Sziasztok Lányok!
Szombaton reggel megszületett a kislányom
Csüt. este 160 lett a vérnyomim, péntek reggel is, dokim a Balcsin, de felhívtam, azt mondta irány a kórház, vérvétel, vizelet, uh ...
Vérnyomi lement 135-re, de megjelent a fehérje a vizeletemben, a helyettesítő doki, akihez az enyém küldött, szerencsére pont ügyelt, mondta, hogy én innen sehova nem megyek, megnézett még délután, este, és reggel 7-kor is ... 7.30-ra beért a saját dokim, addigra kész volt a szakvélemény: csaszi indul!
Még nem volt baj, de a helyzet nem javuét volna, ezért nem volt mire várni. 8.50-kor már felsírt az én kis drágám, pár percel később már ott puszilgathattam
))
Aztán apukára bízták, engem összevarrtak, és 12 óra pihi ... na, ez ment a legnehezebben!
De megérte, mert nem fájt a fejem.
Sajna a csaszi után csak nehezen tértem magamhoz, napokig fáradt voltam, fél óra ébrenlét totál lefárasztott, aztán egyre jobb lett.
Most még húzom a hasam - ma vettem haslekötőt, de egyébként minden ok
Lánykám persze meseszép és tündér, és imádom, és ...
)))))))
Tombolnak bennem a hormonok, tegnap óta, ha belegondolok, hogy milyen csoda ért, már sírok is ...
Nszoke,
ha beköszön a toxémia, ahogy nálam, nyugi, akkor is lehet még akár 1 nap hátra ... persze, kórházi megfigyelés alatt, de azért a dokidnak lesz ideje mindent előkészíteni!
De drukkolok, hogy ez vagy ne következzen be, vagy csak nagyon a legvégén!
A dokim szerint mi azért húztuk ilyen sokáig, mert végülis diétáztam egy kicsit, voltak gyümölcsnapok, miegymás ...
De a végén ez a sok nemalvás ... jobb lett volna, ha növelik a vérnyomicsökkentőt, ha szólok időben, hogy nem pihenek ...
Ha ez veletek előfordul, idejében, MINDENRŐL tájékoztasd az orvosodat, az én vérnyomi tabi adagom még háromszorosára növelhető lett volna ...
Hangyamami,
téged meg úgy elkerül ez a terhességi toxémia, mint a huzat, szuper a vérnyomid, és az, hogy nem vizesedsz, ezek szuper előjelek! Gratulálok!
Vigyázzatok magatokra, most kicsit eltűnök, lassan beindul a tejcim, ma 30 ml volt az adagom
... a cicikéim önálló életre keltek, nem is cicik, hanem "hűha 1 és hűha 2" ...
Remélem lesz még több tejem is
))
(1 napi próbálkozás után - kézi masszírozás, kézi fejés ... hát, nem voltam benne biztos, hogy ez nekem menni fog ... most már kicsit bizakodóbb vagyok, ez a nagy fájdalom is enyhült ...)
Azért, ha nem is írok, olvasni bekukkantok