Új privát üzeneted érkezett!

Megyek tusolni,utána írok.

De szerintetek tényleg normális,hogy épp olyan,mintha megjönne?
Másnak is így volt?
Vendég

Igen békus, nyugi-nyugi!
mieza

Csajok, keresek varrónőt, ha tudtok, szóljatok :)
mieza

Mieza: mihez kellene? körüllesek,vannak-e varrónő ismerősök...
próbálok nyugis lenni,de pocim lejjebb ment reggelre,és már este is megvoltak azok a bizonyos Mary-s görcsök...

De ha azt mondod,hogy normális,akkor próbálok bizakodni tovább :)

Csak ez az érzés elég kiábrándító volt...

Remélem a kis blaszto babácskák nagyon erősen bírnak kapaszkodni.
Beültetés másnapján mikor telefonáltam a másik 2 miatt,a nevem alapján egyből tudta a bológus.hogy ki vagyok,miért telefonálok,és hogy mi az eredmény,sőőőőt.
Emlékezett előző napról,hogy állítólag nagyon szép volt a méhnyálkahártyám,úgyhogy szerinte nagy bizonyossággal sikerül ez a próbálkozás.

Jó volt ezt egy "kívülállótól" hallani,főleg,hogy csak egy eredmény miatt hívtam fel,így nem volt kötelessége biztatni :)
Vendég

Aktucs!
én augusztus 2-ra kaptam időpontot átjárhatóságira,12 óra után nekem rögtön fel vették!
vikus82

Mieza: csodás lehetett baba-dolgokat nézegetni.

Nekem még megerősítve sincs a hír,de mivel úgy meg van "duzzadva" a pocim,nem bírok aludni én sem,mert hasonalvós vagyok... Így a beültetés óta elég rosszul alszom.

Tegnap is annyit ettem,mint máskor úgy 3 nap alatt :lol:
Ez a várakozás miatt lesz szerintem.

Fel se tudnám sorolni,mi mindent :lol:

De fél 11 magasságában még lecsúszott fél doboz csicseriborsó is,mert nem bírtam máig várni,kinyittattam a párommal :lol:
Vendég

Szia Mindenki!
Bocsássátok meg nekem, ha nem olvasok át most hirtelenjében 10 napos lemaradást... bár tegnap este próbálkoztam, de... :oops:

Azt tudom, h. Békuci pénteken tesztel, ill. h. Woody még nem szül, ja meg h. Angyalka ma beszéli át Lintner t.úrral a dolgokat és Vayának gyönyörűséges Nonija :D

Mieza, most te hány hetes is vagy, h. már látszik a pocid???
Anyu nekem is csinálja a szopipárnát, de már eléggé várom, mert mindenféle kispárnákat dugdosok a hasam alá :lol: Amúgy minden fordulást csak ülve tudok kivitelezni, mert ha fekve fordulok meg, akkor a babuci nem mindig tud, úgymond átcsusszanni a másik oldalra és elég kellemetlen, de nem panaszkodom, csak már szétzsibbadok, mire rávisz a lélek, h. megforduljak :lol:

Amúgy nagyon szupi volt a nyaralás, csak sajna ez a hülye idő :roll:
Pénteken (16-án) voltunk dokinál, szerinte még mindig kislányunk van :D nagyon édes volt, mindjárt dobok is fel képet!
Most már elég sokat mozgolódik, imádja, ha dumálok hozzá, ill. éneklek... szegény ha tudná :lol: na jó azért hall normális zenét/éneklést is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Breki, ez jó jel, h. jó az étvágyad! Én is eszem egy csomót... még életemben nem ettem ennyi csokit, de nem híztam sokat, úh. biztos szükségem van rá! :wink:
Nagyon szorítok!!!

Angival mi van? Ő mikor tesztel? Kicsit le vagyok maradva...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem a legtökéletesebb a felbontás, de azért remélem kivehető!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja: üdv. az Újaknak!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szia Navi!!!

Várjuk a fotókat!! :D pocakosat is,meg babásat is :)

Szerintem még korai,hogy a babó miatt egyek sokat,de annyi mindent akarok egyszerre,hogy csak kapkodok,és próbálok magammal kompromisszumot kötni,hogy végül mindenbe belekóstolhassak.

2 napja viszont ittam olyan 3szöges Mizo kakaót,amit amúgy nagyon szeretek,munkahelyemen sokat ittam belőle,és itthon is néha.
Erre miután megittam,olyan hányingerem lett tőle,hogy visszafeküdtem az ágyba :(

Valami másra is így reagáltam,de már nem tudom,mi volt.
A többi dolog eddig jól esett,amiket vettem/ettem.

Angi 1 nappal jár előttem,ő csütörtökön megy vérvételre.
Tényleg,ilyenkor UH is van,vagy "csak" vérvétel?

Hány óra alatt van meg az eredménye? Addig ott ülök majd idegesen Sz várójában húszmillió emberrel együtt? :lol:

Navi: van már olyan bébi csengettyűd? :)
Tervezed,hogy használd Te is?
Vendég

Navi,
igen, szépen kivehető a leányzó :)
Angi csütörtökön megy vv-re.

Mieza,
de jó nektek, hogy már járhatjátok a bababoltokat!
Én is álmodozom róla sokat, hogy majd karácsonyra már babás dolgokat teszünk magunknak a fa alá :roll:
Torna: Pilates-re gondoltam, az Kismaroson tuti hogy van, de lehet hogy nálunk is. Nem megerőltető, és kismamaként is lehet majd művelni :)

Kép
judit0713

Breki,
csak vv. van, és sajnos elég sokára van meg az eredmény :?
mi fél 8-ra mentünk, rögtön le is vették és 12 körül hívtak csak be, addig ott paráztunk egy csapatban :roll:
De a vv-nél eleve megmondták, hogy csak 11 után lesz eredmény, addig ha akarunk elnehetünk.
Köszi! Szerinted el mertünk menni???

Kép
judit0713

Judit: a Pilates nekem is tetszik,egyelőre DVD-ről csinálgattam,csak miután megvettem,már hamar jött a szurizás,leszívás és beültetés,most meg ugye nem szabad sportolni.

Navi: csodaszép a kiscsaj :)
de szeretnék már én is olyat!! :D
Vendég

Breki, én pont ezért teszteltem reggel mielőtt mentünk a béemcébe, mert egyszer már végigéltem milyen ott tök tudatlanul várakozni :roll:
Nem, végül nem vettem csengettyűt... azt hiszem kihagyom... annyi mindent kell venni és minden olyan baromi drága! Meg igazából jobb szeretem megtapizni a dolgokat, mielőtt döntök és hát neten ez nem nagyon megy :D Szóval marad anya "gyönyörű" hangja :lol:

Judit, köszike!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Huhh,4 és fél óra várakozás????
Hát ezért fogok én előre tesztelni.
Bármit is mutat,jobb a biztos JÓÓ,mint a bizonytalan :lol:

Szóval mivel lesz egy eredmény a kezemben,addig szerintem majd elmegyünk enni a Nagyi palacsintázójába,vagy ilyesmi.
Idegörlő lehet az a várakozás...
Beleőrülnék,ha nem tesztelnék.
Vendég

Kismamik: kinek van blaszto babája?
Vendég

Breki,
én is teszteltem előtte kettőt is, de sajna negák voltak :cry: Így aztán ott üldögéltem, bízva a csodában, ami nem jött el :cry:
De majd szeptemberben a kis fagyik tuti hozzák a csíkos tesztet!

Kép
judit0713

Egy tesztem már van talonban,de ma szerzek még érzékenyebbet is,mert az "csak" 25-ös.
Próbálok venni 10-eset.
Kész anyagi csőd az a rengeteg teszt...

Jól mondod,a szeptemberi fagyibébik már csíkos tesztet hoznak!! :)
Vendég

Béka, javaslom a Vaterát :D Töredék ár, és jók! Bár több tesztre úgysem lesz szükséged :wink:
aktucs

itt is van egy csajszi, Esthajnalcsillag, ő is árul teszteket, jó áron! Van neki olyan 10-es is, mint amilyet a bmc-ben árulnak.

Kép
judit0713

Köszi lányok a tippeket,már rá is licitáltam a vaterán :)

Judit: BMC-ben is árulnak tesztet? Mármint a patikában,nem?
Vendég

Aktucs: igazad van,több tesztre nincs is szükségem :)
Azért többet vettem,mert ha esetleg valamelyik épp selejtes lenne,akkor kell másik,és hát éjjel nem lesz honnan szerezni :lol:

Így akkor lesz 1 db 25-ös és több 10-es érzékenységű is.
Remélem ugyanazt a pozitívat mutatja majd mindegyik :lol:
Vendég

Még mindig nem sikerült felhívnom őket :( :( :( Nem veszik fel. Ha megint azt mondják, hogy nincs időpont, hisztis p. leszek. :x
aktucs

Próbáld még! Ne add fel,hátha épp utána érnének rá felvenni.
Bár ez fura,hogy egész nap elérhetetlenek.
Nem is gondoltam,hogy ilyen nehézkes,bár mikor mi első időpont miatt hívtuk őket,akkor se vették fel egész nap hétfőn...
Vendég

Bocsi, elírtam, nem a bmc-ben árulnak!!!
Szóval: a csajszinál van olyan teszt, amit a bmc-ben csinálnak inszem után.

Kép
judit0713

Megvan!!! :D :D
3-án megyek 9-re. :D
És már azt is tudom, hogy a hüvelyváladék negatív, cytológia rendben és nincs baci a spermiumban.
Az ismétlővizsgálatot meg megbeszéljük 3-án, addigra nekünk is kiderül a kocsi. Legalábbis remélem. :)
aktucs

Na látod!!!

Még csupa jó hír is járt mellé :)
Nagyon örülök,a 3. mindjárt itt van! :D
Vendég

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾ )۶

Mindjárt itt a péntek!!!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Vendég

Ez azóta is a kedvencem,mindig jókedvre derít :)

http://www.youtube.com/watch?v=C7ZN5J1N9Vk
Vendég

Aktucs,
látod, sikerrel járt a kitartásod :)
És mellé csupa jó hír...hipp-hopp kezdhettek majd Ti is!

Kép
judit0713

Csütörtökön Angi jön a jóhírrel, pénteken te, be van osztva. :D
aktucs

Breki,
nagyon édesek, de asszem nekem fele is elég lenne egyszerre :shock:

Kép
judit0713

Én itt nem tudom megnézni, majd otthon. Úgy lépek le 4-kor, mint a villám.
aktucs

Sziasztok!

Köszönöm szépen a dícséreteket. Sokan kérdeztétek, hogy mi hogyan készült. Nem akarom itt ezzel terhelni a többieket, így felraktam a blogomra (hozzászólás alatt a www-re hattintva elérhető).

Aktucs: Örülök, hogy végre megvan az időpontod! :)

Kisbeeka: Kitartás!

Tesztek: Huhhh... én már több mint egy éve nem teszteltem.... nem is tudom, hogy bírtam ki eddig. :shock:

Én ma hajnalman kelltem és mentem cukorterhelésre. Ilyen vacakul még sosem szúrtak az MM-ben, pedig nagyon profinak tettette magát a csaj. :? Mire hazaértem teljesen ki voltam ütve. Aludtam 2 órát, de teljesen azzal az érzéssel keltem, hogy nekem valami bajom van... de nem vagyok lázas, nem fáj semmim... :shock: Remélem elmúlik, mert vacak egy érzés...

Holnap van a nagy nap. A várva vár konzultáció, amin megmondják a tutit. ;)

hofeherke

Én is mennék már, de leltározunk :?
Ráadásul tök depi idő van, apa meg 24 órás szolgálatban...az életkedvem is elmegy!
Azzal vigasztalgatom magam, hogy Eszter lányom meg a kiscicák várnak otthon :roll:
Kép

Kép
judit0713

Mara,
gondolom izgulsz már a holnap miatt! De milyen jó lesz tudni hogy mikor kezdhettek végre :wink:

Kép
judit0713

Mara,
lehet hogy én vagyok béna, de hol az a www????

Kép
judit0713

De édesek :D
Nekem is vannak, 3 hetesen találtuk őket, valami barom egy táskában kidobta őket. Megmentettük, és felneveltük őket, már olyan rosszak mint a tűz. :D
aktucs

Judit: Minden hozzászólás alatt van alapból két gomb: profil; pü Nálam van egy harmadik is, a www.
A cicák cukik. :) Az én kandúrom most jött be az esőről, és szorgalmasan mossa magát a kedvenc foteljében :)

hofeherke

Navi:. Milyen gyönyörű Babácskád van :D :D :D persze szép Mamihoz szép kiscsajszi jár :D :D :D

Mieza: Milyen hihetetlen,hogy már szopipárnát vásároltok :D nem is olyan régen még izgultunk a teszt miatt :D :D :D

Kubu:Ma jártál már a fórumon???Hogy vagy???

Andikám: Mi van az eszkimó projekttel???Ma voltál ugye???Gyere majd és mesélj!!!!

Én voltam Angyali T.Úrnál :D Azért nem akartam írni,hogy mi van,mert 2 dolog maradt meg az agyamban a beszélgetésünkből..1., Ő még ilyen méhet soha nem látott :shock: ...2., ha terhes leszek megyek e hozzá szülni :P ...Szóval nem tudtam,hogy mi is van tul.képpen...Valóban a méhem felső része ki van szélesedve...ilyet még nem látott...viszont azt mondta,hogy ez semmit nem befolyásol...a méhnyálkahártyám tökéletes és különben minden tutker...a kiszélesedés sem borzalmas,csak nem mindennapi,hogy valakinek ilyen méhe legyen :oops: na mindegy,jókat nevettünk,mert lerajzoltattam vele,hogy hogyan is néz ez ki ,megkérdeztem,hogy a méhem melyik részére kell behejezni az embriót(bárhova lehet rakni):lol: Mondta,hogy nem mindennapi az aggódásom :lol: :lol: :lol:
Nagyon megkedveltem Lintner T.Urat!!!Laza,türelmes,kedves,és nem utolsósorban nagyon jó dokker :D :D :D
Dióhéjban ennyi :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal,
ezek jóóó hírek!
legfeljebb majd ha lesz baba a felső traktusban helezkedik el, ott kényelmesebb :)

Navi,
megsasoltalak az iwiw-en, hááát az a poci a bikiniben nem semmi! Nagyon édes :)

Mara,
öööö, ezt benéztem :oops:

Kép
judit0713

Mieza,

nekem van egy jó varrónőm, a Móricznál dolgozik, jó lenne neked?
Mondjuk picit lassú, meg sok esküvői ruhát csinál és mindig el van úszva, de nagyon ügyes és nem drága
estrella22

Nava, ez a baba gyönyörű! :)
Én a 11. hétben vagyok, látszik már. (most, hogy normális alakom lett megint és újra van derekam :) Persze elég sok lánynak van hasa és még abban a fázisban vagyok, hogy el tudom takarni egy picit bővebb felsővel.. de ha valaki ismerte a lapos hasam, annak feltűnik :)

Béka, nem nézünk jeleket, mert befolyásolják az érzéseinket!
Hasonalvós vagyok én is, úgyhogy az már rég szenvedés :)
Nekünk is úgy volt, hogy 11 után lesz eredményhirdetés, a párom f11-re akart beérni. Nekem már hn10-kor elmondták :) Így maradt le a párom róla :)
Nekünk blasztobabánk van :)

Aktucs, na látod, érdemes volt várni a hírre :) Egyébként több számuk is van, érdemes mindegyiket próbálgatni!

KissAngyal, a párna még nagyon korai, csak alváshoz használjuk, de már olyan jó közös pózokat találtunk ki vele. Szex helyett a párnával hülyéskedünk :)
Látod, L.ügynök nem is mondott rosszakat, ezek jó hírek!!!

Nava, én is láttam a pocid az iwiwen, csodacuki!
mieza

Estrella, légyszi add meg a számát, megkérdezem. A gatyóimat kéne kismamásra kitoldani :) Nem baj ha lassan dolgozik, mondjuk 1 hónap késés belefér :) Ősz elejére kell, akkor meg már úgy sincsennek esküvők :)
Vállal ilyesmit?
mieza

KIss Angyal!

:D örülök, hogy rendben vagytok és Tanár Úr is rajzos kedvében volt :) Tényleg egy Tünemény :D

Mieza!

Rakjál majd te is képet! Kíváncsi vagyok a gömbi pocidra :)

Navi!

Olyan kis szépséges a Picúrotok :) és a pocakod is nagyon nagyon helyes már :) megkukkantottam ám az iwiwen :)

eszter82
Budapest

Macsek!

Nagyon nagyon szépséges a pocid :) (visszanéztem én mekkora voltam ilyenkor... hááát...majd ha lekicsizzük, akkor feldobom... teljesen más volt!) :D

eszter82
Budapest

Kismamik!

Woody!
Kubu!
Lukácsné!

merre vagytok?
hogy bírjátok az időjárás változást?

írjatok, mert különben kombinálni kezdünk!

És dobhatnátok ám képeket pocikról is és babaszobákról is :)

puszi

eszter82
Budapest

Bocs, hogy ilyen részletekben vagyok, de ez a legújabb dilije a gépünknek, mert hosszabb dolgokra nem hajlandó most :?
remélem holnapra elmúlik neki a "baja" :?

Macs!
Kérdésedre a válasz, hogy alakulunk, köszönjük!
Továbbra is minden nap gondolunk a Picikéinkre, de azt hiszem, hogy ez így lesz míg élünk! De nagyon nagyon várjuk, hogy újabb lakó költözzön a pocimba :)
Szinte naponta 600szor túlcsordul a szívem a vágytól, hogy végre ismét úton legyen a Pici babánk! Remélem nem kell már sokáig várni! :)
Még augusztus végéig türelmes vagyok, utána pedig rávetem magam K és K2 ügynökre :) és jól meggyőzöm őket, hogy csináljanak nekünk babát/babákat ismét :)

most a peteérésre vadászunk és reméljük, hogy a spontánkodás eredményt hoz :)

puszi

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?