Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Nikianya, nyugi én megvárlak, mi max. decemberben fogjuk kezdeni a babaprojektet. Most első a szakvizsga. Legalább egy blokkot meg kéne csinálnom, mielőtt összejön a bébi. :)

Képzeljétek, nekem mindig 28 napos szokott lenni a ciklusom, erre most valamiért 26. napra jött meg. Nem tudom mi történhetett.

Nóri elutazott a Mamiékhoz vidékre... Nagyon-nagyon hiányzik... :(
Iszonyú csend van a lakásban.

Na húztam vacsizni, meg takarítok. Ja és már számolom vissza a napokat. Már csak 3 nap és kezdődik a szabi!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


csip:nem mejek sehova gyere reggel.milyen tovább képzés?Csak céloztam hogy még mindig csunya a körmöm:Dde mondhatom én neked.

ninike:na akkor legalább nem csak mi kezdjük télen:D

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Na megyek, mert jól elneteztem ma itt az időt azt one takarítás 8)

Niki: kora reggel megyek :lol: Komolyan :lol: Mert 9kor Újpesten kell legyek!
csip-csip18
 
 

 
 

jo jo várlak csip.de remélem nem reggel 6 kor jössz,akkor fordulok a bal oldalamra

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Megrendeltem az lh tesztet! Fasza lesz ha nem kell mert mégis terhes vagyok! A melleim még mindig fájnak,a menszim sokkal kevesebb volt! Nagyon érdekes ez az egész,de nagyon nem akarom,inkább soha ne legyek de így nem akarok,ez nem lenne normális! Lányok be vagyok szarva rendesen!

Csip-csip: Kérdeztem tőled a nyaralást de vagy nem válaszoltál vagy nem találom,ha az utóbbi bocs 8)
henó
 
 


Hű lányok de bepörögtetek!:)
Ninike, nem kell aggódni, mi is szeptemberben kezdjük, most csak ijedtség-szomorúság volt...:D

Jaja hamarosan menünk haza (aug 11-én), eddig minden szép és jó:D de már honvágyam van, kicsit fárasztó 3 naponta röppenni..meg ki-be pakolászni, plusz már azért is várom nagyon a hazamenetelt, mert aug. 14-én lesz a gyermekkori legjobb barátosnémnek az esküvője:D és már nagyon várom:D

Ilyen ovuteszten én is gondolkodom, mivel fogalmam sincs, hogy mikor van pém...mondjuk nem csodálom, hogy eddig nem figyeltem, mivel még csak most indul a babaprojekt...:)

Mindenkinek jó éccakát, és holnapra remélem már otthon is jobb idő lesz.:D Küldök egy kicsit a 35 °C-ból...ja és szerdán utazunk Marokkóba, ott 45°C lesz, azt akár meg is felezem veletek:D

B.

12. Hetes uhu április 29. 10:00



Kép

Kép
bejni
Budapest XI. kerület
 
 


Szijasztok :)

Bejni, neked javasolnék 1-2 hónap hőmérőzést, olcsóbb, mint az ovuteszt és azzal nagyjából be tudod határolni, mikor van PÉ.

Én is rendeltem lh tesztet, mert ugye kérése volt a dokimnak, a hormonvizsgálatokhoz, szóval... legyen úgy...

Én most itthon vagyok kényszerszabin, összeszedtem egy csúnya vírust, hányás-hasmenés, király! :( szóval egy hét karantén...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


franci
 
 


jó reggelt!

na, én is megrendeltem az lh tesztet, ma megyek (vagy férj) érte :D

bejni dejó nektek! Marokkó, 45 fok, egyebek, hmmmmmmmmm :D küldj ide is 10 fokot, és akkor meglesz a 28 fok mára :lol:

jeanner JOBBULÁST NEKED!!!
látom nektek is "vészesen" közeledik a nagy nap :D mesélnél róla: hány fő, hol, egyebek, stb.? :D :D

franci ez a cikk nagyon durva :shock: :shock:
tényleg nem tudom elhinni, hogy a piklibe nem tudják egyesek észrevenni magukon h terhesek????????!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
belani
 
 


na az ilyen cikkek tök érdekesek.A viasaton ment régen egy müsör és abban voltak olyan tulsulyos kismamik akik a szülésnél vették észre hogy terhesek:D

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Sziasztok!

Niki!
Lehet megvárunk téged. Sajnos nem mindenkinek jön össze hipp-hopp a baba.

Csip!
Körmös suliba mész?

Lanyus!
Gondolok rád szombaton. Már csak 4 nap!

Egcsi!
Jó hogy lassan vége a sulinak!

Ninike!
Enyém gyerek is nagyszülőzik. Nagyon hiányzik. Olyan csönd van nélküle.

Henó!
Kell egy pár hét mire kiürül az a kevéske HCG a szervezetedből.
Nekem most hiába ment el a baba magától, még 3 hét múlva is pozitívat teszteltem, 179 volt a HCG-m.

Bejni!
Irigyellek ezért az utazgatásért. Nagyon jó lehet! 45 foknak, tényleg elég a fele is.

Jeanner!
Jobbulást!

Ani!
Én se értem! főleg hogy a dokik nem vették észre. Bélpanaszokra nem csinálnak hasi uh-t. Szerintem a belgyógyászat uh-s gépén is látszódni kéne a babának.

Az lh teszteket este kell megcsinálni, kb mindig ugyanabban az időben.
franci
 
 


franci:csip itt volt nálam és azt üzeni hogy igen körmös suliba fog menni..Most megy anyagot venni és körmözni:D

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Kösz Niki! :lol: :lol:
franci
 
 


Én lettem a hirnök:D

Most állok neki takaritani mert ez a két kiscsaj olyan koszt tud csinálni hogy az már szörnyű.A talpam rendesen fekete már kora reggel mert Vivike behordja a cipőket a szobába.És ugye mivel kis lakásban vagyunk szoba,konyha ezért alapban is hamar koszolodik.Hiába vesszük le kint a cipőt.:SMár elegem van hogy minden nap csak takaritok,főzök ,mosok..
Következő életemben férfinak születek az tuti.:D

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Franci: Neked mikor is ment el a baba magától? Mert nekem ugye 4 hét 4 naposan tulajdonképp a menszivel távozott. Az uh-os csaj azt mondta,hogy egy hét múlva már nem lesz pozi a tesztem. Hát meglátjuk azért holnap reggel csinálok egyet, hogy megnyugodjak! Te jobban véreztél mikor elment a babó? Mert nekem még gyengébb is volt a menszim jóval ezért gyanús! Meg még az is foglalkoztat, hogy lesz most ebben a hónapban pé-em a hcg miatt? Vagy most mi lesz? Szerinted?

Jeanner: kivi vok , hogy-hogy válik be az lh teszt,holnapra megjön. Te naponta csináltad?

Bejni: Habár én örülök a lehűlésnek de azért nem hagynám ott Marokkót a meleg miatt :D Nekem a hőmérőzés nem lenne jó mert a kisfiam szokott ébreszteni és tuti nem várná meg a kajával, hogy megmérjem a hőmet :) Holnapra itt van az lh-tesztem,rendeltem 10 db lh-t meg 5 db terhességit ez volt 1630 ft szállítással együtt,sztem tök jó! Majd írom, hogy válik be.

nikianya: jó takarítást :D Én 2 hete sokaltam be azóta hordom a kaját. Ezért van időm netezni ,mert másképpén sem jönnék ki a konyhából egész nap!
henó
 
 


LH teszt: igen, késő du. vagy kora este szabad tesztelni. És pont most olvastam, hogy előtte 2 órával enni-inni nem szabad. :wink:
belani
 
 


Jajj,BELANI,bocs,h kihagytalak! Manóka itt volt a kezembe siettem nagyon és nem olvastam végig rendesen.Akkor egyszerre tesztelünk? Te milyet rendeltél? Mikor kezded? :(
henó
 
 


[quote="henó"]J írta:henóajj,BELANI,bocs,h kihagytalak! Manóka itt volt a kezembe siettem nagyon és nem olvastam végig rendesen.Akkor egyszerre tesztelünk? Te milyet rendeltél? Mikor kezded? :(


Ja, semmi baj :D megértelek :wink:
igen, tesztelünk, legalábbis ma kezdem, kiváncsi vagyok.
Én is ilyen 1300Ft-osat rendeltem, de én 12 lh teszt+3 hcg tesztet kértem.
belani
 
 


Franci: Próbálok visszaolvasni de egyszerűen nem találom,hogy neked,hogy is ment el a baba! Remélem már nem írtad le és nem emlékszem,mert az nagyon ciki lenne,de egyszerűen annyian vagyunk, hogy képtelenség követni!
henó
 
 


Belani:Na akkor hajrá!!! :wink: Írd majd mindenképp,hogyan alakul a dolog! Napi egyszer kell tesztelni ugye? Ha pozitív lesz,mikor fogtok együtt lenni aznap vagy másnap v mindkét nap? :D Hanyadik napon vagy? Én most fogalmam sincs, hogy hányadik napon kezdjem,16.-on szokott lenni pé-em de most az előzmények miatt nem is tom.
henó
 
 


Hírnök Niki!
A mi zoknink is mindig fekete. Ezért nem veszek világos zoknikat, sötéten nem látszik úgy a kosz. Gergő is felhordja a fél homokozót mindig. Néha elfelejtem kiszórni a zsebeit, akkor recseg a mosógép dobja mikor kinyitom.

Henó!
7+0 volt. Nem véreztem erősebben mint szoktam. engem meg is műtöttek, de most valamiért elég sokáig véreztem, igaz 20 perc alatt végeztek velem.
Jó, hogy rendeled az ebédet.

Henó, Ani!
Csak valamikor a 10. nap után kezdjétek el az lh tesztelést.
franci
 
 


[quote="henó"]B írta:henóelani:Na akkor hajrá!!! :wink: Írd majd mindenképp,hogyan alakul a dolog! Napi egyszer kell tesztelni ugye? Ha pozitív lesz,mikor fogtok együtt lenni aznap vagy másnap v mindkét nap? :D Hanyadik napon vagy? Én most fogalmam sincs, hogy hányadik napon kezdjem,16.-on szokott lenni pé-em de most az előzmények miatt nem is tom.


oké, megírom :D
én úgy gondoltam, hogy a ciklus közepén elég sűrűn leszünk együtt.
meg az együttléteket nem fogjuk a teszteredményhez csatolni. anélkül is lesz összebújás.
de legfőképpen amiért csinálom a tesztelést, hogy amikor szept-ben megyek újra dokihoz, akkor vigyek neki infokat. hőgörbét is csinálok amúgy.
ma vagyok a 11. napon.
belani
 
 


Belani:Remélem szeptemberben zebrás tesztes infót viszel a dokinak és a hőgörbédet kihajíthatod! :wink:
henó
 
 


Franci:ez mikor volt? Volt utána a köv hónapban pé-ed?
henó
 
 


[quote="henó"]B írta:henóelani:Remélem szeptemberben zebrás tesztes infót viszel a dokinak és a hőgörbédet kihajíthatod! :wink:

ÁMEN! :D
belani
 
 


szijasztok!

Hát, tényleg nehéz visszaolvasni, így leírom újra: nem teszteltem :D most akarok majd elkezdeni, amíg nem vagyunk rajta a projecten, hogy aztán ne ezen görcsöljek... de én úgy terveztem, hogy csak akkor tesztelek, amikor érzem a jeleket, mert amúgy így olcsón is egy vagyon... amúgy enni-inni szabad előtte, csak pisilni nem... az hagy gyűljön fel, arra szoktak ajánlani 2-3 órát...

Ami az esküvőt illeti, 50-60an leszünk (még alakul a létszám) a római parton egy étteremben. Templomi lesz aznap csak, a polgárit megejtjük egy nappal előtte :) várom már, meg izgulok mint az állat, még nagyon sok minden hiányzik sajnos, főleg a keresztlevelem, amit nem tudom, honnan fogok tudni megszerezni :( ugyanis a telefont nem veszik fel...

Na, m egyek, ebédelek valamit :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Henó!
Május 13-án vetéltem el. Utána 23 napra és 33 napra jött meg. Hogy volt e pém azt nem tudom. Nem nagyon foglalkozom vele, mert PCO-m van és e miatt egy évig nem is volt.
Most mérem a hőmet, az majd talán ad választ.
De aki egészséges annak van utána egyből péje. Vannak egy páran akik vetélés után egyből terhesek is lettek. És nem 4 hetesen vetéltek el.
Szerintem nem is baj, hogy nem volt erős vérzésed. Legalább előkészíti a helyet a babának.
franci
 
 


Jeanner:bocsi 8) nem mindig vok képbe! Milyet fogsz venni?
Egyszer csak felveszik azt a telefont!
Jó étvágyat :)
henó
 
 


Tényleg akartam is mesélni nektek egy story a családomból:D:D
Unokabátyám és felesége már 13 éve hogy együtt vannak.2 év után terhes lett megszületett a fiuk Csabika.Nem várták meg a 6 hetet szülés után..Nem birták ki.Elment a 6 hetes kontrollra és akart feliratni bogyót mire az orvos közölte hogy 4 hetes terhes:D
:shock:
Ebből a terhességből született meg Petike..
Annyira szép nagy fiuk bár Petikének születése ota baj van a veséjével.De kezelhető.
Kb. 2 éve jött a telefon hogy Andi ismét terhes 6 hetes.Annyira boldog volt mert szeretett volna egy kislányt..Mamám mert egy utcában laknak leugatta a fejét hogy mekkora egy f.sz,mert nem kell ez a gyerek....Aznap este erős vérzéssel Andit korházba szállitották és elvetélt...Emlékszem mennyire sirtam.Ezt sosem bocsátom meg mamámnak hiszen nem az ő élete volt.Mondták Andinak hogy valószinűleg az idegeskedés volt a kiváltó ok meg görcsölt az otthoni vita után amit mamámmal csinált.

Erre nagynéném 30 éves terhes lett ő is ott lakik lent Kabán.Minden hónapban azt mondta hogy terhes 3 éven keresztül.Utolsó napjaiban beszélgettem vele msn-en mire közölte hogy nehogy azt várjam hogy az ő Robikája ruháit majd megöröklöm..Olyan ideges lettem.Mondtam is neki hogy nem vagyok rászorulva az ő cuccaira ja meg hogy ne is reménykdejek hogy nekem fiam lesz.
Annyira mérges lettem.Soha egy ft-ot nem kértem tőlük,sem mamámtól,és lehet hogy szoba konyhában lakunk de nem az anyámék nyakára szülök....Pfff..Most hogy igy vissza gondolok én hogy utálom a nagynéném..

Kép

Kép
nikianya21
 
 


hű, niki durva ez a történet!!!

franci olvasom h PCO-d van... most hogyan kezelnek téged? kell vmit szedned? hogy derült ki? mik voltak a tünetek? stb. Mesélnél róla? Mert nekem 2 hete pco-"jellegű" petefészkeket állapított meg a doki, bár nem 100%-os. Erre kaptam barátcserjét (mastodynon).

inzulinrezisztanciát csináltak neked? vagy csak hormonvizsgálat volt?

bocsi a sok kérdésért :oops:
belani
 
 


Niki!
A nagynénéd csak 30 éves????
Én se adom oda a rokonomnak Gergő ruháit. A barátnőmnek viszont már egy csomó mindent odaígértem, ha addig mire szül nem leszek terhes.
Andit sajnálom, azóta nem lett terhes?

Ani!
PCO-m és én:
2005-ben egy doki mondta hogy PCO-s jellegű a petefészkem. Nem kell vele foglalkozni, stb., azóta is ez a véleménye annak a dokinak. Menstruációm 5 hónapig nem volt, gyógyival meghozta, írt fel clostit és elsőre összejött Gergő. De a petefészkeim hónapokig fájtak.
Nem is foglalkoztam vele tovább.
Aztán tavaly januárban elvetéltem.
Mindent kipróbáltam, szedtem a barátcserjét is, jó hosszú ciklusokat csinált, 40 napos lett.
Bementem a kerületi rendelőbe ott kifogtam egy rendes dokit, sajnos csak helyettesített. Kért egy vérvételt, uh-t nem tudott csinálni, rossz volt a gép, de kapásból megmondta PCO-m van.
Utána uh-n igazolták a cisztás petefészket és az inzulinrezisztenciát.
Nagy nehézségek után eljutottam a Mensmentisbe, fizetős de legalább foglalkoznak a problémával.
Szedem a metet, most a Meforalt.
Most egész rövid a ciklusom ahhoz képest, 33 napos volt az utolsó. Remélem nem kiabálom el. Peteérésem spontán nem volt.
PCO-val az lh teszt nem nagyon jó, mert alapba is emelkedett az lh színt. Nem mindenkinek van IR-je, de az lh/fsh arany általában azoknak is rossz.
franci
 
 


[quote="franci"][/quote]

köszi hogy leírtad!!!

nahát, nálam is így volt. 12 hetes ciklusom volt. elmentem az újvárihoz 2-3 hete, hüvelyi uh, pco jellegű pfészkek. jelenleg masto szedése van, szept. közepe újra doki, és ha nincs változás, akkor hormonvizsi+IR.

viszont elkezdtem szedni a barátcserjét most, és rá 3 napra megjött a mensim. előfordulhat hogy a gyógyszer segített?

és ha most babát szeretnétek akkor clostival kell pé-t hoznotok?
belani
 
 


Ani!
3 nap alatt ezeknek a gyógyiknak nincs hatásuk. Sajnos. :(
Igen, lehet megint closty lesz a vége. Idén már szedtem.
franci
 
 


henó
 
 


Sziasztok!

Franci,Jeanner köszi,redesek vagytok hogy gondoltok rám!!!!!!!!!!!! :D

Niki sajnálom hogy ilyen a nagynénéd,ve is törödj vele ,TE a magad erejéböl csináltál mindent,nem más segitségével.Légy magadra igen büszke!!!!!!!!!!!!!!!!

Nah és kész vagyok mára,megföztem ,kitakaritottam,felmostam...már csak vasalni kell és késza alakás... holnap meg pakolhatok be mert utazunk csütörtökön..

Beszéltem a fotosunkkal,rossz idöt jósolt nekünk,ugyhogy teljesen el vagyok keseredve :cry:

Jók legyetek.
Vendég
 


[quote="franci"]A írta:francini!
3 nap alatt ezeknek a gyógyiknak nincs hatásuk. Sajnos. :(
Igen, lehet megint closty lesz a vége. Idén már szedtem.


értem. jól tudom, ha clostit szedsz akkor azt szigorúan uhval kell ellenőrizni az esetleges sok pé miatt??

ismerem ezt a névadót. ez alapján a kistesó Nóra választása nekünk ideális :D

lanyus, 7végére jó időt mondanak!
http://www.idokep.hu/?oldal=elore
http://koponyeg.hu/
belani
 
 


Kösz Belani megnéztem...már engem teljesen beparázatttak ezzel az idöjárással...
Mindegy azt mondta a fotos ha esik ujra ki kell bérelnem a ruhát mert aznap nem fotozik :cry:
Vendég
 


Ugyhogy szoritok!!
Nem kell nekem 30 fok elég ha nem esik és azért van egy kis napsütés.
Vendég
 


[quote="lanyus"]K írta:lanyusösz Belani megnéztem...már engem teljesen beparázatttak ezzel az idöjárással...
Mindegy azt mondta a fotos ha esik ujra ki kell bérelnem a ruhát mert aznap nem fotozik :cry:


újra kibérelni? több tíezerért? még ilyet se hallottam.

nekünk volt B tervünk, eső esetén a budatétényi kastélyba mentünk volna fedett helyre fotózkodni. meg lehet oldani esőben is, nem kell megtántorodni :wink:
belani
 
 


jelentem, férjem már hozza haza a teszteket. most vette át az ürgétől :D hát kiváncsi leszek nagyon. most este fogok tesztelni. :roll:
belani
 
 


Belani, ugyanolyan tesztet vettünk :)

Nekem vetélés után felborultak a dolgok, most várok, nem veszek be már semmit, nem iszok semmit, lehet az is rátett... PÉ-m van, azt mutatja a hőgörbe :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Tegnap leadtam a dolgozatomat, végre nyári szünet!!!! :D

Itt még mindig megy a sorozat "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" címmel. Én se nagyon akarom elhinni, hogy nem lehet érezni a különbséget a terhesség és nem terhesség között... :roll:

Niki
Ne foglalkozz a dinnye családtagokkal. Energiapocsékolás. :?

Lanyus
Drukk a napsütéshez hétvégére! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Jeanner:akkor már 3unknak van ugyanolyan tesztje.Reméljük szerencsét hoz mindenkinek amikor akarja :wink:

lanyus:Ez az újra béreljük a ruhát meredek egy kicsit,újra fodrász meg smink? De jó nemsoká utazol! :)

egcsi: el tom képzelni milyen megkönnyebbülés ez neked! milyen sorozat? egyébként én sem tom elképzelni,h nem érzi vki, h terhes



á nyávog a kicsi,majd folyt...
henó
 
 


Lanyus,
nagyon drukkolok a napsütéshez a hétvégére! egyrészt az esküvőd miatt is, másrészt mert mi meg nyaralni megyünk. Mi a művészetek palotájában fényképezkedtünk,m ert zuhogott az eső. Ja meg a Nemzeti Színház kertjében, mikor épp hogy csak csepergett. :)

Niki,
nagyon várom már a decembert, jaj elegem van már a melóhelyből. meg most nagyon rajtam van, hogy kéne egy új babó! Ja és az idióta családtagokra ne is figyelj oda.

Franci, jaj nekem is nagyon hiányzik a kislányom. Nagyon hiányzik, olyan csend van nélküle.

Azért ez a cikk nagyon durva amit feltettetek. Nem semmi, én ezt nem is értem. ... ?

Hát kíváncsi leszek nekem most milyen lesz a mensim, csak mert 26 napra jött meg, és bizony rohadtul fájt a hasam.

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Sziasztok csajok!

Szabin van a párom, így nem sok időm van a napokban... Hétfőn voltunk Tropicariumban, Annának nagyon bejöttek a halacskák. Holnap pedig elutazunk Tatára két éjszakára, remélem jó idő lesz, legalább eső nélküli. Volt ott már valaki? Mit érdemes megnézni arra felé?

Az lh teszteket már én is néztem, vaterán is van olyan, de ugyanúgy 80 ft, tehát mindegy honnan rendelitek. Én csak jövőhéten fogok rendelni, megvárjuk a fizut. Kíváncsi vagyok hogy tudtok vele tesztelni, majd írjátok meg mindenképpen!

Lanyus: hétvégére már jó idő lesz, te is csak erre gondolj! :D :D
Vendég
 


Voltunk csütörtökön vérvételen Annával, most is csak másodikra sikerült. Dr. Szabolcs Andrea volt ügyeletben, aminek nagyon örültem, mert a másik doki néni semmit se mondott hozzá képest eddig. Az hogy nem hízik, lehet hogy felszívódási zavar miatt van, ezért táplálkozási naplót kell vezetnem nyár végéig, és ha addig se történik változás, akkor gastroenterológushoz kell menni. Érdekes, hogy a másik doki néni egy hónapja azt mondta hogy már helyre állt a vashiány, most pedig Szabolcs Andreától megtudtam hogy nem is csináltak olyan vizsgálatot a vérből akkor. :x
Ma betelefonáltam az újabb lelet miatt, vashiány megszűnt, és a májfunkciós értéke is csökkent. :D
Vendég
 


citrin, utólag is boldogságos névnapot a lánykádnak!

csajok! LH teszteltem! és halvány lett a 2. vonal. jól tudom, hogy a második csík napról napra erősebb lesz???

van itt egy oldal, tegnap ezt nézegettem, és eszerint (lejjebb tekerjétek le) egyre erősebb lesz minden nap.

http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
belani
 
 


Belani: Köszi szépen, kedves tőled! :D
A csík tényleg napról napra erősebben látszik, mikor ugyanolyan mint a kontroll, az után 24-36 órán belül lesz a pé. Mikor már halványodik, akkor aznap, másnap.
Vendég
 


[quote="citrin"]B írta:citrinelani: Köszi szépen, kedves tőled! :D
A csík tényleg napról napra erősebben látszik, mikor ugyanolyan mint a kontroll, az után 24-36 órán belül lesz a pé. Mikor már halványodik, akkor aznap, másnap.


Nincsmit :D

Na, akkor ez jó hír, hogy erősödni fog. Asszem jövő hétfőn fogok venni újabb adagot a csajtól, hogy legyen elég. Ma vagyok a 11. napon, jó lenne ha nem lenne megint übergiga hosszú ciklusom.

Hízáshoz drukkolok! Hány kg most a lányod? Mióta nem hízik?

Figyu, ti mikor vezettétek be konkrétan a reggelit (vajas kenyér-kifli-zsemle...)??? Én 1 éves korra tervezem, ergo 3 hét múlvára. De addig is kap Dávid liga vajas pékárukat.
belani
 
 


Most 8 kg megint, pedig kb egy hete már 20 dekát hízott. Június elején érte el a 8 kg-ot. Amúgy 9 kg körül kéne lennie ennyi idősen.

Reggelit olyan 10-11 hónapos kora körül vezettük be, de amúgy konkrétan vajas kiflit, kenyeret már kapott hamarabb. 6 hónapos koráig szoptattam, aztán szépen fokozatosan hagytuk el a délelőttit, délit, délutánit, stb és kiváltottuk szilárd ételekkel.

Te tudtad szoptatni Dávidot? és hogy vezetted be eddig a kajákat?
Amúgy egyik ismerősöm már 3 hónaposan ad elég sokféle ételt a babájának.....én inkább ezt választottam.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?