Hali Csajok!
Miszike, szupi vagy, mégegyszer köszi
!!
Orsikáinkat Istenke éltesse!
Tételeket kéne kidolgoznom, így csak emlékezetből:
Pocakméret: Danival 111 centi - 3kilós kölköc, Zsófival 125 centi 3,9 kilós nőci (erről van képem is
):
Andi, nálunk redöny le, a tetején kb 6-8 csík ritkásan, hogy éjszaka ne kelljen villanyt gyújtanom (mert akkor nem verném be a térdem sehová
). Ha csak a függönyt húztam be, keltek a nappal, mint a tyúkok...
Kangi, vérképre (májfunkció) nem ragáltál... Remélem, reflux, és ha kibújik hamar elfelejted! Repülőkutya nagyon jó, ki fotózta? Fikucája helyén maradt?
Manócs, visszajöttél, nem győzök olvasni
, meg nézni
Ülj le, a babakocsit még a nagyfiam is szereti tologatni
, jó hogy rögtön kettő van belőle! Viszont Zsófi a legos markolóval utat épít, meg benzinkutat
De azért vasalni is szokott (bár ötezrest még nem talált
)
Beu, én Foodexpressz, a hét második felében, hogy nehogy ráunjunk a lánnyal. Meguntam, hogy mindent a kuty eszik, vagy a kuka... Apa bekeményített, és nem evett estére főtett, mert azt mondta, hogy két hónap alatt nem szed fel 5 kilót. (végülis ezt vehetem bóknak ugye?
) Nekem meg a porontyoknak elég a napi 1 főtt, ami az apjuknak is megvan, kétszemélyre meg én nem tudok főzni... (Ezért van maradék hétfő-keddre)
Házat vettetek? GRatula!
Aztán gyere bővebben!
Macikám, nemtudod jobban lefárasztani a lányt? Nálunk Danóm ilyen, bár az oviban mindig alszik... Zsófi végre megtanult jól aludni, nagynehezen kiléptünk a mindent felborító késő délelötti elájulásokból
Toffi, gyeremár hozzánk is vasalni, jó?
Mosni nemhagylak, jó? Én eccer egy 500-ast találtam a farmeremben, viszont azt az egyetem alatt!! Sztem többet ért
Bibisujj, jajdesajnálom! Nyomasd meg egy kis A vitaminnal a pasit, gyorsabban nő a körme tőle!
SP alatt én most gobleinezek, az csendes
Na menek, mert nem lesznek tételek, jövőhéten meg ZH...
Pusssz
Zsófi