túrád??Én már nem is számolom olyan sokszor botorkálok a sötétben.KépKépNem hiszem,hogy a sziesztám zavarna éjjel.KépEddig is aludtam délután mindig.De ha nem sziesztázok,akkor egész nap csak kóvájog a fejem.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kata!
A héten hirtelen megugrott a picur szopi adagja 90-100g-ra. Eddig a 80g volt a maximum. Viszont ez az adag nem elég, hogy megugrott, de sűrűsödött is nappal. 2-2,5 óránként követeli a cicmet és két óra alatt kb. olyan 70-et tud kiszívni, fejni meg már nem tudok belőle. Abból gondolom, hogy kevés neki, mert ilyenkor sír és folyton a cicit keresi és ha adok neki egy kis tápszert, akkor megnyugszik. Tényleg kicsit kap, mert pont az 20g kell neki! Érdekes, hogy éjjel 3-3,5 de van hogy 4 órát is alszik és akkor simán leszív a cicimből 90-100-at.
Ezt a homeopátiás szert már más is ajánlotta, de még nem próbáltam. Ilyen homeos bogyókat lehet gyógyszertárba kapni? Vagy hol lehet venni?
A hasfájás kicsit enyhült. Egyenlőre az Infacolt használjuk és jónak bizonyul, jó nagyokat tud tőle rottyantani. A dokinéni által felírt görcsoldő is ott figyel a hűtőbe, de amíg az infacol használ, addig inkább nem akarom azt használni. Remélem ez így marad, csak a tejcsim is megszaporodhatna nappalra is.
Különben köszi a tanácsokat!!!!!!!!!!!

Még nem is meséltem neked apáról, hogy hogyan alakult a mi kis életünk mióta megszületett a kisfiunk. Kiváncsi lennék, hogy nálatok hogy volt annak idején! Szóval apuci imádja a fiát. Állandóan puszilgatja, simogatja, beszél hozzá. Szóval tényleg nagyon aranyosak, viszont velem nem sokat változott! Nem igazán érzem, hogy velem kedvesebb lenne! Amikor kórházba voltam és jött minden nap akkor nagyon aranyos volt és éreztem is, hogy szeret, de itthon megint olyan mint régen! Nálatok is így volt az elején? Tudom, hogy szeret, de olyan jó lenne, ha néha olyan lenne, mint a terhességem előtt, mint azelőtt a balhé előtt!!!
Na jó nem panaszkodok, mert most szerencsére jó a kedvem, csak gondoltam hátha érdekel!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

DiaKép

Fényképező a kórházi pakkban, pakk a kocsiban. Szóval nem tudok képet prezentálni a függönyről.

Egész nap keresztöltögettem a mikulás fejét. Teljesen ki vagyok készülve.... Úgyhogy most megyek is.
Barbara, nagyon ügyes vagy, hogy feltetted a táblázatot. Én vagyok a következőKép

Motiot nagggggggggggggyon gratulálok!!!KépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Györesz!

Itt a babaneten olvastam, talán a nyári babák topikban egy "tejcsináló" receptet, állítólag többeknek bevált:

"250g búza, 150g árpa, 100g zab, 150g vaj, 100g kesudió, 150g barnacukor

A gabonakeveréket és a durvára vágott kesudiót pár percig szárazon pirítjuk. Utána hozzáadjuk a vajat és a cukrot. Ezekből kell golyócskákat gyúrni úgy, hogy kb. két evőkanál vizet adok a masszához.
Naponta 2-3 golyócskát kell elfogyasztani."

Liv

Kép

Kép
liv

Köszi Liv! Lehet, hogy kipróbálom!

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Nekem nagyon bevált a homeobogyó, amit Kata írt, Urtica Urens CH5 (még a 9 jó, de az annál nagyobb potenciájú nem, mert az már apaszt!). Én úgy szedtem, hogy három napig 3x5, két napig 2x5, egy napig 1x5, és jól megdobta a tejtermelést.Kép Jópár gyógyszertárban lehet homeos cuccokat kapni, van itt pár cím: http://www.homeopata.hu/patikak.html. Ami még fontos, ha ilyet szedsz, hogy előtte-utána negyed óráig ne egyél-igyál (én vizet azért szoktam, ha szomjas vagyok), mentolos dolgokat kerüld, nyelv alá kell tenni, és ott elszopogatni, és a bogyót elektromos készülék közelében nem jó tárolni. Most nem jut több ezzel kapcsolatban az eszembe. Jó szaporító még az, ha gyakrabban teszed mellre Norbit, és ha már teljesen kiszívta az egyik melledet, akkor át a másikra, ha azt is teljesen kiszívta, akkor vissza az elsőre, stb. Mindig talál bennük valamit, és így a cicik érzik, hogy nagyobb az igény. Egyébként pár nap alatt általában teljesen követi a mell a tejtermeléssel a megnövekedett igényeket, csak azt a pár napot kell kibírni.Kép Gabi három hós fejlődési ugrásánál volt egy olyan nap, amikor 24 óra alatt 14x cicizett, és mindegyik minimum 20 perc volt, de volt 45 perces is.Kép Van egyébként egy tejszaporító praktikás mailem, amit még régen kaptam innen a babanetről, ha gondolod, elküldhetem, csak adjál meg e-mail címet.

Remélem, nem baj, hogy én is belekotyogtam.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Kata Kép
Voltam cammogni, le a boltba meg a gyógyszertárba. Keményedtem is rendesen utána, de nagyon jól esett.
Irigykedem az egyszeri pisi-túra miatt, én már nem is tudom sokszor, hányszor megyek ki Kép
Megértem, hogy hiányoznak a szüleid, én is így vagyok vele, az ország két végében lakunk, és legközelebb, ha megszültem, akkor jönnek le segíteni majd. Kép Szóval élvezd ki, hogy ittvannak Kép

Saxi Kép
Persze, hogy megkérdezheted. Nem titok az. Kép Koós-Hutás Piroska. Nagyon vagány nőci, én nagyon elégedett vagyok vele. És mikor valami bajom van, mindig nagyon lelkiismeretes.
Egyébként milyen a kórház? Mennyire voltál vele elégedett?

Gigi! Kép
Egyben még? Én minden reggel úgy kelek, hátha ma már babázol Kép
Maricáról van valami új híred?

Ma volt éjszaka egy elég fájdalmas közjátékom az én kis apróságommal. Ilyet még nem éreztem. Arra keltem, hogy nagyon nyomja belülről a fenekemet, szinte úgy éreztem, kiszakad a belsőm. Aztán ez nem volt elég, nem tudom mit csinált a kis drágám, de hirtelen fent is kinyomta magát, és úgy éreztem, szétszakadok. Szörnyen fájdalmas volt erre kelni. Még a férjem is felkelt rá, hogy valami nincs rendben. Azt mondja, megérzés Kép Ti éreztetek már ilyet? Szerintem lehet hogy próbált megfordulni, én szörnyen örülnék neki, de ahogy ki tudom tapintani, lehet, hogy nem sikerült neki. Bár én még reménykedem. És azóta meg elég erősen görcsölök.

Puszi
Anikó 37+0 (hű, de jó leírni Kép)
pancsa2

Anikó!Kép
Lehet,hogy tényleg próbált megfordulni.KépVagy csak nyujtózkodott?KépAz én picurom most először végig aludta az éjszakát.KépMaricával tegnap komunikáltam,gratulál Motiotnak és reméli,hogy ő lesz a következő.KépMár nagyon unja a kórházat.Kép

Gigi!Kép
Miért stresszeled magad a himzéssel?KépInkább relaxálj,jógáz!KépKépSzerinted ma lesz valami??
Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

AnikóKép

Itt vagyok! Kisfiam nem akar megválni a kedves anyukájától!Kép
Lehet, hogy tényleg forgolódni próbált törpike. Nekem most éjszaka másodjára is volt olyan, hogy ki kellett mennem pisilni és szinte vonszoltam magam, azt hittem szétnyomja az eltestemet. De szerencsére pisilés után meg is szünt ez az érzés.

GyöreszKép
Ha letelik a hat hét, tessék apukát elcsábítani.Kép (na majd meglátom, hogy én mennyire leszek sex istennő hat hét utánKép)
Nyugodtan mondd meg neki, hogy ne csak a kisfiával foglalkozzon, hanem szeretgessen téged is!! Hátha leesik neki a tantusz! Ja a kórház szerintem ilyen hatással van a palikra. Tegnap engem is puszilgatott bent meg fogta a kezem. Aztán ahogy kiléptünk a kórház kapuján, már nem tette. Ennyit a romantikus férfiakról! Tejci növelésre én is ezt a homeo bogyot ismerem, vagy teát. De ne Laktoherbet.

DiaKép
Tök jó volt hímezni!Kép Most mindjárt kitakarítok (szokásos pénteki program) aztán befejezem a télapó fejét.
Relaxálni amúgy sem tudok, miközben a drága gyerekem ki akarja rúgni az oldalamKép
Külömben nem szoktam arra gondolni, hogy na ma szülünk e?! Inkább esténként amikor lefekszem, meg amikor éjszaka kimegyek pisilni és utánna keményedik a hasam.
Maricát csókóltatom ha beszélnél vele és azt üzenem neki, hogy nem beelőzni!!!!Kép

Puszi, Gigi 38+7 (holnap kezdem az utolsó hetetKép)

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Birom mi Tamással mindig úgy kelünk,hogy na a Gigi ma szül vagy nem.KépTe pedig nem is gondolsz rá.KépMaricát nem akarom minden nap zavarni,tegnap is csak arról informáltam,hogy megszületett Motiot kisfia.KépNagyon irigyellek a 39.hét miatt.KépNekem még olyan sok van.KépÍrok emailt.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Anikó,Kata, nem akarok előzni, de ebbe nincs beleszólása az anyukának, azt hiszem.
Szülésznő szerint a héten nem fogok még szülni.
Esti fájások, ez megnyugtató, én is abben reménykedtem, hogy normális, kezdek készülődni.
Ma megnézem majd a tegnapi szülőszobát.

Hát igen érdekes lenne ha 1nap szülnénk mind a hárman!!!!!!!!

Györesz, az én barátnőm a sok folyadékra és a szopi+ fejésre esküszik.
A homeos bogyó nagyon jól hangzik, készülök rá én is.
Nem tudom mi volt a párod és közted, akkor még ezek szerint nem olvastalak benneteket, de az idő bizots mindent megold. Sok türelem kell hozzá és akkor talán előbb utóbb minden jó lesz.
Bár visszakapni a régi életét az embernek nagyon nehéz. Tapasztalatból tudom. Sokszor lehet, hogy jobb is ha kicsit más lesz az ember élete, nálunk pl bizonyos dolgok megváltoztak amit már nem bánok sőtttt.
S azt gondolom egy pici baba is igencsak megváltoztatja a szülők kapcsolatát. Szóval próbálj minden lehetőséget kihasználni arra, hogy a kedved szerint alakuljanak a dolgok. Kedvesség figyelem kitartás, erősitsd a jó dolgokat.
Ha ennyire szereti a picit az már jó jel.
Szerintem a férfiak, nem a gyerekhez hanem az anyukához kötődnek. Sok mintaapát láttam aki válás után elfelejtette a gyermekét, ezekből az esetekből szürtem le, hogy az anya a lényeg. Persze kivételek mindig akadnak.

Hát további szép napot mindenkinek
Márti
márti05

Márti!Kép
Most jut eszembe,hogy én tegnap elfelejtettem a szülőszobát nézni.KépNem is volt eszembe.KépMegírod majd,hogy mi volt benne?,KépKöszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!
Szerintem te már ma 39+0 vagy, nem? Mert pont 2 hét van közöttünk, és péntek a forduló. Kép De bocsi, ha tévedek Kép
pancsa2

AnikóKép

39+0 igenKépKép Csak hülyén írtamKépKép:

MártiKép
A hétből már nincs sok hátra, úgyhogy tessék belehúzniKép

Én a szülőszobát direkt nem néztem. Kezd helyrejönni a lelkivilágom a szüléssel kapcsolatban, úgyhogy nem hagyom magam elrémíszteniKépKépKép

Gigi 39KépKép

KépKép
gigi28

Köszi lányok a tippeket!

Zsizsa!
Örülök, hogy beleszoltál! Kipróbálom a homeopátiás bogyót, anyukám pont most hozza nekem!
Az e-mail címem: dammgyorgyi@freemail.hu
Előre is köszi!

Gigi!
39+0 azért ez már igen csak a vég!!!!!!! Kitartás!!!! Bent biztos nem fog maradni!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

sziasztok
Dia
A tv2 honlapján mg lehet nézni a már lement műsorokat Az előző szériából párat én is Így néztem meg tavaly. próbáld meg, hátha sikerül.

Gigi
Kitartás, most már nagyon ott vagytok!!! Főként ilyen jelekkel Kép És még a terminusod le se járt Kép Már én is úgy izgulok érted

bringa
bringa

Sziasztok!!!

Szülőszoba, volt egy ikerpár akiknek a megszületéséről lekéstek, 1 fiú 1 lány, császárral. Főként apuka szerepelt a filmben nagyon édi volt. A picik is tündérek voltak, 2400-2500gr-osak papa kezéhez képest nagyon nagyon picikék.
Másik egy sima szülés volt ahol az anyuka amíg bírta addig állva vajúdott a végén szülőszékbe ült nem az ágyba, doki szerint is jó ötlet a gravitáció segítségét igénybe venni. Férje hősiesen tartotta a csajt 2órán kesresztül, ő is megszenvedett az tuti. Kis vasgyúró bukkant ki, szopizott is egyből, anyuka hasán feküdt közben még magzati póz szerűen s a hasa tele volt hurkákkal, nagyon édi volt. Persze végig bőgtem az egészet. Ja az ikresek anyukája gerincműtét után esett teherbe, ráakarták beszélni az abortuszra, csak 1 doki beszélte le, persze alapos kivizsgálások voltak amik igazolták a dokit, egészségesek a babák, s pont ő ügyelt a szüléskor így ott volt ő is.
Kb ennyi volt.
Jövőhéten elvileg nem nézhetem, azt mondtam ha bömbölök nem nézhetem a többit, szóval elvileg letiltva.
Gigi, nem akarok belehúzni, mindenképp kivárlak.
Arra gondoltam, ha mégis 1 hónappal idősebb terhes vagyok akkor már szülnöm kéne.

Jaj tegnap elfelejtettem írni, hogy egy ismerősöm megszült, nagy babát vártak ők is, 4080gr lett és 59 cm, 59cm!!!!! Lehidaltam, kezdhetnek 62-es ruhákkal.
Multkor csak pár 62-es ruhát vettem, hétvégén azt hiszem elnézek a Brendonba s beszerzek még párat belőle.
Tényleg a Megatoysba nem kaptam valami szépséges rucikat ( ünnepi haza hozatalra valóra gondolok) nincs valami jó tippetek?

További szép napot
Márti
márti05

Anikó!Kép

A kórházról nincs rossz véleményem,de az orvosomban nagyot csalódtam,rettentö felületes volt és látszott rajta,hogy nem tettszik neki,hogy pont most szülök.Nem igazán akart bejönni,már mindenki rá várt beöltözve de nem zavarta a dolog.Utána napokig ránk se nézett,sőt még a varrataimat sem szedte ki császár után,mert elfelejtette,hogy én már megszültem.A varratszedés napján elküldött ctg-re,én szóltam neki,hogy nem hiszem,hogy sokmindent fognak hallani ugyanis a babám már egy hete megszületett.De a szülésznők és a csecsemősök nagyon aranyosak voltak,sokat segítettek,megmutattak mindent a szopival és a fejéssel kapcsolatban.Szóval az a része már nagyon jó volt.Remélem neked csak pozitív tapasztalatod lessz.A doktornő nem ismerős,mikor én szültem nem találkoztam vele egyszer sem.Kívánom,hogy továbbra is maradjon ilyen figyelmes mert az nagyon sokat jelent egy kismamának ha érzi,hogy számíthat az orvosára.Szerintem Te is hamarosan babázol.

Minden jót,puszi,Saxi.
saxi

A többieknek is sok puszi,majd jövök.

Üdv,Saxi.
saxi

Márti!
Én sosem szoktam nézni a szülőszobát, de tegnap belekukkoltam. Nagyon aranyos volt az ikreket szült nő férje. Aztán inkább lefeküdtem aludni, nem néztem tovább Kép

Saxi!
Hát, én is remélem, hogy a doktornő jó lesz, de majd időközben kiderül Kép A szülésznők meg így első nagyon aranyosak, nem is választottam külön magamnak, mert mindenkiről nagyon jókat hallottam.
Én még azért vagy 2 hetet szeretnék várni, hagy nőjön a babácskám, utána mehetek is szülni Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Lányok mi ez a pangás?Persze tudom,Gigi hímez,Györesz babázik,Marica kórházban,Barbi Isten háta mögött és a többiek mit csinálnak??KépKépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!Kép

Jelentem én a barátnőmet várom egy kis pletyire,és addig igyekeztem Bogit lerendezni,uzsi,stb.De ígérem ma még benézek.Kép
Ja bocsi lehet,hogy nem is engem hiányoltál?KépKép
Puszi,Saxi.
saxi

Anikó!

A szülésznők nálunk is aranyosak voltak,nekem sem volt választott,de aki akkor ott volt az is nagyon rendes volt.A két hét már nem olyan sok,csak ez a fekvés elég gáz,de remélem hamar túl leszel rajta.

Minden jót neked,üdv,Saxi.
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?