Sziasztok Csajok!
Köszönöm még1x a sok gratulációt.Vissza olvasni nincs időm, de látom Baba még egyben vagy!Igen itthon vagyunk tegnap engedtek ki Kornél nagyon besárgult két napig szolizott:)Nagyon jó volt végleg haza jönni, lezárni a kórházi életem!Csodálatos érzés Anyának lenni
, és egyben hihetetlen, mikor magamhoz ölelem az én kis kincsemet, hogy ez velem is megtörtént.
A szülés mint már írtam nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de mit sem számít ez már.Maga a vajúdás nem is olyan vészes, bár az oxytocin bekötése, és a burokrepesztés után rögtön 2 perces fájásokkal indultunk reggel 8-kor, 11-re eltűnt a méhszáj azt mondta a szülésznőm, tankönyvi gyors szülésem lesz, de aztán nem jöttek a tolófjások, pedig doki nyomta is akarta hasamból ki a gyereket, de beakadt a medencebemenetbe, a fejbúbja meg már átcsúszott, azért lett kicsit csúcsfej
.Szerencsére gyorsan a műtőben voltam, akkor már olyan erősek voltak a fájások, hogy azt hittem nem bírom tovább, nem voltak szünetek 130-as értéket mutatott a ctg egyfolytában.De aztán jött az "aranylövés", gerincen szúrtak, minden megszünt, 10 perc múlva a mellemre tették Kornélt, az érzés leírhatatlan, sírtam....
Aztán vitték ellátni és apa megkapta amíg engem összevarrtak.A császár utáni lábadozás semmi nem volt, jó nem kellemes de a szülési fájásokhoz képest elenyésző.
Már tök jól mozgok, hasam eléggé lement, 8kg-ot hagytam a kórházban, már csak 6 kg plusz van rajtam
Kornél tünemény megzabálom!Tejem is beindult, sokat masszíroztam 2 napig fájt és 37 fok volt a testhőmérsékletem, most már csak akkor amikor elkezdek szoptatni.A maradékot mindig lefejem, hogy legyen egyre több, már a fagyasztóba is tettem 100ml-t tarcsiba.A kórházban keveset evett a kicsi a sárgaság miatt állandóan aludt, de 2 óránként ébresztenem kellett a nagy meleg miatt is.Teát is kellett innia, annak nem örültem, de azt mondták muszáj, mert akkor csak 10-20grammokat szopizott.Ma éjjel 3 óránként ébredt, de tök cuki mert nem sír csak cuppog.Reggel már 60grammot evett:)Remélem tejcim ilyen szépen szaporodik tovább!!!
Mindenkit soxor puszilok, majd dobok képeket.