Mindenkinek még egyszer köszönöm a szülinapi jókívánságot!
Megpróbálok mindenre reagálni!
Bikfy!
Örülök, hogy megjött a mensi, és remélem már ez a hónap nem fog kárba menni. Sőt…
Nagyon szurkolok nektek továbbra is! Örülök, hogy apával tudtatok egy elmélyült beszélgetést folytatni, remélem most már minden rendben lesz. Remélem, most már érti, felfogta,és megérti, hogy mennyire vágysz egy közös babára, és nem állíthat meg téged semmi! Te, egy nagyon ügyes csajszi vagy!
Ez a patkás partyzás nagyon tetszett nekem!
Aagassi!
De jó, hogy apa nemsokára hazajön! Már nem sokat kell aludni addig! Megy még a naptáron a napok kihúzkodása?
Látom a „kimenődet” jól kihasználtad! Most, hogy én is szoba illetve ágy fogságra vagyok ítélve, meg tudlak érteni!
Ne csodálkozz, hogy megjött 14. napra. Nálad most nagy változások voltak. Két gyerek, apa elment, és az anyai érzések simán felboríthatta a hormonháztartásod! Biztos minden rendben, csak éppen az életed teljesen kifordult magából!
Kiki!
Nagyon jók a képek! Nekem a méhecskés és a felhős képek tetszettek a legjobban! Nagyon ügyi vagy!
Szerintem az lehetett mensi is! Biztos még nem tudott 4 héttel a műtét után megvastagodni a méhnyálkahártyád, és nem tudott nagyon mi ürülni. Gondolom. Nekem műtét után hamar megjött, a ciklusom általában 33 napos, de már a 24. napon megjött rendesen. Szerencsém volt!
Natikám!
Örültem, hogy jelentkeztél! Jó nyaralást! Remélem hamar jössz egy pozi teszttel!
Eclipse!
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek! Helyettem is ölelgesd meg a fákat!
Nagyon jó a kép rólad, tényleg nagyon helyes kismama vagy!
Babicsek!
Hát, minden elismerésem nektek, hogy ezt a nagy vendégséget így felvállaltátok! Biztos nem -volt - könnyű! Még vendégség van? Mikor mentek szabira?
Vius!
Darinkáról mindig ugyanaz jut eszembe: Egy édes, gyönyörű, huncut szemű, eleven kislány! Remélem a miénk is ilyen lesz!
Cukorpofa lehet, ahogy táncol!
Lucuzs!
Ti is nagyon szépek vagytok a kislányoddal! Látszik, hogy nagyon boldog kismama vagy! Hogy neked mekkora pocakod van! Pedig csak másfél héttel vagy előrébb, de nekem még a 9. hónapban sem lesz ekkora pocim! Nagyon szép!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!
Kata!
Nagyon szurkolok neked, már alig van vissza az első trimeszterből! Elhiszed már, hogy kismama vagy és hamarosan anyuka leszel?
Nekem a 12 héttel véget is ért a gyomorégés, savasodás. Most már a 2. harmad vége felé, ismét néha, újra érzem! De nem baj, remélem így lesz ez még jó sokáig! Te is erre gondolj!
Timejka!
Nagyon szurkolok neked, hogy a párod minél hamarabb megértse, hogy ez neked mennyire fontos. Lehet, hogy a te párod olyan, hogy több idő kell neki, hogy megszokja a gondolatot?! Lehet, ha többször beszélnél vele erről rövidebb ideig, és a saját érzéseidet mondanád el neki, hogy neked ez mennyire fontos, akkor szép lassan hozzászokna a gondolathoz. Kívánom, hogy szép lassan meg tudd puhítani apát!
Örülök, hogy Bencuson segítettek a bogyók és nem kell műtét!
Hidd el, minden rendbe jön!
Kissedi!
Szia! Én is a Kaáliban kezdetem, te is a Bp-be jársz? Megkérdezhetem kihez? Nagyon szurkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba!
Monic!
Nagyon hősiesen küzdesz a gyerekeiddel! Én továbbra is felnézek rád, szerintem nagyon ügyesen csinálod a dolgaitokat! Szorítok, hogy legyen sok tejcsid! Mekkora már Danika! Most, hogy ott van mellette a képeken Dávidka, látszik, hogy milyen nagy fiú! Danci képei nagyon édesek, látszik,hogy kis huncut!
Dy!
Nagyon sajnálom, de segíteni nem tudok, nem voltam ilyen helyzetben! Mindenképp írd meg, mi volt a dokinál! Szorítok!