Sziasztok!
Jó rég tudtam jönni. Mi épp Mezőkövesden vagyunk anyóséknál, hozzánk éjszaka ért el a hidegfront, illetve már tegnap is volt egy kis lehűlés. de éjszaka nagyon fülledt volt itt az idő. szerencsénk volt, mert tegnap kerti partit szerveztünk, féltünk, hogy esni fog, de megúsztuk. babgulyás volt, égett tőle rendesen a gyomrom, meg a gyomorsavat is éreztem. meg is fogadtam hogy nem fogok ilyen nehéz kajákat enni. mostanában egyre többször begörcsöl a vádlim, most nyomatom a magnéziumot. majd beszélek Erikával is mit javasol ezekre. de egyébként ezeket leszámitva nagyon jól vagyunk, nem is panaszkodom többet
a kerti parti amúgy szupi volt, lecsúszott pár korty söröcske is (na nem vittem túlzásba)
Kinga bocs hogy nem irtam. felhivott a doki asszisztensnője hogy eltévesztette az időpontot, úgyhogy ezen a héten kell mennem a cukira.
köszönöm mindenkinek pici lányunk dicséretét
Ebba akkor jól meglepődtetek. ez ilyenkor már nem jön jól de a lényeg hogy egészséges. csak nehéz lehet átállitani az agyad, nekem is nagyon furcsa lenne már. szerintem is csak akkor kéne mondani a dokiknak, ha már biztosak benne
Ancsa szép a pocakod nagyon csini vagy
Dorka már nem kell sokat kibirnod a melóhelyen. aztán jöhet a másik taposómalom: etetés, pelenkázás stb. na de az már sokkal jobb lesz igaz?
nálunk a 4D benne van a terhesgondozásban (ami elég drága, de a szülésért nem kell külön fizetni), nem is tervezzük hogy elmegyünk külön. a doki azt mondta, hogy szóljunk és akkor próbál még normális 4d-s képet csinálni ha engedi a babó
hizás: biztos nekem is fog szólni a védőnő mert én is sokat hiztam most. igaz én vizesedek is
Eclipse nem semmi a babó hogy igy mocorog biztos ő is futónak készül mint Apid
én sem voltam jógán, mert hétfőn strandoltunk csütörtökön akartam menni de annyira meleg volt hogy nem birtam összekapni magam. helyette otthon tornáztam. jövő héten viszont tervezem hogy megyek
mi is ki akarjuk festeni a szobát, de félünk tőle még soha nem csináltunk ilyet. meg van egy repedés a falon pl azt sem tudjuk azzal mit kell csinálni. kéne venni egy könyvet mert nagyon amatőrök vagyunk. várom a tanácsokat hogyan is kell ehhez hozzáfogni
Szisszka leirod nekem is mi történt anyagi téren? hát nálunk sem túl rózsás a helyzet egyelőre az a szerencsénk hogy a szülők tudnak segiteni. de én már nem szivesen támaszkodom rájuk. néha aggódom a jövő miatt de próbálok pozitivan hozzáállni én bizom benne hogy lesz még jobb
Ebba a mi lányneveink még Gréta, Dorka voltak, de nehéz tanácsot adni, mert mindenkinek más tetszik. a Z betűs változatok tényleg jók lennének a vezetéknévhez
Tali nálam még kétséges, mert kicsit sok volt mostanában a program, és pihenésre vágyom, meg az otthoni dolgokkal is szeretnék haladni. de lehet addig még meggondolom magam
Macs gratula az eredményekhez szuper jó hirek. két kispasi, tök jó
Szisszka holnap irok privit a tanulás kapcsán. köszi előre is a segitséget
Rabbe megértem hogy izgulsz de ha nincsenek jelek próbáld elhesegetni ezeket a nega gondolatokat. bennem is vannak félelmek de próbálom elnyomni és csak a jóra gondolni. mindig mondogatom magamban hogy szép és könnyű szülésem lesz
fotók szupik, jó nagy pocakok vannak
no az enyém is szépen növöget már. lassan én is dobok majd egy fotót
Aranyoska jó hogy javult a helyzet a gyógyszer biztosan beválik. jó lehetett Bécsben
Mikegirl üdv újra
gyere amikor tudsz
Rabbe nagyon komolyak ezek a kutyás képek
pénteken néztünk babakocsikat. a graco ultima tetszik
viszonylag könnyű elég tágasnak is tűnik. volt Graco Mirage is csak az kicsit keskenyebb. megnéztük még a chicco trio enjoyt de az annyira nem jött be. valakinek tapasztalata ezekről a kocsikról? még szét akarok nézni a brendonban meg a baby planetben hátha látok valami jót.
na megyek próbálok kezdeni valamit ezzel a gyomorsavval mert most nagyon érzem. szerintem a fáradtság miatt van este későn kerültünk ágyba