Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK!!

Van már fűtésünk és melegvizünk is :) Majdnem 3 hétig nem volt :?

Velünk minden rendben. A csütörtöki reggelünk húzós, ilyenkor a Doriszék úszni vannak és szoktam menni segíteni hajat szárítani, természetesen a Hunci is jön velem. Ésőben tiszta élmény kimozdulni...

Hamarosan 1 éves lesz a legényke. Még nem tudom, h mit vegyünk neki. Utánna télapó és karácsony. Szegénynek minden egyszerre.

Kép

Kép
betti030
Budapest
 
 


Sziasztok!

De jó lányok, hogy jöttetek!
Tincsi! Gratula még 1x a szülinapos kishölgynek! Nagyon sokat nőtt a bográcsozás óta Nikike. Nagyon szép kislány! S milyen csinosan volt felöltöztetve!
Hát ige, akinek nincs gyereke az szerintem lassan elkopik majd mellőletek. Olyan barátokat kell keresni akinél szintén van lurkó. Azok már tudják, hogy nem akkor mentek szórakozni amikor akartok, s olyan helyre mentek ahol esetleg a gyerkőc is jól érzi magát stb...Nekik a kötöttség még ismeretlen, s nehezen emészthető dolog.

Betti! Kemény lehetett meleg víz nélkül 3 hétig. Egy-két napot is nehéz nélküle kibírni. Az alapvető dolgokat ilyen esetben tanuljuk meg igazán értékelni! Még jó, hogy mikorra bejött a hideg lett fűtés is.

Olyan álmos vagyok. Szilárd éjszaka sokat volt fönn, így alig aludtunk, de fogalmam sincs miért. Megyek is, fürcsizni meg aludni.
Sziasztok!

Kép
 
 


Sziasztok!

Tincsi, így utólag is Boldog születésnapot Nikikének!

Szuzy,kemény volt az a majd 3 hét,de szerencsére vége. Mizujs veletek? Munka? Szilárd? Szeret oviba járni?

Velünk minden rendben. Doriszék ettől a héttől úszás helyett korcsolyázni járnak. Ma mentek először. A westend tetőteraszára járnak. Tavaj is járt az ovival,tetszett neki,de tavaj a városligeti pályára jártak. Velünk semmi különös nem történik. Ma már szerencsére süt a nap.

Sziasztok! Betti.

Kép

Kép
betti030
Budapest
 
 

 
 

Sehol senki???

Kép

Kép
betti030
Budapest
 
 


Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!
Bocsika az eltűnésért, de ahogy nő Nikike annál jobban igénybe vesz.:) A szülinapja jól sikerült, nagyon élvezte h ő van a középpontban. A napjaink jól telnek, ha tehetjük kinn sétálunk vagy idebent játszunk. Már ügyesen megy egyedül, itthon már a küszöbön is át tud menni.
Ma voltam benn Pásztón és vettem neki koszorúslányrucit 2000 Ft-ért.A barátnőmnek ugyanis nyáron lesz a lagzija és ott lesz Nikike megint koszorúslány. Ott a piac felé, a Pocak mellett nyílt egy turi, és ott vettem neki a rucit.
Többiek? Szuzy?Nika? Betti?Gabi?Merre jártok?
Ja, és Szilvi! Bárcsak előbb szóltál volna erről a háromszögről, mert én most rendeltem egy oldalról 2800-ért 1 db-t. De sajna már nem tudom visszamondani.:(
Teszek fel pár képet a szülinapról!
Puszi

Kép


Kép
Kép Kép Kép

Kép


Sziasztok!

Én egy ideig jöttem minden nap, de mivel ezt rajtam kívül más nem igen tette leszoktam róla....

Tincsi! Abba a boltba 3x próbáltam bejutni. Elméletileg nyitva kellett volna lennie, de......valamiért soha nem volt ott az eladó. Felhúztam magam, s gondoltam ez a bolt sem fog sokáig működni ilyen hozzáállással. Én mellényt kerestem volna Szilárdnak. Eddig nem sok sikerrel.

Örülök, hogy jól sikerült a szülinapi bulija Niknek. A képeken már igazi "nagylány". Ahogyan azt kell, már szoknyácskában van a drága.
Milyen ízűek voltak ezek a gusztusos torták?

H1n1: csütörtökön mégis beadattam Szilinek az oltást, ma meg magamnak is. Szabit még nem győztem meg, de holnap úgyis megyek a táppénzes papíromért, írtaok neki is oltást. Remélem beadatja.
Szilárd egyébként nagyon hősiesen viselkedett. Mikor mondtam neki, hogy szuri lesz, ő mondta, hogy Szilárdka bátor, sír nem. (mindent fordított sorrendben mond) S így is lett, nem sírt a kicsi drágám, igaz kicsit könnybe lábadt a szem, de nem hagyta el magát. Nagyon büszke voltam az én kis hősömre.....
Szerencsére nem volt semmilyen mellékhatása az oltásnak.
Nekem fáj kicsit a karom, remélem nálam sem lesz egyéb tünet.

Gabi! Nika! Betti! Veletk mizujs?
Puszi

Kép
 
 


Szió!

Az egyik torta oroszkrém volt, a másik pedig csokis. Fincsi volt mindkettő.
Most mennem kell. Majd még jövök!
Pusza

Kép


Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.Kérem,aki tudja írja le,mi a környékén lévő legnagyobb, vagy legszimpatikusabb bútor üzlet neve.
Előre is köszönöm,egy munkába most visszatérő anyuka:

Zsu

Kép
Kép
 


Hali!

Zsu! Szia, szerencsés vagy ha van hová vissza térni. Én is nyáron tértem volna vissza, csak nem kértek belőlem sajna..... Holnaptól munkanélküli vagyok.
Nekem Nagybátonyban van egy bszimpatikus bútorbolt. Kisfiamnak vettünk ott tavaly szekrénysort meg ágyat. Jó dolgokat lehet venni, viszonylag kedvező áron. (más boltban ezek drágábban vannak sokkal, még akciósan is drágábbak voltak!)
Nem vagyok viszont biztos a bolt nevében. Talán: Otthon bútorbolt.
De ülőgarnitúrák pl a Harmónia Bútorboltban voltak klasszak.

Szilárd ma úgy jött haza oviból, hogy fáj a torka. Remélem nem lesz beteg. Főleg, hogy hétfőn utaznánk el Hajdúszoboszlóra 3 napra wellnesezni. Csak kettesben Szabival készülünk. De ha Szli beteg lesz nem tudom, hogy merjem itthagyni a mamikra......

Ráadásul ma állásinterjúra is behívtak, naná, hogy pont akkora szól az időpont amikor H.szoboszlón leszünk... Ilyen az én szerencsém. Remélem azért kapok egy másik időpontot, s lehetőséget. Nem szeretnék semmit kihagyni, s semmilyen állást elszalasztani!!!!!!!!!!! Mert itt lehetőség sajsa szinte semmi!

Lányok! Olyan régen írtatok mindannyian! Veletek mi történik mostanában???????????

Puszi
Zsuzsa

Kép
 
 


Zsuzsa!

Köszönöm!
Zsu

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Tegnap járt Nikinél először a mikulás. Nagyon élvezte, még táncolt is neki:). Kis édes volt!
Szuzy! Nektek h sikerült?
Betti? Hunornak milyen volt az első mikulása?
Többiek? Merre jártok? tessék írni!!! Én teszek fel pár képet is!
Puszi Kép Kép Kép

Kép


Hali!

Tincsi! Nekünk is élvezetestre sikeredett a Mikulás ünnepség. Sajnos az oviban zárt körű volt, így szülők nem lehettünk ott. Viszont Szabi barátja beöltözött Miknek és eljött hozzánk is így a Mikulás. Szilárd ugrált örömében! Oda ment mellé, s onnan figyelte. Kérdezgette őt a Miki , ekkor kicsit meg volt szeppenve, de azért válaszolt neki. A cipőjét is ő pucolta meg! S kirakta az ablakba. Mamák ajándékát ott lelte meg. Kb 20x rohant ki az ablakig meg vissza. Kukucskált, várta, hogy hozzá is eljöjjön a Miki. Ma meg a templomban találkozott vele. Ja és tegnap vásárolni voltunk Starjánban. Ott járt-kelt egy Miki, Szilárd már messziről kiabált neki, hogy "Szia Miki"! Kapott is tőle szalon cukrot...

Tincsi! Nálatok ki volt a Miki? Jó a jelmez! S Nikikén látszik, hogy nagyon élvezi.

Többieknél hogy sikerült a Mikulás??????????

Kép
 
 


Sziasztok Mindenki!

Nemsokára díszítjük a fát, meggyújtjuk a gyertyákat és örömmel figyeljük majd, amint a gyerekek mohón bontogatják az ajándékokat.

Addig viszont még van pár hét! Nyitottam egy topikot, gyertek, ötleteljünk, készüljünk a Karácsonyra együtt! Mert biztos, hogy mindenkinek van legalább egy olyan remek ötlete, ami másoknak nem jutott eszébe.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=&start=0

Üdv, és mindenkinek jó ráhangolódást, készülődést:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok! :D

Most hogy itt a hosszú karácsonyi hétvége úgy gondoltam, hogy bekukkantok egy pár sor erejéig! De mint látom, sehol senki! :(
Szóval tényleg kihal a topik? :cry:

Sajnálnám, bár igaz, hogy az utóbbi időben nagyon hanyagoltam az írás, olvasást! :oops:

Hogy vagytok? Szuzy, Gabi, Nika, Tincsi, többiek? :?: :?: :?:

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :D :D :D

Remélem, hogy szépen, csendesen, meghitten teltek ezek a percek, órák mindenkinél!

Pusza mindenkinek! :)

Dina és Benedek
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. El voltam tűnve én is rendesen:). Nagy volt a nyüzsi mostanság. De jól eltelt a karácsony. Szenteste itthon voltunk hármasban, a többi napokon pedig vándoroltunk a nagyszülőkhöz és a dédszülőkhöz. Ma van már egy kis nyugi. Nikit elvitték pár órára anyumék, így raktam egy kis rendet, meg főztem. Roli melózik. Szegényemnek epegyulladása van, így szigorú diétán van.:( Nehéz betartania pont az ünnepekben.
Szilvesztert ki hol tölti?
Mi itthon leszünk, Nikit éjszakára még nem tudom rábízni senkire. Cicifüggő a drágám:).És már mondani is tudja, nagyon édes. De azért készülök, hátha benéznek a barátok. Sütök pogit, csinálok bólét, meg vettem egy kis rucit is magamnak.:)
Röviden ennyi. Csajok!!!!!!!!Írjatok!!!!!!!!!!!!!

Kép


BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép


Sziasztok!

BUÉK!

Nekünk is jól teltek az ünnepek. Karácsony nálunk jövés-menés. Még szerencse, hogy most 27.-e vasárnap volt, így jobban szét tudtuk húzni a látogatásokat, s nem kellett annyira rohanni egyik helyről a másikra.

Szilárd teljesen el volt ájulva. 23.-án feldíszítettük a fát, mert Szabi 24.-én dolgozott. Fél óránként kellett a fához mennünk, hogy Jézuska hozta e már az ajándékokat. Én mondtam, hogy csak másnap este hordja szét, de Szilárd azért ellenőrizte!

Szilveszter itthon volt. Nálunk voltak a komámék, meg egy másik baráti pár. Jó volt. A gyerkőcök úgy fel voltak pörögve!!!!!!! Szilárdot ennyire felpörögve még soha nem láttam, pedig ugye a nyugalmáról egyébként sem híres....

Voltunk szemészeten is december elején. Sajnos a szeme nem javult, de szerencsére nem is romlott. Lehet ennek is örülni kell. Bár én nagyon csalódott voltam, hogy már egy éve hordja és még semmi javulás nincs. Szemüveget is kell csináltatnunk, mert amit hord már nagyon harcedzett. Ez megint egy vagyon....

Munkám még nincs. De járok tanfolyamra. Nem is tudom írtam e már, intenzív angol tanfolyamra járok a Munkaügyi központ támogatásával. Nagyon nehéz, így már bánom, hogy bele kezdtem. Persze ha azt nézem, hogy minimálbért kapok mellette és a tanfolyam ingyenes nem rossz. Napi 6 óra nyelvből nagyon tömény, mikor hazaérek teljesen ki vagyok merülve szellemileg. S másnap megint kezdődik......

Többiekkel mizujs?
Puszi
Zsuzsa

Kép
 
 


Sziasztok!

Képmindenkinek

Bocsánat én is jól eltűntem, de ugye miután már nem aktuális a babás dolog nálunk így elég keveset lépek fel :oops:

Egyébként mi is jól vagyunk, Eszterkének karácsony előtt volt kezdődő krupp-ja :( szerencsére a kórházat megúsztuk, esténként kúpoztunk és elég volt. Eddig nem sokat betegeskedtünk, remélem később sem fogunk.

Szuzy
Adrinak is évekig nem javult a szeme, sőt romlott eleinte :( . Után egy évig nem volt változás, és most volt először olyan, hogy javult neki.

Elvileg kezdjük Eszterkével is az ovit, na de már nem várja, ő iskolába akar menni, nem az oviba. :roll: :roll: Hát eléggé félek mi lesz majd.

na puszi mindenkinek

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
 


Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy holnaptól lesz munkám. Alig merem leírni, mert szerződés még nincs a kezemben........ és egyébként is csak 5 hónapra szól a munka......
Remélem holnap jó hírekről számolhatok be!Félek is az új feladattól, kollégáktól , stb....
Drukkoljatok Nekem!
Puszi

Kép
 
 


Szorítok Szuzy!!!!!!!!!!!!!!

Kép


szuzy: drukkolunk és mesélj majd róla mi lett
Most már én is a munkát keresők táborát erősítem.nagyon kéne valamit találnom.
Gergő jól van 25-én kezdi az ovit.Voltunk statuson 17 kg és 100 cm és minden rendben van vele.Hosszú mérlegelés után és hogy kezdi az ovit beadattam neki az új influ elleni oltást.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat lányok. Szerdán kezdtem. Hivatalosan igaz még csak pénteken. Két napot előre, szerződés nélkül dolgoztam. Vagyis inkább tájékozódtunk, ismerkedtünk a feladattal. Úgy érzem igencsak fel kell kössem az alsóneműm. A kollégák rokonszenvesek többségben. A baj az, hogy szinte senki sem tud "rendesen" segíteni. A Kistérségi Társulás helyi irodájában vagyok project meneger. Mivel az iroda megnyert egy pályázatot 46 ember foglalkoztatására. Ez a foglalkoztatás 5 hónapra szól és közmunkásokat alkalmaz. Pénteken volt az első igazi nehéz napunk. 27 embernet kellett volna leszerződtetni. Kb 4-en el sem jöttek. Így is este 7-kor hagytuk abbba a munkát. Jó lenne humán erőforrás szervezői végzettség, akkor tudnék is valamit. Enélkül nagyon nehéz. Remélem azért belejövök majd!

Nika! Drukkolok, hogy Neked is sikerüljön valami munkát találnod! Ez a legnehezbb most. Adj be pályázatot minél több helyre, s személyesen tedd ezt! Mert az ismerettség nagyon fontos. Ha nem tudják ki vagy szóba sem állnak az emberrel. Én decemberben bementem a polgármesterhez is rákérdezni a lehetőségekre, s ez hozta meg a sikert az álláskeresésben.
Gergő jó nagy fiú! Szilárd kb 15 kg, ő is magas. Most nagyon sokat nőtt, pontosan nem tudom milyen magas, de 101-102 körül lehet az én drágám.
Szerintem jó döntés volt az oltás! Nekünk sem volt utánna semmi. S ha közösségbe kerül bizony elég gyakran betegek a gyerkőcök.

Tincsi! Nálatok mi a helyzet?

Lányok! Írjatok!
Puszi
Zsuzsa

Kép
 
 


Halihó!

Nálunk semmi extra. Elvagyok fáradva állandóan, és már nagyon nyomaszt ez a hosszú tél. Olyan hamar sötétedik, alig tudunk a szabadban lenni. Nikike jön-megy egész nap, kipakol-bepakol.:)Este bizony se engem, se őt nem kell ringatni. Viszont annyira bújik hozzám, h engem meg letúr az ágyról. A cici még mindig nagyon kell neki, napjában is sokszor kéri. Nyáron majd megpróbálom már leszoktatni róla, bár nem tudom majd milyen eredménnyel.
Jó lenne már kimozdulni egy kicsit, de erre most nem sok esélyt látok.
Szuzy örülök, h találtál melót, még ha csak pár hónapra is.
25-én lesz Roli szülinapja, majd oroszkrém tortát szeretnék sütni neki, remélem összejön.
Nika!Sok sikert az ovihoz!
Gabi!Eszterkének, h tetszik az óvoda?
puszi

Kép


Szuzy: örülök hogy sikerült a munka ,mégha csak 5 hónapra de talán több is lehet belőle ha jól bedolgozod magad :)
Lehet igazad van.Majd be akarok menni a szociális mit tudom én milyen intézet ez.Hátha személyesen jobban sikerül.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika! Gergőnek utólagosan nagyon boldog szülinapot kívánok! Remélem Neked is sikerül hamarosan állást találnod!

Lányok! Bárány jelmezt keresek. Tudnátok ebben segíteni? Szilárdkámnak kellene 104-es méret. Sürgős lenne, és sokat nem tudok rákölteni, így jó lenne ha olcsó is lenne. Max2000Ft.

Sziasztok
Zsuzsa

Kép
 
 


szuzy: köszönjük szépen

A pinokkióban nézted már? vagy tarjánban az angolban ami a keyo mellett van

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika! A Teszveszen sikerült venni bárány jelmezt. Már meg is érkezett. Aranyos benne Szilárdka. Már várom a farsangi bált, kíváncsi vagyok hogyan sikerül a szereplés.
Egy történetet adnak elő: A szomorú királylányt. Nem ismerem ezt a mesét, így nem is tudom az én kis báránykámnak lesz e szerepe, vagy csak asszisztál. Csütörtökön lesz a nagy nap, majd beszámolok róla.

Lányok! A munka először nagyon nehéz volt, de most már kezdem megtanulni.Remélem jól csinálunk mindent! S tetszik amit csinálni kell. Jók a kollégák, és a hely is szép, így nagyon jó volna ha az 5 hónap után sikerülne valahogy bekerülnöm oda véglegesen.

Puszi mindenkinek!
Zsuzsa

Kép
 
 


Sziasztok!

Már rég írtam, és úgy látom nem vagyok egyedül ezzel. Csak sajna a párom nincs jól. December óta orvostól orvosig jártunk, de nem tudtak semmi konkrétat mondani.
Elegünk lett és a neten szétnézve találtunk egy magánklinikát. Voltunk is fenn tegnap és úgy tűnik 2 vizsgálat és kiderül végre a probléma valódi oka és végre tudják kezelni. Már teljesen kivagyunk készülve lelkileg, és alig várjuk h meg legyenek az eredmények.
Nikike hál istennek jól van, kicsit taknyos, de nem vészes. A héten kapta a 15hós oltást, úgyhogy most figyelem nem-e lesznek rajta kiütések. Szóval felénk ez a helyzet.
Szuzy! Hogy sikerült a farsang?
Többiek?Merre jártok?
Nika! Hogy tetszik az ovi Gergőnek?

Puszi mindenkinek

Kép


sziasztok
én is régen jártam erre de mindig látom hogy senki nem volt így én sem jöttem.

Gergő imádja az ovit.a héten farsangi hét van :)
blogomban vannak képek.
gnika70.freeblog.hu

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Jól sikerült a farsang. Picurkámék élvezték nagyon. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen színvonalas előadás lesz majd. Volt tánc a szülőkkel, tombola és zsákba macsak. Mindenhol kellett egy csomó mindent venni. Tombolán is nyertünk csomó "kacatot". Persze lurkó örült minden kis hülyeségnek.

Volt nagy rohangálás, ugra-bugra.

Tincsi! Mi a baja Rolinak?
Nálunk most én vagyok megfázva. Köhögök nagyon, meg trombitálok folyton. Szilárdnak is folyt az orra, de ő gyorsan meggyógyult. Most megint farsangi bulira készülünk. Csütörtökön lesz Jobbágyiban a Baba-mama klubban farsangi buli. Lesznek megint fellépők, akik a gyerkőcöket szórakoztatják.

Puszi mindenkinek!
Zsuzsa

Kép
 
 


sziasztok :)

nálunk is lement a farsang Gergő imádta:)
voltunk szülinapi buliban is :) most meg mára betegek lettünk Gergővel:( apa kezdte ő már gyógyul most mi vagyunk betegek.Gyerek 37,9 volt reggelre viszem a dokihoz de csak déltől van.A blogban vannak képek :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Szuzy, Nika! Meggyógyultatok már? Nikike is náthás volt, nagyon nehezen másztunk ki belőle.
Rolinak talán ma mondanak már végre valamit h mi baja lehet. De már sokkal jobban van. Az epéjével kezdődtek a gondok, de közben az helyre jött, de még sincs minden rendben vele. Orvostól-orvosig jártunk már karácsony óta, mindenki mást mondott neki. Végül Pestre mentünk, ahol végre rendesen kivizsgálták. Most várjuk h a doki megnézze a leleteit. Remélem kimászunk ebből hamarosan, mert igencsak kemény volt ez az időszak.:(
Velem minden ok és Nikike is szépen fejlődik. Én most a 10 éves gimis osztálytalimat szervezem, hamarosan meg lesz az időpont is, még pár visszajelzést várok.
Röviden ennyi.:)
puszi

Kép


Halihó lányok!

A kihalás veszélye fenyeget bennünket!!! Ti hagyjátok ezt???????????????:):):)):)

Kép


Sziasztok!

Utólagosan Boldog Névnapot kívánok Tincsi és Nika!

Igen, úgy látszik tényleg kihalunk.....
A héten valamelyik délután össze futottam Gabival, de ő is rohant, meg én is, így nem tudtunk beszélgetni.
Mostanában én is elfoglalt vagyok, rég jöttem ide a Babanetre. Sajnos már csak 1,5 hónap van hátra jelenlegi munkahelyemen....
Gyorsan röpül az idő, s tuána megint nem tudom mi lesz velünk.....

Nika! Neked sikerült már találnod munkát?

Lányok! Ha erre jártok írjatok, alkalom adtán én is bekukkantok.
Puszi
Zsuzsa

Kép
 
 


SZIASZTOK
TÉNYLEG ELTÜNT MINDENKI :(:(

MI A SOK BETEGESKEDÉS UTÁN KÉT HÓNAPIG JÁRTUNK ZSINÓRBAN OVIBA DE MÁRA LEBETEGEDETT A KICSIM :( A BLOGOMBAN VAN KÉP MEG VIDEÓ IS :)
szuzy: sajnos nem sikerült munkát találnom eddig :( de sajnos a tanfolyam sem sikerült amire jelentkeztem :(

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Na én is ideértem :D

Mi jól vagyunk. Én két hete tanfolyamra járok (élelmiszer és vegyiáru kereskedőnek tanulok) , és mától gyakorlatot töltök , hát mit ne mondjak elég fura 5 órára járni dolgozni :D

Egyébként döntöttünk, nem megyek vissza egyenlőre dolgozni, maradok itthon anyaságin. Osztottunk/szoroztunk /sakkoztunk, de a párom négy műszakban dolgozik én mennék úgy, hogy se hétvége se ünnep ha úgy osztanak be, és ennek nem szeretnénk a gyerekeket kitenni .
4 órát dolgozhatnék anyasági mellett, majd nyitva tartom a fülemet.

Eszterke is elkezdte az óvodát :D nagyon tetszik neki. Úgy féltünk tőle, hogy majd sírós lesz, de nem. Bár pl. az anyák napi ünnepségen nem szerepelt, ott ült velem, de nem baj :)

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
 


én is valami kereskedelmi tanfolyamot akartam csak itt nem indítottak most pedig biztosan lenne rá jelentkező elég sokan.

nika70
Salgótarján
 
 


Itt folyamatosan indul ilyen tanfolyam, többször is egy évben, igaz nem olcsó :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
 


ja hát úgy itt is lenne :wink: :cry: de nekem most nincs rá keretem hogy fizessek egy tanfolyamért :(

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Időnként be-be kukkantok, de sehol senki :(

Mi van veletek? dolgoztok, nyaraltok ?

Mi már nem járunk oviba, kötőhártya gyulladása volt a két kicsinek, mind a kettő kétszer kapta el.
Krisztiánom meg allergiás tüneteket is produkál :shock: , szerintem az ő szemén az van nem kötő hártya :shock: :shock: Amikor kinn játszanak utána be-be püffed, és be is pirosodik neki. Orra meg állandóan tele van .
Csak legyek már túl a vizsgákon, addig már nem viszem, mert nincs annyi időm rohangálni vele :roll: :roll:

teszek már róluk egy friss képet

Kép ez most készült a nyár elején :)

Kép
Ez pedig Eszterkéről az anyák napi ünnepségen :)

jelentkezzetek Ti is!

Szuzy
dolgozol még?

Nika
Neked nem sikerült még munkahelyet találnod?

puszi mindenkinek

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
 


ááá nem sikerült :(:(:( RÁT-os támogatáson vagyok de apa most dolgozik így most jól vagyunk :):):9

nika70
Salgótarján
 
 


Beköszönök ide is, de ahogy elnézem, kihalt a topikom (anno én indítottam), így jár az a topik, amit az anyja nem gondoz :):(.

Jár még erre vki?

Zsóka
 
 


Szia!

Igen én fel szoktam nézni, de sajnos tényleg nem nagy már itt a forgalom :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
 


én is szoktam kuksizni de senki nem ír semmit így nem is írok én sem:(

nika70
Salgótarján
 
 


Akkor dobjunk fel valami témát :)

Nika
nálatok van valami változás? Nem sikerült még munkahelyet találnod?
Bírjátok ezt a meleget?

Én időközben levizsgáztam :) viszont ősszel megyek és a boltvezetőit is csak megcsinálom. Ott már nem kell bejárni, mert ugyanezeket tanulnám, egy más modul van csak abból kell egy zárót írni és csak vizsgázni kell bemenni, és csak azt is kell kifizetni :wink: :wink: :wink:

Egyébként elkezdtem dolgozni is :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
 


Ja gyerekmentesek vagyunk, de olyan furcsa, hogy egyik sem csacsog itt körülöttem :cry: :cry: és még telefonon is gyorsan leráznak. Még Eszterke is lenn maradt, ezt nem gondoltam róla :lol: :lol: de elvan, mondta , hogy anya ugye jössz értem? - de két napot lenn alszok :twisted: :twisted: :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
 


Sziasztok,
Kis Plutó, rád emlékszem, írogattam ide régebben :). Telik az idő nagyon. :) :(

Én is filózom vmi tanfolyamon, jó lenne vmi ingyenes, amit a Munkaügyi Kp szervez, szotkam nézegetni a honlapjukat, de eddig nem sokat találtam... Nyelvtanfolyamot szerveznek vajon?

Zsóka
 
 


Jól vagyunk:) egyenlőre egy call centeres melóm lesz augusztus közepétől heti két nap 3-4 óra egyenlőre de ha beindul rendesen akár több is lehet majd :) Gergő ovis,persze most szünet van de már nagyon várja.a blogomban vannak friss képek a lurkóról :)

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: