Új privát üzeneted érkezett!

Zugolvasók!
Gyertek elő és meséljetek mi van veletek!
franci

Mókica,
csak 2 hete voltam a vizsgálaton, és 29-én megyek vissza Rencz doktornőhöz.
Azt mondták a Mensben, megmutizzák az eredményt a dokinőnek, és ha gázosnak találja, hívni fog. Nem hívott. A nődoki meg a védőnő is kielégítőnek találta a 24. heti eredményt, és mivel nekem hamarabb nem csináltunk, így ennyiben is maradtunk.
Barinőmnek ugyanekkor 7,1, másik lánynak a kismama fórumon 7,4 volt, de egyikkel sem foglalkoztak, mert határérték alatti.
Annyi, hogy az elmúlt 2 hétben kevesebbet eszem, meg nem fagyizok, ami pedig kardinális pont. Mondjuk most egyebek miatt ideges is vagyok, azért is.

Eclipse
eclipse
Budapest

nekem nincs több pattanásom most sem,néha van 1-1 de nem vészes.mondjuk alapban mindig is pattanásos voltam de soha nem vészesen,és ez most is megmaradt.

KépKép
bettike83

Húú eclipse, jól az utsó pillanatban mész a mensbe, úgy tudom hogy augusztusban végig szabin lesznek. Nem olvastam mindent vissza de mennyi lett a terhelt cukrod és milyen vizsgálat volt?
Vendég

Már úgy értem hogy cukros löttyöt ittál vagy vitted a kis reggelis csomagot magaddal?
Vendég

csibuc: én augusztus 24re kaptam időpontot
horibol

horibol: könnyen lehet hogy akkor én tudok valamit rosszul :? Igaz anyósom mondta hogy augusztusban szabin vannak, ő is oda (Tűűhöz) jár ugyanis. Én meg simán készpénznek vettem az infót :?
Vendég

Csibuc,
24. héten standard 75gr cukros lötty, annak a határértéke 7,8. 7,2 lett és a nődoki meg a védőnő sem mondott rá semmi rosszat. Ismi körben is volt 7,1 meg 7,4 azzal sem paráztatták.

Próba reggelis evésre 7,0 lett volna a határérték.

Időpontkérés: hát én jól időzítek kérem szépen :)

Aug 4. megyek nődoki, meg megpróbálom besírni magam még közvetlenül aug. 22. előtt is, mert elméletileg 23-án indulunk 8 napra Svájcba, apa versenyére.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse: a Mensben megmondják majd hogy ezt jónak tartják-e vagy sem. Majd írd meg, hogy mit mondott Rencz doktornő :)
Vendég

Csajok, csak gondoltam szólok hogy asszem befejeztem az itteni fórumozós tevékenységemet. Van 2 másik topik ahova írogatok időnként, priviben elér mindenki aki szeretne, ha pedig megszületik manónk majd üzenek (talán majd Princzikén keresztül).
Minden kismaminak boldog babavárást, a babásodni vágyóknak pedig sok-sok babaragacsot küldök. :D
Vendég

Csibuc,
amikor levették a vért, mondta az asszisztens hogy megmutatják a dokinőnek, aki fel fog hívni, ha teendő van, mert a vérvétel meg a konzi között 3 hét van. Nem hívott fel. Így én ezen már nem rágom magam többet, elég baj nekem a svájci utazás, a hátam közepére nem kívánom az egészet :(

Eclipse
eclipse
Budapest

Ó, Csibuc, sajnálom hogy lépsz te is, de megértelek. Nekem sincs időm-energiám értő figyelemmel követni mindent és mindenkit.
:( További szép babavárást, könnyű szülést kívánok sé várunk a hírekkel!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse, fagyit már vagy 3 hete nem ettem, sőt mióta kiderült, hogy rossz a cukrom, nagy ívben próbálok minden nasit kerülni.
Jó utat Svájcba, vigyázz nagyon magatokra!
mókica

Szegény Mókica :( fagyi nélkül nem lehet ezt a nyarat kibírni.
Franc akar Svájcba menni, csak amikor apa jelentkezett arra a versenyre, még nem voltam várandós, és nem is reméltem hogyaz leszek. De muszáj menni, kísérni, segíteni, etetni stb :(

Eclipse
eclipse
Budapest

Milyen verseny eclipse?
Mivel foglalkozik apa?
etike

mókicza

sajnálom a cukrot :? de azért kibirható valamilyen szinten a diéta?azért csak nem lehet dinnyét sem,se jégkrém..én meg most pont gyümölcsös vagyok,a dinnye jöhet kiló szám :D

KépKép
bettike83

mókicza: sajnálom a cukrot
csibusz: lehet szabin lesznek mert júni közepén kaptam ezt az időpontot csak nem egész hónapban

rólam: már két napja azon tanakodok hogy most meg jött vagy mi lehet ez? Pisilés után barna foltok vannak a papíron ilyen nyálkás valamivel de csak minimális, ellenben a csészében elégé látszik és hasonlít is az utóbbi mensimre de nem bírom eldönteni pedig mennem kéne vérvételre. Szerintetek ez mi lehet?? (bocsánat a részletezésért) Előzőt duphastonal hoztuk meg 60 napon túl és ahogy beszedtem másnap volt egy véres nyálkás valami és ennyi most meg 24 napra rá előjött ez.
horibol

Horibol te méred a hőd és vezeted a görbit? Ha igen, megmutatnád megskubizzuk!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

most épp sajna nem :(
horibol

Kár, én nagyon jónak tartom! És még mindig tart vagy csak átmeneti volt!

Én megkaptam a progreszteron eredményemet.
PÉ utáni 7. napon 30,99nmol/l lett. Ez jó ugye??????

Kép

nanicke
Székesfehérvár

tudom hogy jó csak idegesít hogy mindig átrakosgatja a keresztet és végül az se látszik benne mikor jön meg peteérésem meg nincs így nem tartottam túl sok értelmét. az eredményhez nem értek.
horibol

niki

itt irják milyen a normál érték:

http://membres.multimania.fr/rgv/hormon.htm

KépKép
bettike83

Apa ultramarathon futó.

Nanicke,
JÓ ám!!! :wink: csak így tovább!

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse

ebben a nagy melegben is birja a párod?

és neked nem hiányzik a futás? :)

KépKép
bettike83

Csibuc
Remélem üzensz rajtam keresztül :o)
Meg is haragszom, ha nem értesítesz :lol:

De azért, hogy mindenkinek szép napja legyen, íme egy mai kép, amit már régóta szerttem volna lencsevégre kapni:
Kép

(imádom mikor ezt csiálja)

Kép

Kép
princzike

Édes Kis Gyönyörűség!
franci

princzike

Már most kis sunyi a mosolya!
Tündéri!!!
etike

Princzike! Adél cukimanó! :lol: :lol: :lol:

Nanicke! Gratula a szép progiszinthez!!! :D
Drukk, hogy ez a ciklus jó hosszúra nyúljon! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Princzike,
angyali a pici mosolya! Látszik hogy nagyon boldog baba! :D :D
A hidegfronttól új életre keltem :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Hali,

Princzike, nagyon szép kislány Adél!

Eclipse, a hűvösebb időt én is jobban bírom most.

Nanicke, a progiszinted jó. És a görbéd is. Igaz ebből piri lesz, de szép, szabályos ciklus. Látszik, hogy javulsz.
mókica

princzike: nagyon szép a kislányod

Rólam: a párom kapott két hát szabit így végre hazajutok 3 hónap eltelte után és onnan szeretnék menni Pestre is, csak van egy kis probléma mi van ha addig nem jön meg? Egy kérdés főleg akik a mensbe járnak tűűhöz ilyenkor hogy oldjátok meg? vigyek sokadik napit vagy pl van itthon duphastonom beszedjem és vigyek 3 napit? Jelenleg 31 napon vagyok az előző 68 volt (előző gyógyszerrel befejezve). Ha beszedem hogy megjöjjön mennyire módosítja az eredményeket??
horibol

Köszi lányok!

Talán eddig ez volt a legnorm. ciklusom!Kezdek beállni 35napra.
És ez nagyon jó a 60-90naposak helyett. És örülök a proginak is.

Nagyon reménykedtem a görbibe tegnapig, de aztán megjött piri.

Én sem bánom, hogy nincs olyan kánikula. Kicsit kelle a felfrissülés! :lol:

Princzike, gyönyörű a kislányod és ez a mosoly! :D :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nanicke! Gratula a szép ciklushoz!!! Tényleg nagyon szépen javulsz!
Új ciklus, új remények! Hajrá! Drukkolok! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs, Köszönöm! :) :)

Most nézem te pedig már túl vagy a félidőn!Bogi, hogy viszonyul pocaklakóhoz?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Horibol!
Bár én nem ismerem,de a lányok azt mondják,neki bárhanyadik napi jó,bármiből megmondja a tutit! :wink: De te tudod...
zazzy

Horibol, esetleg egy teszt nem ártana, mielőtt beszedet a gyógyszert, hogy megjöjjön. De a te döntésed.
mókica

zazy, mókica: köszönöm a választ a hétvégéig még mindenképp várok, és ha nem muszáj harmadik napi akkor nem szedem be. A teszt természetesen kötelező bár felesleges pénz kidobásnak érzem.
horibol

Hahóóó

Megint eltűnt mindenki?
Vagy mindenki nyaral?
Napok óta csend van!!
etike

Tegnap jártam dokinál.
Azt mondja a vérképem nem támasztja alá a PCO-t.
Egyedül a Progesteronom tér el a normálistól, ami annak a jele, hogy nincsen peteérés, de amúgy minden jó.
Azt mondta várjunk megjön-e (előző hónapban is megjött- állítólag pé nélkül ), ha nem 40 nap után vegyek be Norcolutot, majd 5-9 nap jöhet a closti és menjek vissza 10-12 nap ultrahagra, hogy megnézze a tüszők mekkorák...

Hát ennyi.
Nem igazán mondott alternatívát.
Szerintetek?
etike

etike!
a kérdés az, hogy megbízol-e az orvosban?
ha igen, akkor csináld amit mond.
ha nem, akkor nézz másik orvos után... olyanhoz nincs értelme járni, akinek megkérdőjelezed a döntését.

különben meg ha nem pcos, akkor miért is lenne baj a closti?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Etike!
Megmutatod,milyenek azok a jó eredmények???
zazzy

zazzy

Beírtam már ide régebben, mindjárt utána nézek, csak annyira nem tudom még kezelni a topicot.
etike

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam a Mensmentisben Rencz doktornőnél.
" Leletei alapján jól van, 28. hetes gravida. Javaslat: diéta tovább. Kontroll: szükség szerint a szoptatás befejeztével"

Minden a legnagyobb rendben!!!! Meg lettem dicsérve.
a 7,2-es OGTT-m teljesen jó.
A Meforal szerinte már nem oszt, és nem szoroz nálam, mert annak a "támadási pontja" a zsírszövet, abból meg nekem nincs elég ahhoz hogy hatékony legyen.
Szoptatás után menjek vissza, gyógyszert váltunk ha kell.
Addig, ebben a várandóssságban már semmit megismételni nem kell, vérvétel nem kell, meforal felesleges, elég a diéta, és semmi olyan belgyógyászati státuszom nincs, ami a szülésemet negatív irányba befolyásolná.
Semmit nem veszítettem azzal, hogy nem voltam hamarabb OGTT-n.
Az ösztöneim teljesen jókat súgtak, annak ellenére, hogy tavaly szeptember óta nem voltam Rencz doktornőnél :oops:
Nagyon örülök!!!!!!!
:D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest

zazzy

Eredmények:

A 3.vv és a terheléses cukor eredménye!

FSH:5.2
LH:3.1
Hemoglobin A1c: 4,8
TSH: 3.4404
Progestreon: 0.1
Prolactin: 9.0
Inzulin: 8.9

Vércukor : 4.1
120p vércukor 5.9

A 23.dik napi vv eredményem:

Progestern 0.7
Prolactin: 12.5
FSH: 5.3
LH: 19.7

Azt momdta,hogy a 23-dik napi LH FSH már nem beszámíthat, azt akkor nem szabad figyelembe vanni, és PCO-ra pedig az utal, hogyha az LH FSH arány a 3dik napon az LH javára tolódik el, egyébként nem.
Cukor tökéletes, inzulin is.

Julcsi,

Én bízom a dokiban eddig is mindent úgy tettem, ahogyan ő mondta, soha bajom nem származott belőle.
Majd beszámolok a fejleményekről úgyis.
etike

sziasztok.

Eclipse,szuper,tovabbi gondtalan varandosagot.

Etike ez igy nem igaz hogy csak akkor pco ha az lh magasabb.
nekem az fsh duplaja volt az lh nak,es pcos vagyok.

egy tesztoszteron nem artott volna,az is ad informaciot foleg ha pco gynus az ember.

A tsh sem tokeletes,kicsit emelkedett a teherbeeseshez az idealis ha 2alatt van,de lattunk mar olyan esetet mikor igy is sikerult a bab,ugye Zazzy :lol: :?:

Kép
monyo83

Igen :oops: :D
De ez nem kicsit emelkedett!3 fölött már illik odafigyelni és egyebeket nézni(t3,t4,anti TPO,engem pm-uhuztak is)

És egy tesztoszteron valóban jó lenne,nem is értem,miért nem nézték :shock: :evil:
zazzy

Sziasztok Lányok!

Végetért a nyaralásunk, és egy csodáról szeretnék beszámolni Nektek!
A múlthét hétfőn pozitív lett a terhességi tesztem.El sem akartam hinni!Pedig igaz.Hétfőn voltam uhun, van egy csodaszép 10mm-es petezsákunk!Pénteken kell mennem szívhangkukuccsra!
Másfél év 3as kezelés végre meghozta a hatását!
Hihetetlen, de igaz! Kitartást kívánok minden kedves Sorstársamnak!
Bár, még mindig nem tudjuk elhinni, hogy ez a csoda velünk történt meg, még biztos kell hozzá pár hét!
Nemsokára jövök, visszaolvasok, és reagálok, kivel-mi történt!
:D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda! Óriási halk gratula Nektek!!! :D
Vendég

Melinda!
Óóóóóóóóó íííííííííííííí juuujjjjj de fantasztikus!!!!!!
:D :D :D :D :D :D
Egymilliárd drukk nektek!!!!
Lehet soha nem fogjuk megtudni, mekkora és milyen kanyargós utat tett meg a petécske amíg eljutott a célhelyszínre!! Ez igazi csoda! Nagyon szurkolok hogy minden rendben legyen!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok,

Most találtam erre a topikra, és szeretnék csatlakozni, lehet..? PCO-m van, MM-be járok, 3mas kezelés február óta (3x500g Meforal, 160 g CH diéta, mozgás - 11 kg fogyás), közben leszedték hisztóval a méhsövényem, mellette csináltak átjárhatóságit is, apával minden rendben. Ja, és van egy kis élősködőm :lol: : 15-24 mm között mozgó endometriózis.

Kép
xtina75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?