Csillagvirág nagyon csini vagy,
nagyon helyesek vagytok a kisfiaddal!
Sajnálom a görcsöket, remélem nem lesz ilyen többet!
Eclipse franc essen a dühítő portásba!
Nálunk 7-től van vérvétel, csütörtökön van kismamanap, de már nyitás előtt az utcán kígyózik a sor. Már előre utálom, hogy jövő csütörtökön mennem kell, és éhgyomorra ott tolongani
brrrrr!
Dorka nem nagyon tudom meggondolni magam a talival kapcsolatban
, mert ide vagyok kötve
, szülinapozunk
szombaton, én vagyok az egyik ünnepelt, a párom fia a másik…
Nagy munkák kezdődtek igen, hááát a színek valami sárgás lesz szerintem, majd a csíkkal variálunk bele egy kis kéket vagy valami fiúsat…
[quote]& írta:quot;remélem az egészségi állapotod satbilizálódott, és meggyógyultál"
– azt hiszi influenzás voltál. tiszta diló???? Sok sikert a holnapi cukros lötyihez!
Sziszka itt Gyártelepen azt bírom amikor csütörtökön áll sorba a millió kismama a labor előtt, persze vegyül bele egy két „civil” is és egyes kismamák előznek jobbról, hogy ők terhesek….. de nem számít, hogy szinte mindenki az.
Tatjana, igen az uram asztalos
, küldöm az elérhetőségeit, ha szükség van rá. Én is örülnék egy tapasztaltabb védőanyushoz, az enyém 25 éves fiatalka, nincs még gyermeke. Sokszor látom, hogy nagyon bizonytalan, főleg amikor szívhangot nézünk, mert izgul, hogy izgulni fogok, ha nem találja valamelyikét. Leadminisztrálja a leleteket, megmér, megnézi a pisit, vérnyomást mér meg szívhangot hallgatunk, különösebb okosságot még nem mondott…
Luzuzs.. harmadik trimeszter
– furcsa leírni. Még csak most teszteltünk!!!!
Hihetetlen, hogy már itt tartunk, bár én a sor végén kullogok, persze még az is lehet, hogy ugye elsőnek szülök, de nem így lesz!
Megbeszéltem a fiúkkal, hogy 2,5 kg fölé híznak bőven és mindenféleképen csak novemberben jönnek a világra!
Aranyoska.. az alvás. Nekem már most is az óránként (félóránként) kelős verzió van éjszakánként, ha minden pisijárat után vissza tudok aludni, akkor az már jó éjszakának számít.
Én háton nem is nagyon tudok aludni, de tényleg egy idő után már nem ajánlatos, van aki UH közben is rosszul lesz, de szerintem ez későbbiekre vonatkozik. Oldalt fekszem, persze szopipárnám még mindig nincs, így a takarót veszem a lábam közé és úgy elég jónak tűnik, ha jó passzban vagyok, de van amikor olyan idegesség van a lábamban és csak rakosgatom-rakosgatom sehogy sem jó, olyankor kimegyek és betestápolózom, lehet, hogy felfrissül a keringés és általában jobb lesz. Nekem az a félelmem, hogy összenyomom a piciket.
Juuuj most látom, nem hiába érezted, hogy valami nem stimmel. Pihenjél!!!!!!! Hát ez az, Rodi is így volt, érezte, hogy valami nincs rendben és már második eset, hogy beigazolódott. Azért, jó, hogy méhszáj zárt. Nagyon sajnálom, ölellek!!!!
Jó lenne, ha nem kellene befeküdnöd és egyáltalán jó lenne, ha nem kellene végig feküdnöd!
Hát én is be vagyok tojva, mert annyira fáj, feszít délutánra a felső hasam, köldök és mell között, mintha szét akarnék repedni, csak fekve jó és mostanában nyilalgat alul is és gőzöm sincs,hogy ez normális vagy nem. Lányok ti hogy vagytok a hajolgatással, mert olyan béna vagyok folyton minden leesik, mindig hajolni kell, nem mindig guggolva megyek le és nagyon nem esik jól. Ilyenkor este már ülni is alig tudok úgy feszít a hasam és nem tudom, hogy ez haskeményedés vagy valami más. Reggelre mindig jó. De azt mondják, hogy haskeményedést nem tudom összetéveszteni semmivel, mert az egész has befeszül, de nekem nem az egész, csak a felső része! Szedek magne b6-ot reggel este és még délben beveszek egy béres magnéziumot, amióta ezek a feszítések vannak.
Ebba asztalosokkal sok a gond!
Nekem beépített szakim van
, nem kell hívni, de nem is csinálja, csak ha kedve van, így nem tudom számon kérni sajna..
Juj de tuti ez a szoba!!!!!
Én ma voltam a vérvételi (cukros, ellenanyag ism., teljes vérkép + vizelet) beutalókért az SZTK-ban és jövő csütörtökön megyek pont 24+0 naposan. Fúúj
Rabbe most megnyugtattál, mert van, hogy én is félig oldalt és majdnem hason alszom, ezen kapom magam és mindig úgy megijedek, hogy a piciknek baja esik. Ez a szivacskivágós projekt nagyon tetszik!!!
Kristóf nekem is nagyon bejön, csak a becézéssel van gondom. Jó már olvasom, hogy többen is félhason alszotok!
Telokin gratu az 1 kilóhoz és a kispöcsöshöz!
Jópofák ezek a hinták!
Navi jó lehetett a nyaralás! Azért ügyi vagy az az 5 óra autókázás sem semmi!