Halihó!
Elég gány az idő,esik,borult,nem lehet sehova se menni.Bár jobb mint a hőség.Balu fél10től aludt fél 5ig,aztán nem akart visszaaludni,az apja fél6ig küzdött vele,aztán az én combomon kötött ki a gyerek és jót dumáltunk meg játszottunk
Aztán 6 fél 7 körül bedobta a szunyát rajtam,letettem magam mellé és elaludtam én is.Aztán 8kor arra ébredtem hogy valami szaglik mellettem,Balu meg csak nézett rám és gügyögött.Mintha azt mondta volna,hogy Anyu,készítettem neked valamit!
Édes volt.Aztán utána se akart aludni,9kor sikerült aludnia fél órát.Azóta nyüglődés volt,most sikerült elaltatni,kivi vok mennyit alszik.
Hibernia:elég kiszámíthatatlan Peti alvása akkor.Nekem azért Balu este a 10 órát megalussza,általában 2 részletben.Meg nappal is szépen alszik,így általában 15 óra alvás jön össze,vagy kicsit több.Egyébként azt olvastam ha jóllakott a baba akkor jobban alszik.Hát mi ennek nem felelünk meg,vagyis már amikor.Szerintem ránk nem vonatkozik.
Peti is fejlődőképes akkor az önszórakoztatás terén.
Orsi:nálunk általában megvan a rituálé,mégis tőle függ hogy alszik-e vagy sem.Nálunk pelussal alszik,ami a feje alatt van mindig az arcába gyömöszöli,és közben markolja,hiába elveszem az arca elől,mindig visszagyömöszöli.
Charlott:azt mondják hogy a fogzás eltéveszthetetlen jele a nyáladzás.Nem lehet hogy cumizni akar?Csak még nem jött rá hogy az ujja jobb mint ökle?Csak egy ötlet.Általában megnyugtatja őket ha valamit a szájukba vehetnek.
Akikkel taliztam azok itt voltak régen babaneten ebben a topikban csak átmentek egy zárt fórumra,ahova én is mentem.De itt is maradtam veletek
Orsi:gratula a kinyomáshoz,nagyon ügyi Elisa!Hát fejlődnek ezek a gyerkőcök ezerrel!
Apropó fejlődés:nektek már kezdi felfedezni a babátok a kezeit?Nálunk már alakul,ha álmos dörzsöli a szemét,mint a nagyok
Meg mintha bokszolni akarná a játékhidas állatkáit.De nekem nem nézegeti a kezét,hanem mintha egyre tudatosabban használná.
Barba:anyatanyásokkal idáig két pocakostali volt,meg egy babás.Én egy pocakosra meg most a babásra tudtam menni.A kosztolányi Dezső térnél van egy kávézó,gyerekbarát,lehet hozni nagyokat is,van játszósarok,most nyáron kint lehet lenni a teraszon,ahol van függőágy is.Kicsit drága hely,de nagyon barátságos.
Zsu:huu,ez elég brutál éjszaka volt.Nálunk ilyen még nem volt.Kopp-kopp.Az elején voltak brutál éjszakáink amikor még fáj Balu hasa és éjjelenként 4-5-6 órán keresztül üvöltött.
Tali:ez tényleg nem egy rossz ötlet,hogy lefixáljunk egy napot és mindenki megpróbál majd ahhoz alkalmazkodni.Mert tuti nem találnák olyan napot ami mindenkinek jó lenne.Így meg aki szeretne jönni,majd megpróbálja úgy alakítani a teendőit
Én amondó vagyok hogy legyen augusztus 20 után,mert akkor Mayday is el tudna jönni.Augusztus végén valamelyik nap.
Törpi:jó hogy jelentkeztél,Várjuk a képet az álomjárgányról is!
Márkó nagyon édes baba!És ahogy mosolyog álmában!!!Zabálnivaló!Balu is csinálja de mire odaérek a fényképezővel vagy a telefonommal mindig abbahagyja.Kis gonosz nem engedi hogy megörökítsem
Barba:amikor Balu elkezd sírni,akkor anyum is mindig mondja hogy biztos éhes,és hogy anyád nem ad neked enni,szegénykém.Kicsit idegesítő.Azt utáltam és szóltam is neki hogy azt mondta anyád már a pocakban se adott neked elég kaját(ugye a kis méhlepényem miatt nem kapott elég kaját Balu).Aztán szóltam neki hogy elég szarul érzem enélkül is magam,hogy ő ilyeneket mondana.Lelkifurim van miatta,pedig tudom hogy nem én tehettem róla.Csak mégis olyan szar érzés.De hálistennek anyu azóta nem mondta.Gondolom rájött hogy nekem milyen szarul eshet.
Balu tegnap 4630 gramm volt.Visszaálltunk a napi 30-40 gramm hízásra.