Itt vok,csak kicsit pihizgettünk..van bent 2 légy,de feszt megtaláltak
Csajok,mi lenne ha csinálnánk egy
zárt topikot????Ért ehez vki?Mert én spec nem...És akkor senki idegen nem tudná olvasni azt amiket írunk!!
Biztosan kellemetlen amikor ilyesmi éri az embert!
Szóval?Aki ért ehez az nyilatkozzon,hogyan kell!!!!Meg egyáltalán ki az aki menne zárt topikba?
Na az összes iromány a másik oldalon van,de mindjárt megoldom
Angelita,kellemes kikapcsolódást nektek!
Érezzétek jól magatokat!
Margit,nagyon kis vagány lett Botiból is!
Olyan,mint egy igaz motoros!!!
Mesélj,hogy vagytok?
Adri,jó,hogy előkerültél..jó,hogy te bírod másfél hétig netezeés nélkül..én kb egy napig sem bírom
Zora jól elkapta akkor azt a fosis nyavaját,de szerencse,hogy már meggyógyultatok!!Nálunk még egyiknek sem volt ilyenje szerencsére!!!!Nem tudom azért-e,mert beadattuka rotát/de ha jól emlékszem ti is/ vagy egyszerűen szerencsére nem fogékonyak rá!
Fogyás,most stagnálgattam egy kicsit,de talán most beindultam,már 6sal kezdődik az eleje,persze még jóval közelebb vok a 7shez,de jó volt azt látni,hogy 6tal kezdődik!
Apa 17nap múlva érkezik,hála az égenek!!!Már nagyon várjuk,mi is itthon,meg ő is kint,hogy végre leteljen!!!!!
Habár ez afganisztánhoz képest nyaralás volt!
és luxus,hogy ilyen jól tudtunk kommunikálni,kár,hogy ez afgánban nem működik...De bízom benne,hogy mire következőleg megy,talán ott is jobb lesz már a rendszer!!
Orew,gondolj arra,hogy vannak nálatok sokkal rosszabb helyzetben is emberek,és ahogy Kandi írta,az egészség és a szeretet a legfontosabb!!Eljön majd az az idő amikor lesz saját lakásotok,ne aggódj ez miatt!!Majd ha visszamész dolgzni,talán könnyebben juttok hitelhez,de az sem lesz ám könnyebb,max csak a tudat,hogy a sajátotokat fizetitek!!Esetleg egy olyan albérletet kellene keresnetek,amit eladnának,és nem sűrgős nekik a pénz..és amit fizettek havonta azt törlesztőnek vennék,persze ezt mind ügyvéd előtt leírva..És amikor meg tudtok felvenni hitelt,belefizetnétek egy nagyobb összeget!!
egyébként én tegnap voltam nagyon kiakadva jött a részletünk és megint megemelték,mert kamatemelés volt...télen gázszámlával együtt nekünk sem lesz egyszerű!!De megoldjuk valahogy!!
szóval fel a fejjel!!!Ja és sokan mondják ám azt ,hogy "katonáéknak jól megy"!!!!Pedig egy átlag katonának nem megy vmi hű de jól,és féléveket távol vannak a családtól csak azért,hogy boldoguljanak,és mégis mi is hiteéből vettünk házat és még fiezethetjük 17évig
Na jó befogom
Kandi,apa már végleg jön haza hál istennek!
2 ksiebb nyaralást tervezünk ami 2 hosszú hétvégét jelent.1.-ik hétvégén a barátnőmékhez megyünk Leányfalura,a másikon pedig 2 baráti családdal Abádszalókra
Az tuti,hogy egyedül menni két ilyen gyerkőccel fogyókúrás,de nekem mégis nehezen mennek lefelé a kilók
Anett,én is augusztusban csinálok kovi ubit
Apa azt kérte,hogy az legyen mira hazaér
Ja egyébként te sem vagy vmi öreg,akkor miért voltál meglepődve azon,hogy 80ban még tervbe sem voltam véve?