Új privát üzeneted érkezett!

NIKI, ANA: MOST NEKTEK ADOM EZT A TETŰŰŰŰŰT!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti mit mondtak anyudnak az orvosok?

Bettike, Tudom, hogy jó amit csinálok csak nehéz elhinni!
Eddig azt sem hittem el, pedig dícsértek ezerrel milyen sokat fogytam, amíg én magam meg nem láttam a régi fényképeim.

Mares, ha nem baj az én részem átadom Anának ebbe hónapba!

Szerintetek milyen vitamint kéne szedni? Multivitamint vagy valami terhes vitamint? Esetleg azt amit Kinga mondott.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Api épp most dörgölte be a kaját! Nem főzök elő semmit,egybe mindent!

Kép
Kép
k_inga

Kukurikúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
Jó reggelt!

Betti, azért menj el dokihoz! Ilyenkor pénz nem számít én ezt a múltkori óta megtanultam.

Kinga, akkor jól sikerült a kaja! Az én párom ezt nem nagyon díjazná! Ő a hagyományos vonalat képviseli. Néha sikerül átadnom némi újítást, de a kedvenc a párizsi szelet :?.

Niki, szerintem valami terhesvitamint, én személy szerint a Femibionra esküszöm.
Amikor tavaly decemberben történt velem az a szörnyűség, utána egészen addig, amíg újra babás nem lettem, mindenhol csak babakocsit, várandós kismamát babaruhát, stb. láttam, meg ezzel kapcsolatos műsorokat a tv-ben, eléggé megkészültem. Hidd el az agyad teszi ezt veled. Most erre koncentrálsz, nem is lesz ez másképp mostantól. Ez olyan, mint amikor piros cipőt akarsz venni, minden erőddel rajta vagy - és akkor mindenki piros cipőt hord, úton-útfélen!

Anyukám orvosa azt mondta, hogy ma fél 2-kor menjen be. Szerintem holnap jön a kemo. Nagyon félek. Olyan gyenge szegény így is!

Mares, mától én is így fogok táplálkozni. Leutánozlak!
Vendég

Niki úgy sajnálom pirit :( Az sztem jó ha sok, ürül a szervezeted... régen nekem olyan volt, mintha szinte meg se lett volna, a 2. nap volt a legerősebb 2-3 csepp, és a 4-5. napon meg már semmi. Aztán elkezdtem szedni az elevitet, az helyre rakta 2 hónap alatt. Utána már megjött rendesen, és nemsokára baba is lett :) Sztem terhesvitamint, és E vitamint szedjél. Idd a teákat is.
Bettike azonnal húzz a dokihoz, mert az elején a 12. hétig oké, hogy görcsölsz, de utána sztem már nem annyira... jobb ha megnéz, mennyi magnéziumot szedsz? Lehet azt kéne növelni? Vérvizsgálaton mikor voltál utoljára a 12. héten?
Beszéltek itt folyton a kajáról, én meg csak eszek eszek eszek. Ma reggel is azért keltem 6 kor, mert pisi és vmi flamó, mert az utsó 2 hétben zabálok... nem gondoltam volna, h ennyit tudok enni. Már többet kell föznőm, mert az eddigi adagok nem elég a családunknak... beszarás, de tegnap 2x főztem milánóit és káposztás tésztát délután, mert amit ebédre csináltam, már 2 kor elfogyott.... lehet az volt a baj, hogy 3x ebédeltem :)
Leti szurkolok anyudnak, hogy jól viseljétek bármi is lesz vele/veletek.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hali!

Na ne tessék ám leszidni, mert gondoskodom az állatkáinkról :) , különben meg tegnap elvitték a kiscicákat, remélem, hogy jó helyre kerültek :roll: . Szegény nagyobbik kisfiam úgy elkezdett sírni, hogy Ő még nem búcsúzott el tőlük, és hogy mennyire fognak hiányozni. Pont olyan érzelmes, mint az anyja :P . Aztán le is rajzolta az egész történetet. :) Hát nem aranyos 8)

Betti, ha tényleg igazi görcseid vannak, tényleg jobb, ha max-ra emeled a Magnézium adagodat, vagy ha már maxon van, illetve nem segít, konzultálj a dokiddal!

Niki, hogy a fene vinné el azt a vacak mensit! Ha bármilyen szokatlan dolog van a ciklusoddal, pl. erősebb vérzés, az utalhat arra, hogy volt baba, csak igen korán elhalt, vagy esetleg ciklusod és szervezeted változására, ennek több oka lehet, egyszerűen megújul a szervezeted, vagy lehet egy fertőzés is, vagy bármi. De gondoljunk a legjobbra, hogy most újul meg a tested, s ezáltal ez a ciklus valami csodásat hoz majd neked :wink:
Mindenképpen én is terhesvitit javaslok, az Eurovitben van most halolaj, amit nagyon ajánlanak a kismamiknak, plusz ebben nem túlozzák el feleslegesen a többi vitamint, mert ugyanis az sem jó! Ha nem szeretnél túl sokat hízni fölöslegesen a terhesvitiktől (B-vitamint enyhén eltúlozzák, az meg hízlal, mint a fene), akkor folsav, kálcium, C-vitamin, A és E vitamint javaslok beszerezni, vagy akár Béres-cseppet is vehetsz. :wink:

Leti, te kiskakas :lol: El is hiszem, hogy ideges vagy anyukád miatt, nem éppen kellemes dolgok várnak rá/rátok, és csak annyit írhatok, hogy kitartás! Végülis ilyen természetes gyógymódokat nem próbáltok akkor?

Baba, nem semmi, háromszoros ebéd? :shock: Csak ki ne durranj :lol: Bár akkor Domi baba könnyen előbújna :lol: Persze csak viccelek, egyél csak, erőt kell gyűjteni a szülésre, mert ahhoz kell ám csak a erőnlét!

Puszázok mkit

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag! Írtam püt kérlek segíts! És ne haragudj, hogy zaklatlak!
Esetleg még kitudom egészíteni méhszáj megfigyeléssel.
anabana

Sziasztok!

Ana, miért vetted le fertyt???? :shock:

Köszi a tanácsokat, majd valamelyiket akkor megpróbálom! Egy kis vitaminpótlás tutira rám fér. Csak nem olyan ami hízlal, mert arra nincs szükségem.

Baba, milánóiból én is tudnék 3x enni annyira imádom! :lol: :lol:

Leti, te vagy a kiskakasunk! :lol: :lol: :lol:
Gondolom akkor ma is idegeskedsz anyudért mit mond a doki.

Csillag, nagyon édes kisfiad van és micsoda állatbarát.
Mióta kezd normalizálódni a ciklusom azóta mindig ilyen erős.
Bár aztmondják, hogy az a jó, mert akkor kellően letisztul a méh fala.Csak ez annyira gáz így!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki!
Nincs értelme, mert a múlt héten sorozatban keveset aludtam, nem tudom melyik értéket írjam be, mert kétszer mértem. Mind a kettővel más jön ki. Így nincs értelme vezetni. Talán majd Csillag segít. De lehet hogy ebben a hónapban már nincs értelme vezetgetni.

Na most én vagyok szar hangulatban, mert tegnap a párommal összekaptunk, de nagyon berágtam ám. Olyan ideges voltam, ha lett volna is bébi, ettől az idegtől most már biztos nem lessz. Meg még van más dolog is ami nagyon zavar, de erről most nem akarok beszélni.

Bocsi Csajok
anabana

Ana végy egy lazító fürdőt és nyugiiiii...
Bármi van, mi mindig itt vagyunk, és beszélhetsz róla, ha szeretnél...
Niki az a baj, h én nem csak milánóiból tudok 3x enni :P
Csillag de édi kisfiad van... legalább emlékbe meglesz neki a kép :)
Ma megint megyünk ctg-re, jobb is, mert 2 napja furán érzem magam. Eddig szorulásom volt, de 2 napja meg megy a hasam.
Tegnap éjjel 3/4 3 kor, 6 kor, 3/4 9 kor, 1/2 12 kor jött egy összehúzodás, görccs és a hasmenés egyből... de mindez 1 percen belül. Aztán délutánra elmúlt, mintha mi sem történt volna. Erre ma reggel 9 kor megint elkezdődött, erre ébredtem...
Csajok sztetek mi lehet ez? Olvastam, h szülés előtt lehet tisztulás, de miért görccsel és összehuzodással kezdődik?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Először is CSILLAG, nagyon de nagyon köszike!!!!!Úgy hagyom. Szerintem is így jobb....HA a tapasztalatokat nézem amiket lejegyeztem és mindent összevetek, akkor szerintem is szombat hajnalban volt. De mindegy már.

Tényleg ari a kicsifiad aki már nagy! Az a baj, ha ilyen marad, akkor sokat fog szenvedni az életben, mert az a tapasztalat, hogy az érzéketlen tuskóknak jobb.

Baba! Én azt mondom, hogy ez már lehet a szülés előjele.

Kinga! Köszi a receptet!Kipróbálom!
anabana

Hello...

Ana, nyugodj meg, légyszi, mi itt vaygunk neked és egymásnak, ha valami gondod van. Mi nem oldjuk meg, de legalább lelkiekben támogatunk. Nem rakod vissza a fertidet?

Csillag, szerintem jobb, ha túladtatok a kiscicákon, bár a kiscsákónak biztosan fáj...de én tudom, Anyukámnál egész szaporulat és vérfertőzés van már :?
Természetes gyógymód az inkább kiegészítésnek jó, ilyen áttétes állapotban főleg! havi 70 ezer Ft-ot költ étrendkiegészítőkre, amit a Húgom és a Mamám finanszíroz neki, ennél többet most nem akar, amíg valami terápiát ki nem találnak már végre így 2 hónap után...a köcsögök, nagyon ráérnek!

Baba, bár nem vagyok gyakorlott a témában, de mintha hallottam volna, hogy van, akinek így kezdődik... jujjjjjjj de izgi......az első topic-baby megszületik hamarosan.
Kösz a szorítást.

Na, szép napot, Lányok, nekem ma sok a dolgom, ma nincs olyan herótom, vagyis ma már nem tehetem meg...a fene egye meg.
Vendég

KÖSZÖNÖM LÁNYOK A TIPPEKET,ÉRDEKES MA MÁR SEMMI BAJOM,MITHA ELVÁGTÁK VOLNA :) MOST MEGETETEM A BABUCIT DINNYÉVEL :wink: :)

ÉS DURVA,MERT EDDIG NEM VOLT ÁLLANDÓ PISILŐS ROHAMOM,DE MOST 3 NAPJA 10 PERCENKÉNT SZALADGÁLOK :shock: :D

NIKI

ÉN MAGAMBÓL KIINDULVA,IGY VOLTAM MINT TE,KIAKADTAM ÉS A SZIVEM SAJDULT BELE MIKOR LÁTTAM EGY KISBABÁT,VAGY ÉPP MÁR VALAKI MEGINT BABÁS LETT,DE ERŐT ADTAK NEKEM A HARCOM FOLYTATÁSÁBAN.EL SEM TUDTAM KÉPZELNI HOGY ÉN IS VALAHA ÁTÉLEM EZT A CSODÁT ÉS GYSZER CSAK MIKOR FELADNI KÉNYSZERÜLTEM A DOLGOT,LEGALÁBBIS AGYILAG,PROBÁLTAM MÁSRA KONCENTRÁLNI,SZORAKOZNI...MIT AD ISTEN,BEJELENTKEZETT A PICUR,PEDIG EGY PETÁKOT SEM ADTAM VOLNA ARRA HONAPRA,AZ ÁPRILIS LETT AZ ÉN HONAPOM :)

SZOVAL NE ADD FEL,ÜGYES VAGY A DIÉTÁBAN IS ÉS SIKERÜLNI FOG.
VITAMINNAL KAPCSOLATBAN:ÉN A LADEEVITET SZEDEM,30SZEM,2700FT,VAN BENNE OMEGA3 IS,ÉS AMI JÓ BENNE H KÖNNYŰ LENYELNI,NEM NAGY,ÉS NEM VAGYOK TŐLE FARKAS ÉHES.EZT AZÉRT IROM MERT SOK VITAMINTÓL NŐ AZ EMBER ÉTVÁGYA ÉS LEHET HIZHATSZ,PROBÁLD KI EZT,ÉN NAGYON AJÁNLOM,CSAK DICSÉRNI TUDOM.HASONLÓ MINT A FAMBIOM CSAK JÓVAL OLCSÓBB.

KépKép
bettike83

Ana

Fakadj ki vagy szarj a világra,ahogy neked jobb!!!! Mi itt vagyunk! hallgatunk,ha az jó neked!

Betti

Irigyellek,én egyfolytában a wc-n vagyok

Kép
Kép
k_inga

Akkor nektek is van olyan (nekem sokdzor), hogy kijöttök a wc-ről és már megint van a hólyagban???
Vendég

Leti, Betti: a pisi sztem örökös téma a babás nőknél :) a növekvő méh gondolom nyomja majd egy idő után a kis bentlakó is azon ugrál :) nekem akkor van pisi járat sok ha utazunk autóval, mert a drágám akkor mint egy balettos ugrálgat :)

Niki: nem fealdni, jöhet olyan még hogy nem is gondolnád és baba lesz!!! Mi is csak próbából nézegettük a vetélés-műtét után , hogy na mi lesz belőle, de sokat nem vártam tőle... így igazi meglepi volt aztán aki most itt rugdos bent :)

Ana: én szedtem E-vitamint, folsavat, elevitet, egy másik multivitamint, ittam a cicka és palást teákat, C-vitamint, már néha úgy éreztem csak ezeket eszem :) de legalább jól feltöltött ..

Baba: Dominika lassan akkor idekint lesz :) beszereztetek már mindent? én nagyon kezdő vagyok :( azt se tudom mit vegyek és mit nem néha :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Letti

én este nem tudok úgy elaludni,hogy legalább 3x ki ne menjek pisilni,mert mire visszaérekés megtalálom a helyem,már megint kell

Kép
Kép
k_inga

2 napja olvasom Kandász Andrea Szülőszoba című könyvét. Olvasta valaki közületek? Szerintem nagyon érdekes történetek vannak benne,pro és kontra. Szó van a gátmetszésről,epidurálásról,orvosok szólalnak meg különböző témákban és terhes nők sorsa és szülése van leírva benne. tök jó,esténként azt olvasgatom. Ajánlom nektek is! Annak is,aki még nem is vár babát.

Tegnap is pont olvastam,mikor a törpe focimeccset rendezett, tegnap volta legintenzívebb és leghosszabb idáig. Először azt hittema beleim,de edig ilyen nem volt,meg ma is éreztem már,tuti a gyerek rúgásai voltak.

Kép
Kép
k_inga

én is úgy vagyok vele kinga,de már úgy idegesit :D fel álok a wcről és már érzem h megint kéne :oops:

KépKép
bettike83

Maresz! ez a téma a Nikié, félrelőttél.
anabana

Sziasztok!
Nika még bent, én meg idegileg kint :P
Ha nem múlik a hasmenés vissza kell mennem, amúgy meg jővőhét kedd a következő időpontom ctg-re... A szervezetem nagyon szórakozik velem, ma még hánytam is délután... Remélem tényleg megszületik hamar...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba

Most olvastam épp,hogy a szervezet öntisztulást végez szülés előtt, egy csaj hányt,hasmenése volt hajnaban, este fájásai voltak,másnap ugyanez és éjszaka megindult nála a szülés! Áldásos dolog ez! Kiürül,ami nem kell oda már! Nika csinálja a tiszta terepet! Megy a drukk,hogy gyorsan megszülessen!

Kép
Kép
k_inga

baba

kellemetlen hogy még ilyenkor is hányhat az ember,de mostmár nem sok van hátra :)

KépKép
bettike83

Szép Jó reggelt, mindenkinek!

De bealudtunk! Hát ebben az időben nem csoda! Csillag ránézel a tegnapi üziben a hőre? Megdermedt, még ilyen nem volt. MInden hónapban ezt mondom, miért nem bír ez egyforma lenni?

Kinga és a többiek, köszike a biztatást. Ma már jobb. Ilyenkor idegesít fel a párom, amikor dupla nyugi kellene. Azon buktam ki, mivan ha most sierült volna, és emiatt nem fog. Nehezen fogom megbocsájtani neki, ha megjön a mensi, ő lesz a bűnbak. Ez már tuti!!!!!!!!!!!!!! Na most már elmondtam. A baba miatt voltam tiszta gáz. Szerintetek ártott ha van vagy lenne is valami? Csak az igazat. LÉgyszi! PEdig ebben a hónapban bíztam.

BABA! Én a szülés napján hánytam. Hasmenésem nem volt, még a beöntés sem akart kijönni. Azért én beszélnék a dokival a helyedben. Rögtön adj hírt, ha megérkezett Domi, kérünk képet is.

Ja képzeljétek, nem tudom hány napja, de több az biztos a jobb petefészkem körül sajog vagy mi. Remélem nincs valami nyavajám.
anabana

Ana, remélem is, hogy nincs semmi nyavalyád, lehet, hogy ez mást jelent, valami jót!!!
Nem, szerintem nem befolyásolja a fogantatást... bár nem vagyok doki, de minálunk pl. az olasz temperamentum dívik, és van már két gyerekünk... szóval szerintem nem ezen áll v. bukik.
Nagyon drukkolok, hogy végre-végre sikerüljön Nektek!

maccs01

Baba, igyál sokat!
Szerintem is ez már a finish, bármelyik percben indulhatsz szülni.

maccs01

Kinga, focimeccs :) És egyre erősebb lesz a baba! :lol:

maccs01

Sziasztok!
Szülés nem indult még el, de a hasmenés az megmaradt... igaz bár csak délelőtt van, lesz ami lesz...
Ana elmondom neked, én még mézes ágyas pálinkát ittam Dominikával ( nem tudtam, hogy már megvan!!! ) Szóval nem hiszem, h azt a pici kis babót ez befolyásolná. Persze jobb, ha nyugis vagy...
Csajok ne izguljatok még aznap tudni fogtok Nika születéséről, sőt 1-2 napon belül a képeket is feltölti a férjecském nektek :) Hisz olyan, mintha ti lennétek a pótmamái :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

MACCS! Köszike! Hogy áll a bici tender?

BABA! neked is köszike, szorítok neked.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.28 07:52-kor.
anabana

Mares, örülök, hogy néna meg tudod szerezni a gépet apától :)
Nagyon szépen növekszik a baba. Mivel ilyen ritkán jössz, csak kapkodom a fejem, hogy "anyukám, mindjárt itt a szülés!"

Niki, terhesvitamit feltétlenül szedj. Előkészíti a pályát a babának. Nekem még van itthon Elevitem, meg vettem Femibiont, szedek halolajat, C-vitamint és itt a magnesii citrit (500mg). Persze nem mindet szedem egyszerre, terhesvitaminból hol ezt, hol azt, a többi viszont napi.

maccs01

Baba, már nagyon várom!

Ana, tegnap megnéztük fizikai valójában a bicót, megrendeltük, holnap hozzák, kiszállítás ingyenes, 4ezerért összerakják. Bár halál egyszerű szerkezet, de nekem legyen rendesen összetákolva, én nem bíznám magamra :) Majd decemberben rakok fel fotókat, addigra 20kiló mínusz az előirányzott, szóval holnap csinálok fotót és havonta egyet, majd egyszerre felrakom őket ide (is). Ha jól sikerül, szerintem a Shobert Norbi is pedálozni fog, hogy mondjam azt, vele fogytam :):):)

maccs01

Ja, Ricskó fogantatása után én a szülinapom alkalmából jól bepiáltam, mégsem lett semmi gond... persze akkor csak pár napos volt a dolog, így nem is tudhattam róla.

maccs01

Betti
Hogy állsz görcsökkel? Mennyi magnéziumot szedsz? Akár napi 1500mg-ot is bevehetsz részletekben, semmi bajod nem lesz tőle!

maccs01

Csillag, aranyos a nagyfiad! :)

maccs01

Gondolom látszik, hogy most olvasgatok vissza :lol:

maccs01

MAcss! Most hány kiló vagy? Szabad megkérdezni? Ja és szorítok hogy sikerüljön, jót tesz az elszántság.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.07.28 08:10-kor.
anabana

Chris, nagyon szép az András név! Kedvenc általános iskolai osztálytársamat hívták így.

Mares, időjárásváltozás kemény jelenleg, most már tényleg igaziból fázunk :) Paragép - ismerős :lol:

maccs01

Igen én megfagytam éjszaka, pedig hosszú pizsama felsőben aludtam, amiben télen, de ma már az alsót is fel kell vennem.

Ez az idő már durva, kánikukát akarok, elég lesz ez ősszel is.
Csajok de györöűek a leandereim, a mocsári hibi most kezd virítani. Majd hozok képeket.

Lettike! Hó vagy?Merre jársz?
anabana

Ana, simán megkérdezheted. Legutóbb 85kg. 96-ról indultam, azaz 95egész valamennyiről. Most viszont valamitől bevizesedtem, nem tudom, hogy mennyit mutatna a mérleg, a napokban nem mértem, majd holnap, a fotónál :) De akkor lemérem a körfogatokat is, viszont azt nem rakom ide :lol: , csak a legvégén. Nekem tökre megállt a fogyásom, szóval a legtöbb az első hónapokban ment le, úgyhogy ezért van/lesz a bicaj.
Ma rendet kell varázsolnom, hogy tudjuk hova tenni.
Nagyobb helyet foglal, mint a Kettler, amit elsőre akartam, meg nem is olyan szép, de a paraméterek alapján jobb.

maccs01

Majd rakj képeket! Szeretem a virágokat, de egy sem marad nálam életben :(

maccs01

Sziasztok!

Beledőltem a kardomba.
Az én kis dokikám JAVASOLJA azt a kib... amniocentézist. Most már ő is beparáztatott, úgyhogy kénytelen leszek megcsináltatni, ha nyugodt akarok maradni. Meg talált valami kisebb fajta polipot, azt mondta, ne aggódjak, ez semmi és megoldja...leecsetelte. Most barnázok tőle.

Anyukám orvosa tegnap közölte a húgom kérdésére, hogy nem sok okot lát az optimizmusra...az életét meg tudják hosszabbítani, azt, hogy mennyivel, nem tudják. Ahogy déluztán vittem haza, mesélte, hogy odaadta az Öcsémnek vissza az autóját, hogy vigye ki Londonba magával, mert ebben az életben már többet nem fog tudni vezetni... És nem tudtam erre azt mondani, hogy "Mamikán, dehogynem", mert én is tudtam, hogy lehetetlen.

Úgyhogy Lányok, ez a helyzet, ja, holnap kell mennem terheléses cukorizéra, mert előrehozták a vizeletemben található cukor miatt, meg megcsináltatom az AFP-s vérvételt és bejelentkezem a köcsög-dokihoz AC-re.

Úgyhogy a tegnapi napom egy kissé félresikerült. Most kicsit letisztult már, de még mindig a hatása alatt vagyok. Esetleg vkinek tapasztalat az amniocentézisről???????????????? Bár már eldöntöttem, de para...

Baba, szorítok, hogy könnyen menjen minden és Nika itt legyen már a külvilágban!
Vendég

Lettike!

Nyugi, van egy ismerős házaspár akinek késői lombikja lett. Megcsináltatták, de semmi baja nem lett. Gondolom, hogy mivel nehezen összejött baba, ha nagy lett volna a rizikó, meg sem csinálják. Amúgy ha jók az eredmények, és van vérből vizsgálat genetikai is, meg kombi. A barinőm 36 éves és ő ezt csináltatta. Ebből mondták meg a baba nemét is. Én amondó vagyok, ha a leletek jók, akkor felesleges. Ha megcsinálják akkor viszont no para, kétszer ugyanoda.........Sokan túlélték. Az ismerőst majd kikérdezem. Ami anyudat illetti, kitartás.
Szerinted sem befolyásolja a beágyat az hogy tegnap meg előtt ideges voltam, de nagyon?

Millio puszi és ne aggódj, bízni kell!
anabana

Letti

A másik topicban most volt az egyik csaj,azt mondta nem fájtmde nagyon izgult előtte,kicsit érezte,de fájdalomnak nem nevezhető. Eredmény 4 hét múlva,de ha baj van,akkor 1 hét után értesítenek. Unokahúgom anyukája is volt, ő se mondott semmi rosszat róla! Utána pihenni kell szigorúan,és sajnos soká van eredmény.

Kép
Kép
k_inga

Köszi Lányok.
Mindegy, lesz, ami lesz.

A beágyazódásról az a véleményem, ha akar, akkor rendesen be fog. Veszekedés mindehol van, problémák és stressz is van mindenhol, ezeket nem lehet kizárni az életünkből. Szerintem ettől beágyazódik még.
A tanulság inkább az, hogy nem szabad hagyni, hogy a projekt rámenjen kettőtök kapcsolatára. Gondolok itt arra, hogy a kényszer-szextől, a görcsöléstől, stb. mindketten idegesek voltatok, aminek valahogy ki kellett jönni - a feszültség valahogy távozik, a baj az, ha már csak betegség formájában tud.
Tehát take it easy...ez a tanulság - tudom, könnyű pofázni, de inkább ezt a következtetést vond le, mint hogy feleslegesen parázol...
Na pussz.
Vendég

Letti! Dehogy, nagyon élveztük, nem volt teher. Nem ez volt a gond, ez bizti. Nem értettem egyett vele, ahogy a gyerek dolgait veszi. Annyi volt az egész, hogy lekellett engedni a 6m3 vizet és kitakarítani a medencét. Ő meg nekiállt papolni, hogy ő megmondta hogy ne állítsuk fel. Basszus azért gyerek a gyerek hogy játszon, mikor ha nem most. DE feszültség nem volt a kényszeres gyerekcsinálás miatt. HÉtvégén sarudon voltunk egy jó csapattal, hát ha láttad volna olyan felhőtlen kacagásban voltunk, ilyan kb 2 éve volt.
anabana

Ana, egy hét múlva - szerinte - csak röhögsz az egészen :)

Leti, sajnálom nagyon anyukád. Ha kilátástalan a gyógyulása, akkor talán nem kellene kemoterápiával még rátenni egy lapáttal, hanem a lehető legjobb formában tudja veled együtt várni az unokáját. De ez csak az én véleményem, ne vedd rossz néven. Szomorú nagyon.

Amnionál biztosat tudsz majd (általában nem csak down-t szűrnek, hanem egy csomó másra is eredményt adnak), ráadásul a bébi nemét is. Érezni érezni fogod, de nem kibírhatatlan (nekem nem volt, csak ismerősöknek babaneten), utána viszont orrvérzésig pihenés, emelni is tilos. Közvetlen utána pedig én úgy tudom, hogy 3-4órát ott fektetnek a kórházban.

Akiket eddig így ismeretségi körben elküldtek amnióra, mindenhol jó eredmények születtek és vetélés sem volt. Azért nagyon figyelnek az emberre és mindenki pihen rengeteget utána.

maccs01

Ana, én nem azt mondtam, hogy megártott a szex:) csak azt, hogy alapban feszültek vagytok. Na mindegy, szerintem is jön borúra derű!!! És ne aggódja, tuti, nem hatott a beágyazódásra.

Apropó, hol a görbéd??? Miért titkolod?

Maccs, köszi...engem nem a fájdalom érdekel, csak a Kicsikémnek ne legyen semmi baja. Azt nem viselném el. Majd (mint Kinga is) megbeszélem vele, ha jön a tű, húzódjon hátra valami biztonságos zugba. Mert a múltkori ultrahangon olyan mozgékony volt, nehogy most is az legyen... aztán...de nem lesz, tudom.

Ja és tegnap láttam megint ultrahangon, bár a dokimé kissé ősrégi - aludt a szentem! A kis kezei a mellkasán voltak... Annyira cuki volt.
Vendég

Letti! na és kép nincs uh-ról? Nem mutatta a kukacát? De izgi.

HIdd el nem vagyunk feszültek, a férjem amúgy is a nyugalom bálványa. Na mIndegy.
anabana

Mindegy Ana, ne aggódj, az a lényeg. Ha akart, megtapadt! És akkor semmi nem robbantja onnan ki!

Nem mutatott semmit, mert tényleg szar gépe van a dokinak. Hidd el, hogy nem kukaca lesz...:)
Vendég

Különben akár az agyunkra is mehetett volna, mert annyi volt :).
Letti:ez fiú ha én mondom. De ténlyeg amúgy a szíved mélyén mit szeretnél, ne mond a szlogent hogy csak egészséges legyen ?Biztos van befutó!
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?