Sziasztok!
Képek majd lesznek előbb-utóbb.
Kinga volt egy számítógépes táborban, ami igazából a vírusok, és egyéb veszélyek elleni védelemről szólt, azóta nehéz levakarni a gépről. Előtte csak az én felügyeletem mellett, nagyritkán, most meg mindhárman valamelyik játék előtt ülnek ha nem vagyok itthon. Veszélyes a dolog, már beígértem nekik, hogy laptop jön velem dolgozni.
Bmárti gratula hármaskához
szép is a nagycsalád
Sopronba milyen programot tervezetek? Tudod, mi is azon a héten leszünk.
Ruci nagyon csinos!
Két Judit, fél misi
és a fel misi
Bbj Judit köszi az infót a parkolóról, és az adósságomról....
Olga, a belvárosban ahol jártunk, már nem olyan nagy a felfordulás, egyébként szépen megcsinálták. pénteken Abaligeten voltunk délután, cseppkő barlang és denevér múzeum, este utcai cirkuszfesztivál program, majd séta a belvárosban. vacsi után indultunk, a 9-kor kezdődő előadás első 30 percét nem láttuk.
szombaton késői kelés, az éjfél utáni fekvés miatt, majd mecsextrém park zárásig, vagyis már megint minket rugdostak ki utolsónak. vacsi, majd irány a belváros, az előző napi műsort pont ugyanonnan látuk, mint előző este, de valahogy mégis más volt. A történet elejét nem sikerült megismernünk most sem. Majd ismét sétálóutcák, fagyizás, stb, és már 11-re vissza is értünk a szállásra.
vasárnap Bikalra mentünk a Reneszánsz élménybirtokra. Egy élmény volt. Nagyon kevesen voltak, nagyon drága volt a belépő, + ha valamit készíteni akrtál fizetni kellett érte, és az esti lovagi vacsora sincs vasárnap mint ott kiderült. Mint kiderült a nagyfiúk is jól érezték magukat. Láttunk színházi előadást, madárbemutatót, röptetést, lovagi tornát, katona felvonulást, sok kézművest, középkori szerszámokkal, és még ki tudja mi mindent. Nagyon szépen felépítették a falut, ha valaki arra jár érdemes megnézni, de minimálisan egy napos program.
Pécs látnivalói ezért maradtak ki. majd legközelebb, hátha akkor nem lesz ennyire jóidő.
Denevér múzeum után fogalmazódott meg bennünk az a gondolat, hogy a polgármesternek írnunk kellene egy levelet (Kingának) a denevérek nevében. Az oviban is rengeteg denevér lakik (Jósika), ha most átépítik, leszigetelik hová költözzenek? és a többi felújított, szigetelést kapott panelházban lakókkal mi lesz? Minden nap a súlyuk 30%-át eszik meg szúnyogból, és különböző kis bogárkákból. Nem hatásos védekezés ez is? És még csak nem is kerül költségbe, na meg az egészségünkre és a környezetre, méhekre sem káros. nagyon klassz és egyszerűen megépíthető házikókat láttunk, tényleg akár fa hulladék anyagból is elkészíthető lenne.
Na, nem fárasztok senkit tovább a lobbinkkal a denevérekért.