Sziasztok!
Először is
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek
!
Bocsánat az eltűnésért, és nincs is de....csak ahogy teltek a napok, hetek, egyre nehezebb volt magam rávenni,hogy írjak, mert ugye annyi minden történik...és azt leírni...
Na de most erőt vettem magamon, mert Zsuzsa megpiszkált (
), és igaza is van
.
Voltunk már betegek, én még most is
. Nehezen tudok kikeveredni, már a második antibogyó kúrán vagyok. A gyerekek megúszták, nem volt nekik vészes, Bulcsú volt itthon pár napot lázzal. Olyan brutál vírus ment végig az osztályon, ami szép sorban mindenkit ledöntött...
A félévet jól zártuk, "csak" a magatartás lett 4-es, drága kicsi fiam ugye nem tudja a száját tartani az órán, neki mindenről azonnal véleménye van
. NA de dolgozunk az ügyön, mindig mondom neki,hogy ott nem az ő dolga beszélni,ne vegye el a tanító néni kenyerét
.
A technikával és rajzzal azért küzdünk,mert szereti összecsapni, neki úgy is jó, és 20 lány mellett fiúként szépet alkotni elég nehéz
. Na de gyötröm,nem hagyom, így azért tud produkálni és örül is neki.
Villő bírja az ovit, nagyon nagylány már, imád a kicsiknek segíteni. Megeteti őket,öltözteti őket alvás után stb. Nagyon cuki vele
. Kezdi leküzdeni a szorongását is,kiáll verset mondani. A beszédhiba is javul, sikerült kiveszekednem a logopédust (mivel nem megy suliba, nem akarták bevenni), 2 hónap alatt megtanulta, mit kell csinálni, így már egészen jól működik a dolog,ha figyel.
Most jár keddenként ovis tornára,ami az atlétika alapozója, nagyon meg van vele elégedve az oktató , azt mondta,ha kinövi az ovis tornát,akkor is szívesen foglalkozik vele,mert nagyon jó a mozgása, jó lesz utánpótlásnak
. Hát csak foglalkozzon vele,de versenyző biztosan nem lesz belőle...Azt nem szeretném...
Hamarosan farsang lesz, már nagyjából készen vannak a jelmezek. Bulcsú cápatámadás lesz, Villő meg pompom lány, ha már van hozzá szerkó
.
És akkor itt ragadom meg az alkalmat,hogy megmutassam, idén, a szalagavatón milyen táncot sikerült lejtenünk
http://www.ipari.vein.hu/index.php?q=node/429
És persze az általános iskolás bálra is kell koreográfiát gyártanom,már az is megvan, ha lesz róla felvétel, majd jövök azzal is
.
Na,most akkor Ti jöttök,az elveszett fonalat felvesszük, meséljetek,mi újság
!!!
Zsuzsa
Megnéztem akkor a képeket,amikor belinkelted, annyira jók lettek
. Jól sikerült ez az összeröffenés
. Gondolkozhatunk, idén kinél lesz
!