Sziasztok Lányok!
Youlcsi, örülök, h párod mamája jobban van!
Ne ijedj meg, ha a kisember egy kicsit kisebb, ezek mindig csak becsült értékek!
A görcsök nem hangzanak jól...
A szakirodalom szerint, már nálam is kezdődnek a szülésre felkészítő fájások. Has bekeményedik és elernyed + görcsölget. ÉS tényleg!
...és nem a legjobb érzés...
Tigris, még mindig megvannak a fránya gombák???
Reméljük, most tényleg hatni fog a kúp, amit a doki adott és eltűnnek végre!
Bevallom, én örültem a cukros löttynek a terhelésesen!
Vicces lett volna a tejcukor- és lisztérzékenységemmel tejet és kiflit enni...
Mindegy, már túl vagyok rajta! Egyébként meg annyira nem volt borzasztó, h ne lehetettt volna kibírni!
UH: a pólust tényleg csak ajánlani tudom!!!! Nagyon rendes volt a nőci! Mi is oda fogunk visszamenni sztem a 28. -30. hét környékén.
Már nagyon várom, rettenetesen kíváncsi vagyok Danóra! Képzeld, tegnap voltak az első látványos megmozdulásai!
Olyanokat ugrált a hasam este, h öröm volt nézni. Én meg szakadtam a röhögéstől, amire méginkább beindult a gyerek!
Na, de ne térjek el a kérdéseidtől!
- Képet mi akkor nem kértünk, csak dvd-t, de azt ők adták. Akkor az 10.200 Ft volt (legközelebb mi is fogunk képet is kérni már!)
- Tényleg 45 percig moziztunk!
- A dvd-n is 40 percnyi anyag van!
- Genetikai vizsgálatot mindig csinálnak ilyenkor alapból. Megnézték a fejméretét (koponya nagysága), hosszát, súlyát, lába hosszát, talpát (Daninak a 19. héten 2 cm volt a talpa!
), belső szerveit, h minden működik-e, szívét (hallottuk is és a dvd-n is rajta van!
) fiú/lány, bár mi ugye akkor már tudtuk, de itt megerősítették méginkább stb. Gyakorlatilag megnézik ugyanazokat a dolgokat, amit megnéz a doki is a kórházban uh alkalmával.
Egyszóval, megéri az árát náluk nagyon!
Hajrá, tessék bejelentkezni hozzájuk!