Új privát üzeneted érkezett!

Eszter örülök, hogy megtaláltátok előre az utat, nagyon sokat gondolok rátok! :wink: Hát persze, hogy más volt a pocid, te kis vékony csajszika vagy, nekem meg mindenhol megvan a méretem (kivéve ciciben). Megcsináltátok Lacnak a tesztet? Drukkolok a spontánhoz!!!!!! Végigbőgtem a múltkor a blogodat és utána rólatok álmodtam! HA mégsem jönne spontán az áldás, akkor K ügynökök segíteni fognak és ne felejtsd, hogy jól stimulálható voltál és elsőre sikerült, !

Hajam az égnek áll :shock: , férjem nekiállt szétverni a lakást, elkezdte a helyet csinálni a kissrácoknak, vésik a falat, én bezárkóztam a szobába. Kellene valami takarítónő, mert én bizti nem tudok most takarítani, csak fekve jó, nagyon feszít a pocóóó.. bár a fiúk azt ígérték, nyugodjak meg, rend lesz :roll: :roll: .

Angyal :lol: :lol: :lol: mondtam én, hogy túl kába voltál, nincs ott semmi bibi! Nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Navi gyönyörű a lánykád :lol: :lol: :lol: :lol: és odaát írtam.. te is!!!!!!!

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Rengetegen voltak ma Sz-nél, a váró full tele, a többiek pedig a lépcsőfordulóig végig a felvezető lépcsőn!!!! Brutál, én ennyi embert odavárni (Sz-hez) még nem láttam....

Jóhír, mostmár biztosan van spontán tüszőérésem, a mnyh 9 mm, a domina pedig ma már 19 mm-es volt, úgyhogy még délelőtt be is kellett adni a repesztőt. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs...... Pénteken lesz a napunk!!! :lol: Tessenek kicsit drukkolni nekünk az egyszem táboroshoz :)
Persze azé spontán is ráerősítünk a témára.... :oops: :lol: :lol: :oops: :lol:
Most nem utrot kaptam, hanem azt a Crinone cuccost.... képzeljétek már nem annyira drága (9 rugó), ha azt nézem, majdnem mint a lombikos mennyiség utro...

Angyal, örülök, hogy minden oké, a frászt hoztad Rám a múltkori hsz-szel, hogy baj van...de ez így már sokkal jobban hangzik!!! :)

Navika: Megsasoltam a pocót, anyám, mint aki lenyelte a cseresznyemagot... Hogy te milyen vékonka vagy (én meg irigy-irigy-irigy....:)..) Istenien áll a várandósság!!! :)

Nemsokára tesztelős lányok: Ne parázzatok, pozitív gondolatok, nem jelfigyelés, élvezzétek ezeket a szép, várakozással teli napokat ki.... utána pedig jó híreket fogunk hallani Felőletek :)

Eszter: Látom a fesztiválidőszakra még adtok esélyt Magatoknak, aztán belehúztok ismét!!! Nagyon jól teszitek, én bízom benne, hogy még az idén nagyon jó híreket fogtok hallani Ti is. :lol: :lol:
andrea-1

Andikám hajrá, hogy egyszem szépen rendben felébredjen és befurikálja megát 9 hónapra Kép

Maccs
vörösmacska

Eszter: Én is olvastam a blogod. Minden tiszteletem a tiétek, hogy fel tudtatok állni a történtek után! A legjobbakat kívánom nektek!
Már egy ideje van egy olyan érzésem, hogy én nem csak innen ismerlek, de nem tudok rájönni, hogy tényleg így van-e, vagy ez csak egy megérzés, amit a szimpatikus emberek időnként kiváltanak belőlem !? Mindenesetre olyan jó látni a mosolygó arcodat az avaraton. :)

Macs: :) Kitartás! Biztos szép lesz a babák helye :)

Andi: Ez csodás hír! Drukkolok ;)

hofeherke

Andikám:én is voltam ma bent a BMC-ben :shock: tényleg brutál volt :shock: csak leadtam a zárós papírkámat...

De a lényeg,hogy pénteken megkapod a kis lustaságodat és szépen be is fog ágyazódni :!: :!: :!:

Most az ébredésért küldöm a drukkkkooookkkkaaattt :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Azért,nem olyan nagyon jó,hogy nem olyan formája van a méhemnek,mint amilyennek kellene lennie,de azért 1-2 baba be fog tudni oda ágyazódni :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Andi,
hipermegadrukkok az ébresztőhöz :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter,
de jó hogy újra hallani rólatok!
Látom ciklus közepe táján vagy, talán épp most fog befigyelni a spontán kislurkó :wink:

Nekem holnapra van ütemezve Mary, és sajnos a hangulatomon érzem is, hogy érkezik majd :?
De ő már az utolsó előtti Mary, mert a következő után jöhetnek a fagyibabák!!!

Kép
judit0713

Judit, Mieza: Köszi. Igazából csak a c és e vitaminokat szedi, amiket mondtak+olyan ételeket eszik, amik kifejezetten erre jók. Korábban még ezeket a vitaminokat se szedte, csak az étkezésre figyeltünk és akkor találták a jó katonákat. Reméljük ez csak egy átmeneti időszak.

Aktucs: Örülök, hogy végre sikerült elintézni az időpontot.

Angyal: Hát akkor ezek jó hírek, látod semmi akadálya a babásodásnak! :D

Andrea: Hajrá péntek, nagyon szorítok!!

Most megyek tornázni, de utána még visszapillantok.

Luca
luca4

Szijjjaaa Luca! :D :D :D

Macs!
Ha tudnád, hogy mennyit jártok a fejemben... minden ismerősünk nyomon követi a terhességedet :)

Hófehérke!
Én most megint jól megnéztelek iwiwen, de nem tudom, hogy honnan ismerhetnénk egymást... de ha rájössz, szólj mindenképpen :)

Judit!
A ciklus közepe nálam még nem minden... néhány nappal utána érnek a petikéim :), de sasoljuk az LH teszteket ezerrel és nem hagyunk ki egyetlen lehetőséget sem :D

Andrea!
Nagyon ígéretesen hangzik az a 19 mm-es baba alapanyag :)
nagyon drukkolok :D

na lépek csajócák!

puszi

eszter82
Budapest

Macs

Nagyon szép a babalak és szépek a nevek.

Luca

Szoktam tapétázni, amikor nagyon muszáj, de iszonyatosan lassan megy. Ne legyél negatív. ++++++

Judit

Nagyon gratulálok a fiadnak

Mara

Nagyon ügyi vagy.

Navi

Nekem is ilyen kell!!!!

Andi

Ébresztő a fagyisnak!!!

Angyal

Ügye hogy nem volt olyan félelmetes? Mondom én aki szintén parázik, de nekem még van időm.

Csutka

Örülök, hogy sikerült időpontot kapnod.
vnbeni

Sziasztok,itt újra :lol:

igazatok van,nem foglalkozom a tünetekkel :)
Most már úgyis kapaszkodnak a blasztók ezerrel,úgyhogy csakis pozitív jelek jöhetnek.

Az tuti,hogy a püffedő pocim miatt még mindig nem férek bele a nacikba,de végre jók rám azok,amiket övvel kellett mindig összehúznom :lol:

Andi: nagyon drukkolok péntekre,nekem is az a szerencsenapom.
Iwiw?
Vendég

+ aki még nem ismerősöm az iwiw-en,de szeretne az lenni,küldje el a teljes nevét privát üzenetben :) :) :)

Mara, Andi, Csutka, stb...
Vendég

kisbeeka: mi az ,hogy blaszto.lehet mar irtad korabban csak elkerulte a figyelmemet.! Pfuuuuu mar biztos nagyon kapaszkodnak a dragak.
Kitartas mar csak par nap, elotted meg jon angi is.

andrea: hajra pentekre, nekunk is jo nap a pentek.
valyoni

oke megvan, utannaolvastam.
valyoni

sziasztok

mi még ma egy utolsót utaztunk Győrbe bár mindenki féltett de hoztam Hannának ruhákat az uncsitesóktól.
kiságy még nincs összerakva majd lassan az is eljön.
holnap jön a kishugom segiteni pakolni, meg megyek du-án CTG-re meglesz a holnapi programom is.
csajok ki vagyok teljesen ahhoz hogy ideiglenesen ide bejelentkezzünk hát kész kalamajka..... egyik tulaj stuttgartba lakik és tőle is kell beleegyező nyilatkozat hogy utána az ideiglenes címmel ovodát találjak Filipnek... időpont önkormiba már csak 2 hét múlva van, vagy odaülök és ha rámkerül a sor akkor csinálnak ideiglenes lakcímet neki meg nekem, és persze szegény 77éves bácsit meg vinnem kell magammal neki is ott kell ülnie.... ez magyarország ügyintézése, jó mi???? ha megjön a papír stuttg-ból akkor mehetek intézni utána önkormihoz kérelem hogy ideköltöztem és vegyék fel vmeik oviba remélem nem szülök meg addig mert akkor mikor intézem az egészet el?????
hidegfrontot én is érzem meg Hanna is, de a héten annyit ettem mint máskor 2hétig se:(

mindenkinek szoritok és ha lesz kép mindenről kaptok igérem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Luca, mik azok az ételek, amik jók a katonáknak? Mondjuk még nem tudom az eredményeit, de ártani nem árthat.

Egyébként a gersli nagyon bejött. Nekem is ízlik, páromnak is. Szerintem beiktatjuk az étrendbe.
aktucs

Sziasztok lányok!

Jó volt olvasni benneteket.Holnap kell Sz.hez mennem,de sajna magától nem jött meg eddig.Nem tudom mi lessz,remélem nem leszek Lindtner Dr vendége.
Annyira bíztam benne,hogy magától távozik a kicsikénk.Eddig mindíg így volt.
Szóval holnap hcg.remélem,csak az a baj,hogy még nem esett vissza.
Sok-sok drukkot kérek!
Angi,Breki!
Nagyon szorítok ám!!! :) :) :)
ritabmc

Rita: drukk Neked,hogy még idejében magától rendeződjenek a dolgaid!!

A drukkokat köszi :)

Csutka, Andi: jelölve ;)

Azt hiszem már lesz mivel "elütnöm" felesleges perceimet pénteken BMC-ben ;)
Vendég

[quote="valyoni"]k írta:valyoniisbeeka: mi az ,hogy blaszto.lehet mar irtad korabban csak elkerulte a figyelmemet.! Pfuuuuu mar biztos nagyon kapaszkodnak a dragak.
Kitartas mar csak par nap, elotted meg jon angi is.

andrea: hajra pentekre, nekunk is jo nap a pentek.

Elvileg a blaszto babácskákkal sokkal nagyobb eséllyel indultunk,így bízom benne,hogy legalább egy pocaklakónk már van :)
Igen,jön még Angi is a hírekkel csütörtökön,már nagyon várom.

Bár aznap névnapot ünneplünk családilag,utána elolvasom a híreket :)
Vendég

Csutka: a gerslit hogyan készítetted el?
Talán holnap unalmamban én is kipróbálom,rég ettem már :)
Vendég

jöttem, láttam .... megyek vissza aludni
vasárnap óta rengeteget termeltetek, szerintem alszom még pár órát és majd jövök reggel vagy du
ma ctg-re megyek, kivi vagyok van e változás, hiszen 13 nap van csak vissza :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Rita,
drukk megy, hogy jót mondjanak a vv-nél :arrow: :arrow: :arrow:

Luca,
én ajánlanám párodnak a FER14-et. Igaz, hogy nem olcsó, de nálunk számokban kifejezhető változást hozott!

Kubu,
egy kis éjjeli kukucska? Ltom már nagyon nem bírsz magaddal!
De hiszen Liza bármelyik pillanatban megérkezhet :wink:

Lukácsné,
jót dühöngtem azon amit írtál :evil:
Hát igen, kis hazánknak nem erőssége a sima ügyintézés :?
De hát nem látják, hogy ott a kiskölyök, a másik meg már épp hogy csak nem bújik ki a pocidból????
Kitartást neked a következő napokra/hetekre amíg ezt elintézed!

Angi, Béku,
gondolom már javában vágjátok a centit :wink:
HCG-növelő varászerőt itt küldöm :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Jó reggelt!

Kubu: Szerintem neked valami ilyen lenne a legjobb ajándék a kicsi születésére: http://www.meglepkek.hu/Meglepetes-utalvanyok/Baba-Mama-ugyintezo-kartya.html
Esetleg rendeld meg valami gazdag rokontól :)

hofeherke

Eszter: Akkor marad a szimpátia ;) (Nem jutott eszembe más)

hofeherke

Jó reggelt!

Mara !
nagyon ügyes vagy,én ilyeneket nem tudok!

Eszter!olvastam a blogodat,hát le a kalappal elötted....

Csajok!tényleg ilyen sokat kell várni Sz-re?aki hozzá jár mennyit szokott várni?2x voltam S-nél kicsit furi volt,de normális menjek hozzá?de alig vannak nála?miért??pliz segitsetek!!!

Kubu!nagyon fitt vagy!
vikus82

Vikus,
azt sem szabad kihagyni a számításból, hogy most nyár van, és a szabin levő dokikat is a többek helyettesítik, ezért is van most nagyobb tömeg Sz-nél (is).
persze sokan szimpatizálnak vele, így simán lehet nagyobb tábora mint S-nek, aki ugye nőként eleve hátránnyal indul :roll:
Nekem S a dokim, totál meg vagyok elégedve vele! Volt már szerencsém Sz-hez és Z-hez is, nem volt velük negy gáz, de én tuti nem cserélnék!

Kép
judit0713

Judit!

köszi,S elég érdekes,néha flegmán válaszol,de normális volt,de nem tudom az uram mennyire tolerálná,h a flegma lenne,de ez nem az szitu ahol lelkizni kell!
vikus82

Sziasztok!
Még én is egyben vagyok, pedig már csak hivatalosan 6 nap!

Kubu, én csütörtökön megyek reggel CTG-re, mivel akkor rendel a dokim, gondolom ismét lesz vizsgálat is.
Kíváncsi vagyok, mi van akkor, ha nem szülök meg a kiírt időpontig.
Majd mesélj, hogy mi volt nálatok ma!

Lukácsné, ügyintézés :twisted:

Mieza, szuper, hogy minden ok volt az uh-n. :D

Nava, a kép a kiscsajról nagyon édes! :D

Angyal, az nem gond, hogy különleges a méhed. A lényeg, hogy nincs semmi baj és jöhetnek a babók!

Rita, nagyon drukkolok neked mára!

Angi, Kisbeeka, küldöm a babaragacsokat!!!+++++++++++++++

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lánykák, nagyon köszönöm a baba, ill. pocak dicsiket! Igazán arik vagytok Mindannyian! :D
Hát eddig max. 4 kg-ot híztam, de semmi nem jön rám :roll: és nem csak a pocimon.... :? Már nézegetem a farmerjaimat, melyiket lehetne megtoldani, de van amelyiket felesleges, mert a combomnál toovább nem jön :lol:

Andi, még hogy cseresznyemag..... :shock: sárgadinnye, egyben! :lol:
Péntekre megy a drukk!!!!

Anginak meg csütörtökre! :D

Úúúúristen Kubunak 13, Woodynak 6 naaap???
Jajj, de izgi! Nagyon sokat gondolok rátok! :wink:

Angyalka, no para a méhecskéd miatt, szerintem ha izgulnod kellene, akkor mondta volna cuki doki! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jajj, képzeljétek, tegnap bejelnetkeztem 4D-s-re végre és szombaton délelött megyünk... olyan izgi! Remélem, tökéletesen rendben van a kiscsajszink és megvan mind a 20 ujja :lol: és minden egyebe! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Béka, pulykahúsos gerslit csináltam, nagyon nyami. :D
http://www.videkize.hu/pulykahusos_gersli

Angyal, ha különleges és nem kóros, az jó :D

Sz-re én kb 3 órát vártam a múltkor. De minden futószalag-érzésem mellett volt egy olyan érzésem is, hogy nyugodtan kérdzehetek, és nem harapja le érte a fejem.

S-nél meg hülyének éreztem magam, amikor kérdezni próbáltam. Aztán lehet, hogy én vagyok túl érzékeny.
aktucs

Ja igen, és ma még nem köszöntem.

SZIASZTOK!

:D :D
aktucs

Woody,
célegyenesben :)
Nekem Eszter 3 nappal később érkezett a kiírtnál.
Épp aznap reggel kellett volna jelentkeznem a kórházban, mert a dokim be akart már fektetni, hogy megfigyeljen, és ha kell, elindítsa a szülést.
De csajszika meggondolta magát és hajnalban jelzett, hogy most már jönne!
Így befeküdtünk mindketten :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok,

Mennyi kismami van a célegyenesben :D :D :D Woody, Kubu, Lukácsné :D :D :D Mindenkitől kérünk helyzetjelentést...ha nem is személyesen,de Apuka mindenképpen írjon nekünk :D

Vnbeni: nem traktállak azzal,hogy ne izgulj hiszen ez az én számból elég furi lenne :D a saját megnyugtatásom végett amikor átöltöztem a hálóingembe elszaladtam még Angyal doki irodájába és megkértem,hogy nagyon-nagyon vigyázzon rám,mert baromira félek...a műtő előtt pedig már nyugodtan vártam a soromat,mert azt mondta,hogy az első találkozásunk alakalmával megigérte,hogy semmi olyat nem fog csinálni amitől bármi bajom lehetne...és ez így is lesz, és különben is sipirc vissza a szobámban,mert már keresett a nővérke :D
Jó kezekben leszel,ha mástól nem tudsz megnyugodni,akkor ezt próbáld meg monogatni magadnak!!!

Navikám: én a keresztbefordult meggymagra szavazok :D :D :D

Kép

kiss angyal

Vikus: szerintem S ügynök is jó fej...nekem Sz nem annyira szimpi...szerintem itt mindenki nagyon jó doki és az is bizti,hogy mindenkinek van rossz napja...volt olyan,hogy S-nél hömpölygött a tömeg..ez attól függ,hogy ha szabin van 1-2 orvos,a recin hogy osszák szét a szabadságon lévő dokkerek betegeinek kartonjait...

Kép

kiss angyal

monogatni=mondogatni

Kép

kiss angyal

sziasztok, két rövid kérdés:
1. Rodinához tudtok mail címet/telszámot
2. S. ügynöknőhöz jár valaki privát? Ha igen, azzal váltanék egy-két pü-t.

Egyébként zugolvasok és drukkolok 8)
kpn

Szia Kpn :D sajna a kérdéseidre nem tudok válaszolni :? de, mi van a Te eredményeddel :?: megkaptad már :?:

Kép

kiss angyal

Előre is nagy-nagy bocsánat az OFF-ért!

Egy kedves ismerősöm keres munkát. A szitu a szokásos, eddig teljesen másban dolgozott... Eddig filmes produkciókban vett részt főleg, ahol igazán jó munkát végzett. De most minden álma, hogy a főállásban elkezdje a karrierútját (tudjátok, rendszeres fizetés..stb). Akár kezdő szinttől, asszisztensi feladatoktól is.
Nincs igazán mélyebb szakmai tapasztalata, angollal is van hová fejlődnie. Viszont nagyon lelkes, igazán terhelhető, megbízható és precíz, ami valljuk be nagy előny a mai világban.
A filmezés közben kiemelkedően vette a csoportmunkát, a koordinációt, szervezést. Nagyon jó háttérembernek tartom, aki gyorsan fejleszthető bármilyen irányban.
Nagy felelősség valakit ajánlani, nem tenném, hogy ha nem lennék teljesen biztos abban, hogy ügyesen helyt áll.
Ha esetleg tudtok olyan pozícióról, ahol egy igazán megbízható kollégára van szükség, akkor szóljatok és küldünk önéletrajzot.
Köszönöm!!!
mieza

igen, az ántsz-es autoimmun szarokat kutató tök negatív, az istenhegyi gén is rendben, hétfőn az ÁEK-ben levették trombózis hajlamra a vért, mert tényleg nem volt benne.
kpn

Kpn,
ment pü!

Kép
judit0713

Jaj, visszaolvastam és annyi jó hír, annyira örülök!!!
Most csak vidám pozitivat olvastam.

Andrea, megy a nagy hajrá!

Kubu, Woody, Lukácsné! Minden energiát nektek :) Aki már kijönne annak azt, aki még maradna, annak azt :)))

Luca, szerintem csak e és c vitamint elég fölös szedni, inkább olyan placebo. Próbáljátok meg a 3 hónap FER14-et és meglátjátok, hgoy nagy változásokat fog hozni...
mieza

Sziasztok!

Hát lányok, nekem tegnap du. óta pecsételő vérzésem van...
Kissé kiborultam, nem tudom, hogy hogyan tovább.
Csütörtökön persze megyek vv-re, de felkészültem a legrosszabbra :cry:
Tavaly is így volt, csak akkor egy nappal a vv előtti napon kezdtem el pöttyözgetni, most meg a beülti után 6 nappal. Tavaly aztán 25,5 volt a hcg-m, ami egy hétig rendesen nőtt, aztán nem...
Kétségbe vagyok esve. A férjemmel végig zongoráztuk a lehetőségeket. Megcsináltatjuk az immunológiai vizsgálatot, meg a kromoszómát, elmegyek IR vizsgálatra és ha meg tudják nyugtatni a dokik, akkor valszeg megműttetjük a herevisszér tágulatát.
Tud valaki ajánlani egy megbízható andrológust?
Meg azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a vizsgálatokat magánban hol csinálják és kb. mennyibe kerülnek? Tudom, hogy már írtatok róla, de nincs erőm visszakeresni. :cry:

Úgyhogy ez van.
Ezért azt gondolom, hogy a háttérbe vonulok, de majd zugolvasok és mennek a drukkok folyamatosan.
Csütörtökön még azért benézek.

Béka

Remélem a babáid kapaszkodnak :D Szorítok neked péntekre!

Navi

Nagyon szép a pocid :D

Woody, Kubu

Könnyű szülést kívánok Nektek. Remélem raktok majd fel képet, hogy meglessem a babáitokat.

Köszönöm Mindnyájatoknak a bíztatást, jól esett.
Most megyek, mert folynak a könnyeim.
angi81

Angi, még ne add fel!!! Bármi lehet, az egyik ismerős lánynak is pecsételt, de ma már pocakos.
Csütörtökig még bírd ki energiával, mert hátha-hátha. Biztasd, hogy kapaszkodjon még egy kicsit!!!
Ráérsz feladni és elkeseredni csütörtök után is!
mieza

Hello Csajszik!

Igaz, hogy május óta olvaslak Titeket, de nem találok leírást a blasto babákról... Légyszi segítsetek! Legalább egy linkkel, mert sehogy sem találtam csak fórumos hozzászólásokat.

A Kismamiknak kitartást kívánok az utolsó napokhoz és sok-sok pozitív energiát küldök gondtalan szüléshez :)

Békuci, Angi

Kitartás!!!!!! Peregnek a napok, mindjárt csütörtök ill. Péntek!

Angyal,
Örülök, hogy jó híreket kaptál. Az egyik barátnőmnek is ilyen ún. fordított méhe van, és mégis szült két babócát, úgyhogy ez nem lehet akadály!!!

Judit,
neked sem kell már sokat várnod, szerencsére.

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de most ennyire futja :oops:
Minden nap olvaslak Titeket, és szurkolok mindenkinek.

Én már nagyon várom a konzit, bár attól tartok így is csak szeptemberben kezdhetünk majd... Elméletileg a ciklusom 4. napján leszek akkor. Ha megjön :wink:

Verka
wikka
Miskolc

Angi drága,
:cry: :cry: :cry: óriási vigaszölelés és léleksimi ((((((o))))))
Olyan borzasztó, hogy ilyenkor semmi mást nem tehetünk egymásért :oops:

Andrológus: én Papp professzort ajánlom. 10e egy magánrendelés, de ő a szakma csúcsa Mo-n, és ráadásul egy nagyon korrekt doki!

www.andrology.hu

Kép
judit0713

Verka,
ha nem túl rövid a ciklusod, akár még 4. napon is lehet indulni!
Vagy ha lombik lesz és long, akkor meg simán jó ez az időpont :wink:

Kép
judit0713

Megjöttem, 1 ujjnyira nyitva vagyok :-) jövő hét h-k asszem többen leszünk :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu,
jujjj, ez nagyon izgi! Már alig várom hogy legyenek képek a kiscsajról!!!

Kép
judit0713

Blasztociszta: http://www.infertility.hu/inde.html jobb oldalt Alapfogalmak aztán Emriótranszfer a 2. oldalon :)

Ezt a cikket meg minden fagyis anyukának ajánlom:
http://www.origo.hu/tudomany/20081104-b ... ozoja.html
főleg emiatt: A lefagyasztott embriókból egészségesebb babák születnek
mieza

Na, kinek adjam a sorozatlaptetőmet?
Azt hiszem most ez az ANGIék lesz! Hajráááá!
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?