Jó reggelt!
Először is mesélek az uh-ról. Hát még csodálatosabb volt, mint Reginél, tényleg ez a legjobb szó rá. Mint kisgyermek az édességboltban, ámultam-bámultam, annyira jó felbontásban muttaták, hogy kétszer nagyobbnak látszott, mint Regi a 12 hetesen. Még a lábfeje is látszott, meg is jegyezték többször is, hogy mennyire aranyos. És két képet is kaptam (egy helyett).
És most jönnek a számadatok: CRL: 59 mm NT:1,3 mm (12+0)
Csak összehasonlításképpen Regié: CRL: 57 mm NT:1,2 mm (12+1)
Szinte teljesen hasonlóak az értékek, de érdekes, mert ezek szerint mégsem milliméterre pontosan számolják a heteket, és napokat. Mert ha így számolnánk, akkor már 12+4 napnál tartanák ma, de végül is ragaszkodnak a menzesz által kiszámított értékhez, úgyhogy vonalzó marad, mert ezszerint megyek vizsgálatokra is. Aztán, hogy február 7., 8., vagy 9., az már mindegy. Örülök, hogy minden rendben. A méhlepény még kialakulóban, mellső falon tapad.
Kati
Azért pihenj is
!
Virág
Múltkor el is felejtettem írni....nagyon szuperek a képek. Egyébként én is azért szeretek itt a hegyen lakni, mert annyira gazdag élővilág van, nálunk gyakori az őz, nyúl (hát igen, mégiscsak a falu névadója:)), borz. Mókust még nem láttam, de a nyest meleg időben gyakran jön, eszméletlen hangja van. Alig lehet tőle aludni.
Bogárka
Jó repülést!
Egyébként mi is anyósékkal lakunk, illetve mikor megismertem a páromat, és később az összeköltözésre került a sor, ő mondta, hogy ő mindenképpen maradna otthon, nem akar nálunk lakni (hát pasi...nehezen mozdul
) Így kb 4 évig ott is éltünk, amíg dolgoztam annyira sok gondunk nem is volt, de aztán mikor várandós voltam Regivel, több konfliktusunk is volt, meg egyéb dolgok, amiről nem szívesen beszélek (mert ez csak a családra tartozik). Végül is, amikor Regi 4 hós lett, már éreztem, ez így nem fog működni, menjünk albérletbe. Másfél évig Győrben éltünk, de nem nagyon szerettem. Aztán úgy döntöttünk, hogy azt a pénzt amit albérletre "kidobunk", inkább lakásfelújításra költjük. Kiköltöztünk anyuékhoz, és a párom fél év alatt végzett is a felújítással, a 4 falig bontott mindent, szigetelés minden oldalról, stb, szóval sok-sok meló.
A lényeg, hogy most is vannak dolgok, amiben nem értünk egyet anyósomékkal, de a legfontosabb dolog a tolerancia, a gyerek/ek miatt muszály. Regi nagyon szereti mindegyik mamáját, és papáját, nem is szeretnénk befolyásolni, mert elég okosak ahhoz, hogy eldöntsék kit is szeressenek.
Tegnap az ügyintézés is jól sikerült, mindent sikerült elintézni, most 3 hétig nem megyek Győrbe. Többnyire ezért is vittem el Regit, mert így még az ovi előtt volt egy jó kis városban lézengős, napunk. Ő nagyon élvezte, volt hogy megállt a kirakat előtt, és 5 percig csak csodálta a színes kalapokat.
Nagyon jó nyári akciók vannak, sikerült két felsőt (bővebb fazonút), meg egy térd nadrágot (otthonra) venni, mindössze 2 ezer forintért. Úgyhogy az augusztusi turi most kimarad, nyári ruhákkal már rendben vagyok.
Délelött 10-re végeztem az uh-on, aztán Regit apja hozta a parkolóba, onnan mentünk a Lidl-höz, leparkoltuk az autót, begyalogoltunk a belvárosba, elsőre Cipész ismerősünkhöz mentünk a szandimat megragasztani, meg kicsit beszélgetni, aztán CIB bank, majd APEH, hát azért nincs olyan közel egymáshoz, szóval visszafelé már olyan éhesek voltunk, mekiben ebédeztünk, meg pihentünk egy kicsit, aztán még ruhavásárlás, Regi nagyon ari volt, mondta hogy melyik áll jól, melyik nem. Aztán utolsó állomás a Rossmann, és mentünk haza a nagy pakkal, azt hittem sosem érek el az autóig, az autónál még pihentünk, és bevásároltunk a Lidl-ben, és jöttünk haza, illet anyuékhoz, ott Regi játszott az unokatestvéreivel, mert ők meg mennek ma nyaralni, szóval egészen pontosan 19 órára értünk haza, gyorsan behordtam a cuccokat, átöltöztünk, és bedöltünk az ágyba, aztán este 9-kor ébredtünk meg, gyorsan lefürdettem Regit, meg ettem egy falatot (nagy hiba volt ilyen későn enni, mert egész éjjel égett a gyomrom, és nem tudtam aludni), és a dr. House után én is mentem aludni, legalábbis próbáltam pihenni, de nem sok sikerrel, az orrom is bedugult, meg fájt mindenem.
Kicsit hosszúra sieredett, de összességében nagyon jó volt a tegnapi napunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.29 07:41-kor.