Lányok!
Üdv újra itthon!
Timejka!
Sikerül elvinni Bencust megvizsgáltatni, hogy rendben van-e a mandulája?
Nektek hogy telt a nyaralás? Melyik részén voltatok a Balatonnak?
Lucuzs, másik nyaraló társam!
Látom, a nagy hőséggel ti is megszenvedtetek, mi is nyitott ajtó, ablak mellett aludtunk a nyaralás alatt.
Bogi még mindig nagyon édes! Szuperek a képek!
Rodikám!
Isten éltessen sokáig! Nagyon szép születésnapod lehetett, még ha feküdnöd is kellett és kell! Hidd el, hogy idejében észrevették a méhszáj rövidülését! Nehéz lehet úgy nekimenni a hónapoknak, hogy végig feküdni kell, de napról napra nagyobb a kislányotok, és minden rendben lesz!
Bikfy!
Hogy vagy így műtét után 13 nappal?
Ez a padka parti jól hagzik. Ott nincsenek szúnyogok? Mi most a Balatonnál azért költöztünk be a házba napnyugta után, mert elözönlötték a terepet a szúnyogok. Off nélkül ki sem lehetett mozdulni. Viszont olyan kellemes esték voltak, hogy még éjfélkor sem fáztam topban, szoknyában, pedig azért én mindig pulóverben vagyok...
Monic!
Danikának utólag is boldog névnapot!
Hogy vagytok? Dávidkával is megszenveded a szoptatást? Danika kezdi megszokni a kistesót?
Vius!
Darinka édes nagyon a képeken! Olyan nagy lány már!
Anyukádnak javulást a válla miatt!
Nati!
Szuper, hogy tudtál jönni! Bencus nagyon ügyesen oldja meg a szobatisztaságot! Jó nyaralást nektek is! Teljes kikapcsolódást kívánok, hogy aztán újult erővel eshess neki a nagy projektnek!
Aagassi!
Öcséd tudott füvet nyírni, nem esett az eső?
Hogy telik a szabadnapod?
Eclipse!
Hogy telt a hétvége? Mentetek a kunyhóhoz?
Babicsek!
Hol vannak a himlőhelyek? Feltűnő részen?
Szia Kissedi!
Üdv köztünk! Kívánom, hogy sikerüljön az inszem! Mesélsz egy kicsit magadról, miért lesz inszemetek? Vannak kérdéseid?
Dy!
Merre jársz? Régen írtál! Jól vagytok? Miket tud már Gréta?
Bumi!
Még mindig sok a munka? Mentek valamikor nyaralni?