Sziasztok,
Dávidka ma egy hónapos, hihetetlen hogy telik az idő.
Még mindig nehéz a 2 gyerekkel, vannak nagyon rossz napok és jók amikből utána erőt tudok meríteni. Pl a mai egy jó nap, de a 2 gyereken kívül nem is tudtam ma semmivel foglalkozni... De a lényeg, hogy ma uraltam a helyzetet.
Dávidka egyre inkább hajlandóságot mutat az éjszaka átalvására. most éjjel 11-reggel 5-ig aludt, ami nekem nagyon sokat jelent.
Viszont mégiscsak hasfájós lett, így este 11-ig üvöltés volt, de kapja már az angol vizet, remélem az segíteni fog.
3 hetes kora óta nézi a hordozóra lógatott játékokat és meg is ütögeti őket a kezével
Először azt hittem, hogy csak véletlen de látom mostmár, hogy szándékos. Nagyon ügyes.
Rengeteget vigyorog, olyankor meg tudnám zabálni, persze lefotózni még nem sikerült.
Tápszert nem fogadja el, így csak anyatej van, egész nap iszom az ásványvizet mint a gödény, hogy legyen elég tej, mert ha kevés van akkor inkább "éhezik" de nem kell neki a tápi.
Az éhezés amúgy nem igaz, mert 4700 grammnak mértem tegnap este
, Danika 1 hósan csak 4370 g volt.
Dancival egyre inkább kijönnek, mostmár kezdi megszokni, és ha valahonnan hazaér az első, hogy odaszalad Öcsihez, megsimogatja a fejét és odabújik hozzá. És ezt teljesen önállóan magától. Ilyenkor túlcsordul a szívem.
Viszont van egy kis zsiványság is benne, mert ha Öcsi nincs a babakocsiban akkor Danci abban ül, fekszik, sőt újabban még a rágcsálnivalóját is ott eszi meg...
De hagyom hadd csinálja, háhta egyszer megunja...
Danci is nagyon sokat okosodott, névnapjára kapott asztal, kisszéket és színezőt ceruzákkal, azóta színezünk ezerrel, sőt a ceruzahegyezés is egész jól megy neki.
Imádom mindkettőt.
És akkor néhány kép: