Jó reggelt Csajok!
Dorka- Nekem is szokott néha görcsölgetni a pocim, meg néha-bele nyilal valami, de egy másodperc és elmúlik....Na meg néha olyan szinten bekeményedik, hogy olyan, mint a beton....Ez leginkább este szokott előfordulni
Egyelőre még nem aggódom miattuk
Henne- Tényleg miből nyelvvizsgázol?
Rabbe- Én semmire se láttam semmilyen bizonyítékot a babánál a nemét illetően, remélem jövő héten már fogok
Eclipse- Nem semmi a kiscsajod, nagyon mocorog
Az enyém még csak finoman csinálja, nagyon jól esik
Tényleg mi lesz ha nagyobbak lesznek, aztaaaa
A védőnő kissé bolondnak tűnik
Tatjana-Én bementem a Balcsiba simán, semmi bajom sincsen
A természetes vizeket jobban ajánlják, mint az uszodákat és én még oda is járok ráadásul, szóval szerintem ha nem vagy nagyon hajlamos mindenféléket összeszedni akkor nyugodtan fürcsizz
Talival kapcsolatban, hogy ha 31-e marad akkor tudok vinni 3-4 embert Pestről, csak szóljatok!!
Eta- Tudod a számomat, majd üzenj rám légyszi mindenképpen , hogy akkor mikor és hol lesz a tali pontosan, kell-e valakit vinnem stb, mert nem leszek gépközelben
Köszi szépen
Ebba- Jajj de Drága vagy, örülök, hogy ennyire tetszik a kép a nappalinkban...Az egy " nagyon drága, egyedi festmény a la Csabi and Ancsi" azaz mi magunk csináltuk gipszkartonból és vettünk hozzá a hobbyművészben natúrszínű pillangókat, befestettük és voila- kész a festmény
Csináltunk a hálóba is egyet, nekem az mégjobban tetszik, mindjárt keresek neked róla képet
A mi kukacosunk is most már puncis, remélem marad is akkor már
Nekem is kellett emésztenem a dolgot, átállítani az agyamat, de menni fog simán
Telokin- Örülök, hogy ma jobb élményekkel jöttetek fel a játszótérről, mint tegnap
Vörösmaccs- Te duplán kapod a rúgásokat
Mindenképpen írd meg, hogy mi lett az amnio eredménye, maradtak-e a fiúk a babák ( azt , hogy minden rendben azt anélkül is tudom
)
Szissz- Mi a baj???Megírod vagy nem akarod??Azt is megértem.....Remélem megoldódik, mert abban igazad van, hogy te mindig olyan kis pozitív vagy, nem szeretném ha ez elveszne
...A lényeg, hogy most túl vagy a cukron és nem kell többet, juhéjjjj
Ágica- Jó nyaralást nektek , Keszthely gyönyörű hely
Fogorvoshoz kitartást
Sajnálom a boka dagadást, próbáld meg felpolcolni, szerintem az segít!A párodnak nagyon boldog szülinapot!
Kankalin-Örülök, hogy jól vagytok....Szerintem a 6 kg az tök normális
Eta- Sajnálom, hogy elmegy tesód, de ne szomorkodj, jön még biztosan hosszabb időre is
Nekem is nagyon tetszenek a szines falak, otthon marancssárgásra volt festve a szobám, imádtam, olyan volt, mintha mindig sütbe benne a napocska
De sajnos itt kint nem merünk nagyon festegetni ( eddig 2 kisebb falat festettünk pirosra a nappaliban, meg a gyerekszobát zöldre-plafonját kékre), mert ez egy albérlet és ugyanúgy kell visszaadnunk majd, ahogy kaptuk azaz hófehér falakkal
A talival kapcsolatban fentebb már írtam neked
Képzeljétek rendeltem a teszvesz-ről használtan egy bébi őrt....Sikeresen le is zajlott az üzlet és kérdezte az eladó csajszi, hogy saját részre vettem-e, mert hogy neki lenne egy csomó babának való dolga, amit elszeretne adni...Pl egy babakocsi.....Kérdeztem, hogy milyen???És nem hiszitek el de pontosan az a kocsi ami az álmom, ABC Design narancs-fekete színben és odaadja 50 ezer forintért
Úgyhogy ha megyünk haza szépen elugrunk hozzá és ha nincs nagyon leharcolt állapotban akkor hozzuk is a verdát
Én annyira boldog vagyok, hogyan lehet ekkora szerencsém??????
Lányok holnap nem fogok tudni jönni, mert nagyon sok a dolgom, délután pedig indulunk haza...Úgyhogy mindenkinek ezúton kívánok nagyon szép nyarat addig is amíg nem jövök, minden kismaminak jó pocaknövesztést
Vigyázzatok magatokra, augusztusban jelentkezem( meg remélem a talin találkozunk
) még azért otthonról lehet megpróbálok bejelentkezni, de nem tudom megígérni
Puszi nektek:
Ancsa