Melikém,
szerintem csinálj egy gmail.com-st, ezt egyszerű megcsinálni és tök jól működik. domi már nagyfiú, félévesen megduplázta a születési súlyát és már 73cm. olyan jó kis nyulánk krapek
már van három foga és már egyedül meg tud állni, persze még kapaszkodnia kell....küldtem sok képet, de nem válaszoltál, azt hittem nem kellenek és már más elvitte, ha kell majd akkor a következőből is küldök.
Kisgaby,
Dévai nem csinált kombináltat, stb. és azt az istenhegyin a legjobb megcsináltatni.
Igen ez egy nagy előnye a Jánosnak+ szuper modern a szülőszoba!!!
a szigor engem sem zavart, sőt amikor a szülés után 1 héttel már laposabb volt a hasam mint terhresség előtt, akkor kifejetten örültem a diétának
nekem kell aza fajta nyugalom, hogy ha legközelebb szülök és esetleg nem jön össze a mégegyszer a csütörtök, akkor nem egy "idegennél" kell szülni+amikor én szültem akkor teljes látogatási tilalom volt a kórházban a influenza miatt és így nagyon egyedül voltam, ráadásul majdnem leállt a keringésem a sok vérveszteség miatt és senki rám sem nézett, mert ilyenkor másoknál természetesen a saját doki intézkedik, de dévainak ez a sok lombikos műtét mellett nem fér bele, hogy bejöjjön a kórházba és segítsen eldönteni, hogy két rossz közül melyik válasszad...ő egy nagyon alapos doki, ami szuper volt a terhesgondozás alatt, de annyira elfoglalt, hogy mire kiderült, hogy baj van nálam, már ott sem volt. (ez szülés után fél órával volt...)
Nagyon jól döntesz ha nála maradsz ezeket csak azért írtam le, mert a Jánosban dévai betegének lenni hátrány, nem előny sajnos és sokkal könnyebb ha az ember ezt előre tudja, mint hogy ott abban a kiszolgáltatott helyzetben szembesül vele először....
valahogy csoda módon a csapatból majdnem mindenki nála szült, aki nem az többé nem járna hozzá terhesgondozásra, vagy akinél kellett volna a törödés(én) és erre sajna nincs lehetőség, az sem, akiknél minden rendben volt azok el sem tudják képzelni, hogy másnál szüljenek.
DE még azt kiemelném, hogy nem Dévai miatt volt komplikáció, sőt ha nem indult volna be a szülés akkor megcsászározott volna, mert annyira alapos, hogy észrevette, hogy baj van a vérképemmel....