Sziasztok!
Megjöttünk, jól vagyunk, szuperül éreztük magunkat, bár volt némi ijedelem is...
Sajnos nagyon rosszul viselte a pocim a "drága jó" magyar zötykölődős utakat és jól begörcsöltem, keményedtem amikor odaértünk. nem győztem kapkodni a magnézium tablettákat... aztán szerencsére az éjszakai fekvés, pihenés jót tett és elmúlt a dolog.
Amúgy nagyon lustálkodós nyaralás volt, én egész nap feküdtem, pihiztem, olvasgattam, rejtvényt fejtettem (hozzáteszem ezeket ezer éve nem csináltam), a férjem pedig lubickolt Bencével a medencékben. Annyira aranyosak voltak együtt! Majd teszek fel holnap pár fotót.
A szállodán kívül nem is mentünk sehová, csak egyszer, olyan város (falu
)néző kisvasút utánzattal (Dotto-val) és persze mi történt?????? Hát őrült módon rázott a járgány és megint annyira rosszul lettem, hogy komolyan azt hittem, hogy éjszaka be kell menni a szombathelyi kórházba... de aztán megint a rengeteg magnéziumtól és fekvéstől reggelre elmúltak a görcsök...
Szóval egy nagy tanulság: sajna el kell felejtenem szülésig mindenféle utazgatást... max. beautózok Győrbe, de semmi több. Nem kockáztatok. Így is félek attól, hogy a rengeteg görcs miatt elkezdett kinyílni a méhszájam...
Bogárka, köszönöm az SMS-t. Nagyon sajnálom a Párod öccsét, az üzeneted után azt hittem, hogy a leukémia miatt halt meg, de most, hogy visszaolvastam, láttam, hogy nem... Egyébként többször járt az elmúlt időben a fejemben, hogy megkérdezem mi újság vele, csak nem mertem... Talán emlékszel, hogy amikor csatlakoztál a topikhoz, meséltem, hogy a bátyám felesége is ezzel a betegséggel küzd... Nála tavaly fedezték fel, kapott kemot, csontvelő átültetése is volt, tök jól nézett ki tavasszal, meg a leletei is jók voltak, erre most megint nagy a baj... Újra felütötte a fejét a betegség és Ő nem vállalja a kemot. Már enni se tud... nagyon félek, hogy hamarosan iszonyú nagy baj fog történni és Ő is még csak 30 éves.
Kati, GRATULÁLOK A BAÁTOKHOZ és szupi a vonalzód4 A konyhádról meg nem is beszélek! Egy álom!!!!!!! Jó a tervező ízlése!
(tudom ám, hogy Te voltál az!)
Rita, sajnálom, hogy így állnak a nővéredék Reginához és Hozzád! Ez akkor is durva lenne, ha nem lennél várandós, de ÍGY! Nem plázacicáskodni jársz el otthonról, hanem vizsgálatokra és minimális kikapcsolódásra!
Betti, nagyon szépen alakul a pocid! Képzeld, nekem akkorát nőtt most az elmúlt egy hétben, hogy úgy érzem szétdurran! (erre az érzésre emlékszem, akkor is volt, amikor Bencust vártam).
Zsuzsi, nagyon jó és praktikus ajándékokat kap Panka! Bencének is használt pótkerekes bicót vettünk egy hónapja. Tökéletesen megfelel a célnak! Úgy tekeri, mint egy őrült!
Mona, gratulálok az utolsó vizsgádhoz! Tudtam én, hogy nagyon okos leszel és jól fog sikerülni ez is! Most már csak egy dologra kell koncentrálni!
vagy talán jobb, ha nem is koncentrálsz rá és hagyod, hogy történjenek az események...
Nita, gondolom várod a bulizást! Ez a Balcsizás valahogy nem akar összejönni, de sebaj! Lesz még jó idő! Bizti lejuttok majd!
Nika, látom szépen beindult a betonozás! Csak annyit mondok, hogy HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Pampi, jól tetted, hogy megdolgoztad a Párodat! Ez a beszéd! a természetre kell bízni a dolgokat!
Pedi, bár sokat nem beszélgettünk még, de tiszta szívből örülök annak, hogy végre kismama lehetsz! nagyon szorítok, hogy továbbra is minden rendben legyen Veletek! Írj majd kicsit többet Magatokról, ha tudsz!
Ez jó hosszúra sikerült... bocsi...
(remélem nem hagytam ki senkit...)