Szia Tünde!
Én totál el vagyok havazva és azt hiszem, ez már mindig így lesz.
A múlt héten pl. a következők történtek velem:
Alapítottunk egy egyesületet azokkal a lányokkal, akikkel a babakocsis demót szerveztük. Ehhez hétfőn fizikailag is összejöttünk páran az alapszabályt megalkotni, virtuálisan meg egész héten erről leveleztünk. Kedden de. be kellett mennem a munkahelyemre, du. pedig Henit vittem pszichológushoz. Egyébként akkor ért véget a négy alkalomból álló állapotfelmérés. Ma megyek egyedül, hogy megbeszéljük, hogy mi a pszichológus véleménye, de annyit már a múlt héten is mondott, hogy nincs Henivel semmi baj.
Csütörtökön egész nap dolgoznom kellett egy munkahelyi témámon, pénteken pedig fizikailag is összegyűltünk (az Állatkerti Játszóházban
) megalakítani az Egyesületet. Péntek hajnalban egyébként elutazott a párom tantestületi kirándulásra, így szombaton egyedül zavartam le Heni szülipani zsúrját 11 gyerekkel (Lilivel együtt), tortával, szendvicsekkel, dekorációval, vetélkedővel, tánccal, stb.. Tegnap pihenésképpen már elmentünk egy baráti házaspárhoz, hogy legalább a vasárnapi ebédet megcsinálja valaki helyettem.
A barátainktól este mentünk a páromért, akivel elég későn értünk haza. Emelett peresze hetente többször megvan a napi két menet a Radnótiba, a mindennapi leckenézés, beszélgetés a nagyokkal, foglalkozás Lilivel (benne 6-10 szoptatás), takarítás, vasalás, bevásárlás, stb.. Ráadásul elkezdtem futni (gépen), mert mire visszemgyek dolgozni, jó lenne, ha újra rám jönnének a ruháim, különben rengeteg pénzt kellene akkoriban költenem.
Ez is fél óra. És még naponta kétszer relaxálnom is kellene a pszichológus utasítására, ami nem több kétszer 15 percnél, de ilyen feszített tempo mellett általában ez az, ami elmarad.
Emiatt persze már a múlté az, hogy minden topikot végigolvasok a Babaneten, de ide szívesen írogatok, ha van kinek.
Te hogy vagy? Sikerül pihenni? Mit mondott az orvos, mennyi idő a fizikai regenerálódás?
Jutka,
Hogy álltok a költözéssel?
Csucsuka,
Jutkáék a Ti lakásotokat vették ki?
Andi,
Ezt a süketséget sajnos meg kell szokni. Én nem régen vittem el a 11 éves nagylányomat fülészetre, mert már komolyan elkezdtem aggódni a hallása miatt. Azután persze kiderült, hogy teljesen jól hall.
Úgyhogy még csak azzal sem tudlak bíztatni, hogy majd kinövi.
Áron hogy áll az ovival? Megszokta már teljesen?
Ildi,
Ti is albérletben laktok? Végül melyik gyerekorvost választottátok?
Lányok,
Ha valakit érdekel az egyesületünk (Tegyünk a Világért! - Anyák Szövetsége = TAVASZ), szívesen írok róla magánban. Nemsokára lesz honlapunk is, akkor majd felteszem a linket.
Puszi mindenkinek:
Anna