Új privát üzeneted érkezett!

Cat!
Igen a nagyobb bicaj volt az ajándék, kaptak még apróságokat is. (pl. kosárpalánk, könyv, ruhanemű.)
Nem járunk úszni, csak mi tanítjuk őket.
Majd csörgess már meg légyszi, mert eltűnt e tel.számod a telefonomból. :(

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Detti,
nagyon kíváncsi vagyok a képekre!! Szuper lehetett :D Még én sem voltam Töröko-ban, régi álmom :wink:
Milyen volt a Sound? Gondolom nem okozott csalódást a várva várt dj?! Egy ismerős volt kint és azt mondta halmokban szippantották a koncertezők a wc-kben a kokót... :shock: :roll: Ez már egy ilyen világ.

Judyt,
de jó hallani Rólatok!! Örülök, hogy jól álltok a házzal. Gondolom nagy megkönnyebbülés túl lenni rajta!! Urad itthon dolgozik most?
A srácokat szégyen szemre nem tudom megkülönböztetni :oops: Vagyis meg tudom, persze, csak nem tudom melyik Ákos és melyik Attika. De amelyiknek világosabb a haja, ő nagyon a Te fiad 8) Arcra legalábbis.

Mi lehet Ditkével? Hiányolom a beszámolókat!!
Lilla, Brigi? Hol jártok?

Cat, Meme,
képzeljétek, megvolt a Spamalot. Háááát...
Cat, nem ajánlom. Szerintem kitépnéd a hajadat közben... Így utólag visszagondolva viccesebb, de ott az előadás alatt csak ültem, és azon töprengtem, mi ebben a vicces. Pedig a Gyalog Galopp filmet imádtam :lol: Hazajöttem, és mondtam Tamásnak, ha meg akarja nézni (nem vele voltam), akkor egyedül, mert én még egyszer nem ülöm végig ezt. Meme, Nektek tetszett?

Mi ma kezdtük az intenzív úszást (inkább intenzív vízhez szoktatást), ami napi 2x van. Így egy után, tetszik nekik. Remélem kitart a lendület egész hétre!! Viszont legalább már szabin vagyok most :lol: Szerdán viszem Sárikát a fül-orr-kontrollra. Ha még mindig duzzadt az orrmandulája, akkor ki fogják tűzni a műtétet. :cry:
Szombaton viszont utazunk nyaralni, hurrá-hurrá!!! :wink:

Kép
nettke

Mi is nyomjuk az intenzív vízhez szoktatást. Ez a második hét, elég jól megy és szeretik...és én is bírom a Gödöllő-Budapest-Gödöllő-Budapest-Gödöllő napi adagot...

Hétvége képekben:
Kép Szeretnéd, ha megdobnálak vizibombával?

Kép Testvéri testalkat

Kép Pancsolás felső fokon

Kép Hello Anya, Te meg tudod ezt csinálni????

Kép Égbe lövök...

Kép A nagyanyám kalapjában a paradicsomleves is finomabb!!

Spamalot: én is hasonló érzésekkel éltem meg! A Rebeccát azóta is ordíttatom a kocsiban! :oops:

Már csak egy hét! Kemény lesz, de utána szabi!!!!Kitartás mindenkinek!

LILLA???? :roll: :roll: :roll:

Viki

KépKép
vikóka

Hahó!

Köszi Edit, Nettke, Vikó- még megvagyunk, egyben. :D De elég nyűgös vagyok az utóbbi hetekben, ez a manó egyedül sokkal aktívabb, mint a kettő együtt volt, nem tűri ha oldalt fekszem- így van mikor 3 órákat alszom egész éjjel. :? És 40 fok van hetek óta, nonstop, amit egyékbént szeretnék, de most nagyon nem jön be. :twisted: Anyuval őröljük egymás idegeit, Robi a héten másik államban dolgozik, szerencsére itt legalább ovi-szünet nincs.... :?

Szerdán ultrahang, amit már nagyon várok, mert utoljára a 18. héten láttam őkelmét. Remélem csak jó híreket fogok hallani. :)

Vikó

Jók a képek. A te gyerekeid se valami vastagok. :lol:

Detti

Irigy Törökog-ra- vidíts fel pár képpel. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Lilla!
De jó,hogy előkerültél!!! Már aggódtam. Örülök,hogy minden okés. UH után élménybeszámolót kérünk! nem csodálom,hogy nem bírod ezt a meleget. Mi is szenvedünk,mint a kutya,hát még te nagy pocival...

Vikó!
Megnyugtattál. Akor nem csak az enyémek ilyen "alultáplált" kinézetűek. :lol:
Jók a képek! Luca édes ebben a kalapban! :D

Judyt!
Végre rólatok is hallani! Boldog szülinapot a srácoknak!Jók a torták!Hogy megy a bicózás? Mekkora bicót kaptak a fiúk?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edit73 2010.07.13 07:20-kor.

Kép

Kép
edit73

Nettke!
Sárinak szorítunk,hogy ne legyen műtét!Majd mesélj!

Detti!
Képeket!!!Kíváncsivá tettél,bát én nem vágyom Töröko-ra.

Rólunk:tegnap voltak a fiúk apjukkal kontrollon.Haladunk. Egyik arcüreg majdnem teljesen tiszta,a másik oldaliban is lényegesen kevesebb a lerakódás. Kötőhártyánk még mindig van,de ez még lehet a tisztulás része. 2hét múlva kontroll,hallásvizsgálattal. Na majd akkor derül ki igazából,hogy tényleg használt-e a kezelés valamit.

Kép

Kép
edit73

Lilla :)
De jó, hogy megvagy rendben! A te állapotodban egy kis nyügi belefér. Én is az vagyok, teher nélkül is. :oops: Anyukádhoz meg kitartást, legalább segít valaki neked ebben a helyzetben.
Gondolom van légkondi a házban?

Detti :)
Te most élsze, nem? :lol: :lol: A te időd jött el.

Vikó :)
Nagyon jók a képek! Luca első képe tetszik a legjobban, az a vizibombás. A kiscsaj nagyon hajaz rád, ezzel a pózzal. Egyébként is minden képen nagyon rafinált, igazi kis domina lesz a pasikkal. :D

Edit :)
Örülök, hogy félig már rendben vannak a fiúk! Hihetetlen, hogy mindhárman ilyen arcüregesek. Én is az vagyok, tudom milyen szar ez. :twisted:

Nettke :)
Spamalotot nem is terveztem megnézni. Olyan kevés a szabadidőnk, hogy erre nem pazarolunk, sem pénzt, mert a Madáchos jegyárak horrorak. Ahogy hallottam a Zsidó Nyári Napok jegyárak sem pitik. :shock:

De jó, hogy megy az úszás. Remélem Sárival megússzátok a műtétet! Majd írj, hogy mi lett az eredménye a vizsgálatnak.

A hétvégén vetettek a fiúk maguknak búvár felszerelést a Decathlonban. Kíváncsi leszek, hogy búvárkodnak-e majd, vagy csak hirtelen felindulás volt.

Ditkéék és Gyöngyiék eltűntek. Csak nem most vannak itthon látogatóban? Ditkéék még a VB aranyat ünneplik biztos. :D

Cat
Kép
cateye

Cat!
Összeolvasva a soraidat, nehezen tudom eldönteni, hogy ez rám nézve hízelgő-e? :lol: :lol: :lol:

Detti!
Fotókat!!!Na meg majd a címet, mert szerintem jövőre nekünk is bejátszik Törökország...

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Nem értem mi van most a babanettel, már harmadjára írom újra, folyton kidob. Köszi a hiányolást, van pár hét lemaradásom :oops: , most visszafelé olvasok.
Írtam elsőre egy csomót, de elszállt és nincs energiám meg időm újraírni. :oops:
Időm sem lenne mindenről írni amit csináltunk ebben a pár hétben, de aki kíváncsi írjon privit, megadom a blogunk elérhetőségét, ott nagyjából kezdem behozni a lemaradást :)

Gyorsan elküldöm mielőtt megint elszáll, ígérem, ahogy kicsit több szabadidőm lesz majd írok bővebben.

Ditke
ditke62

Cat,

A Decathlonban most lehet kapni olyan búvárfelszerelést, hogy egyben van a békatalp, a pipa és a szemüveg. Nem tudom, hogy láttad-e, szerintem ezt érdemes venni, mert sokkal olcsóbban jön így ki. Nekünk ilyen van, és teljesen megfelel.

Szerintem élvezni fogják a fiaid a búvárkodást! Ambrus és Bernát már nagyon profin búvárkodik, segítség nélkül, akár 20 percet is benn vannak a vízben, olyanban, ami még engem is ellep.

Kíváncsi vagyok, Katáéknál hogy jött be a búvárkodás???

Nettke,

Olyan jó nektek, hogy még csak most indultok nyaralni! Biztos, hogy nálatok is élvezni fogják a gyerekek.
Reméljük, hogy Sárinak mégsem kell műtétre időpontot kapnia :roll:

A Sound nekem bejött. Jobban, mint a Sziget. Tény, hogy inkább drog, mint ital a jellemző, de jobbak a zenék :roll:
A Dj-m nagyon király volt :D

Judyt,

Jó nagyra nőttek a fiúk! Judon voltunk mi is, bemutató órán. A Kung fu mennyiben más?

Vikóka,

Hááát, Lucát le se tagadhatnád! Tiszta te vagy! Tetszik az vizes izé.
Azt a szállodát, ahol mi voltunk, nagyon tudom ajánlani. Minden szempontból minden tökéletes volt. Talán egy bajom volt: a görögdinnye nem igazán volt édes... :roll: Ja, és hogy nagyon rövid volt ez az egy hét :cry:

Lilla,

Biztosan minden rendben lesz az UH-on, majd írd meg, hogy mi volt. Nálunk is végre nyár van, közel a 40 fokhoz én most nagyon jól érzem magam :lol:

Képtelen vagyok magamhoz térni a szabi után, pedig csak másfél hétig nem voltunk itthon. Dolgozni alig tudok, nagyon vágyom víz mellé :roll:

Képek (immáron harmadszorra próbálkozom, sz@rul működik a babanet :twisted: )

Kép A szálloda udvarának egy pici részlete a teraszunkról

Kép Bernát a habokban

Kép Stégen, még fehéren

Kép :-)

Kép Csúszdán

Kép Family

Kép Banánozás

Kép Itt pihiztünk:-)

Kép Tengerben

Detti

KépKép
kiliman

Detti!
Este megmutattam Zsoltnak a fotóitokat, - ha belefér - jövőre megyünk. Majd lécci dobj át pontos címet, akár linket! Ezer hála!

Csajok! Már csak 3 nap!!!

Viki

KépKép
vikóka

Szuperek a képek! Nagyon klassz eza szálloda, így én is kérem a linkjét. Gondolom azért horror ára van, így megéri februárban leelőlegezni, ha tudja valaki az időpontot, nem?

Engem is ez éltet, hogy már csak 3 nap!!!! :D :D :D

Cat
Kép
cateye

Pont ott vettünk a Decathlonban búvár cuccot, ebben a hálós csomagban. Magunknak is. :wink: :lol:

A fiúk már karúszó nélkül úsznak a tengerben? :shock: Vagy van mellény rajtuk?
Én még mindenhol rájuk teszem a karúszót a biztonság kedvéért. Úgy nyugodtan tudok a parton olvasni. :D Itt figyelnek ám a strandponyvák. :lol:

Elizabeth Adlert kivégezted?

Cat
Kép
cateye

Cat,

Mi már semmilyen védőfelszerelést nem adunk a gyerekekre a vízben. Búvárkodásnál Á. mindig velük van, a medencében meg szintén, ha meg egyedül vannak, akkor se szokott baj lenni.

Most pl. úgy volt, hogy a gyerekek a medencében ugrálgattak meg úszkáltak, mi meg a nyugágyból néztük őket, ami a medencétől kb. 2m-re volt.

Ja, arról nem is beszélve, hogy nem is vennének fel semmiféle karúszót vagy mellényt :roll:

2. db Elizabeth Adlert olvastam el az egy hét alatt. VAn 9 db, kérsz kölcsön? Szívesen adok, ha kell. Totál nyaraláshoz való könyvek :)

Szálloda: mi még februárban leelőlegeztük az utazást, és akkor volt olyan akció, hogy a gyerekeknek csak a reptéri illetéket kellett fizetni. Ha nekik is számoltak volna fel egyéb költségeket (repjegy, szállás, stb), akkor tényleg nagyon drága lett volna.

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Megvolt a vizit: minden oké!!!! :D Korának megfelelő méretű, de kisebb fajta babó, magzatvíz mennyisége tökéletes, néztek köldökzsinór véráramlást is, az is szuper. Méhszáj is rendben, méhnyak kicsit rövidebb, mint 18. héten, már "csak" 3, valamennyi. :wink: De még ez is tök normális. És még mindig lány, a sok Uh kép közül ez az egyetlen használható, megdönthetetlen a bizonyíték a lányságáról. :lol: Ja, és fejvégű!!!! Igazán jó kislány.

Utána ellógtam kicsit vásárolni, kb másfél órát, hát, úgy kivoltam a végén, h remegtem a fáradtságtól. Ami nem is csoda, 6 hete döglés, kb 4-szer voltam azóta házon kívül a doki-időpontokat leszámítva. :roll: Még 6,5 hét szobafogság, aztán..... :D Remélem hagy majd némi időt a kisasszony szülés előtt, h visszanyerjem kicsit a kondimat.

Detti

Most még irigyebb vagyok- irtó jó helyen voltatok!!! Mászkáltatok is v csak a szállodában voltatok?

Kata? Annamari?

Ditke

Ti voltatok már nyaralni? Ház project?

Nettke

Én is drukkolok, h Sárinak ne legyen műtét! Úgy néz ki, mi nem vetetjük ki Dá manduláját idén, esetleg jövőre- bár a horkolása most lényegesen jobb, mint tavaly volt. Fülébe megy vissza a tubus, még nincs időpont, vmikor aug lesz....

Edit

Nagyszerű, h kezdtek megszabadulni a trutyitól!!!! Nekem gyanús, h Dávidnál is lehet arcüreg-gond is, h a fülébe mindig visszakerül a folyadék- valami nem jól szellőzik neki arrafelé. :twisted: Végül mit csináltok velük, gőzöltök, orrszívóztok, infráztok is? Valamit nekünk is lépni kéne, mert nem akarom évente műttetni az urat.

Akik mostanában mennek nyaralni, érezzék jól magukat!!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Detti!
Hú,nagyon jók a képek!! :D

Lilla!
Szuper hírek! Örülök,hogy minden okés. meglepke igazán jó baba,te meg irtó ügyi vagy!!!
Majd e-mailen megírom,mit csinálunk Benivel és Marcival. Nem ördöngősség.Szerintem ott is megvalósítható és egy próbát lehet,hogy megérne.

Cat!
Nálunk csak Beni és Marci arcüreges,de minden fájdalom vagy egyéb kisérő-tünet nélkük (ez a legszarabb,mert irtó alattomos). Olinak semmi baja ezen a téren. Amúgy - mint utólag kiderült - anyósom ilyen. Visszagondolva: nem is láttam az elmúlt majd 20évben (mióta ismerem) taknyosnak.

Kép

Kép
edit73

Lilla :)
Örülök, hogy minden rendben Zoéval! Kitartást már a finishben vagy. A sima szüléshez tényleg kellene valami kondira gyúrni, hogy ne viseljen meg.

Köszi a felajánlást, de már betáraztam strand irodalomból. :D

Képzeljétek Olinak tegnap kiesett a jobb egyese. Észre sem vette :shock: Aztán a tányéron találtuk meg amin vacsorázott.
A bal egyese is lóg, de nem engedi kivenni. Jól néz ki így teljesen fogatlanul. :D Azt kérte, hogy fogatlan Johnny-nak hívjuk. :P

Cat
Kép
cateye

Cat,
Jézusisten, már ilyen hamar???!!! Azt hittem, majd csak sulikezdés körül kell számítani a foghullásra.. az enyémek be vannak ijedve tőle, hogy ki fognak esni.. :roll: Jó, hogy Oli ilyen stramm!!

Lilla,
örülök a jó híreknek!!! Azért nem semmi, amit most végigcsinálsz a kisbabóért!! :D Hajrá!!!
Dávid hátha kinövi ezt a dolgot itt az évek alatt. Én is szeretnék erre játszani :roll:
Amúgy megint 1 hónap haladékot kaptunk, augusztus közepén lesz döntés az orrmanduláról. Tubusról szó sincs, a doki szerint a fülkürt működésének problémáját ez az orrmandula műtét végleg megoldaná. De nem akarja mindenáron kikapni, ez csak a végső megoldás. Úgy legyen.

Detti,
klasszak a képek!! Csak azért nem irigykedem, mert mi még tényleg nyaralás előtt állunk :wink:

Csajok, holnap már tuti nem lesz időm, dolgozom is, aztán rohanok haza pakolni, szóval elköszönnék, mindenkinek jó nyaralást, most egy ideig nem jövök, de majd próbálok olvasni 8) Pusza

Kép
nettke

Csajok :D

Én is elköszönök, mindenkinek jó nyaralást, pihenést, regenerálódást. Én azért majd bejelentkezem, mert viszem a note book-ot is, elhagyhatatlan. :lol: Esténként leszek gépközelben.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat, Nettke,

Jó nyaralást nektek. Pihenjetek sokat, olvassátok a romantikus lányregényeket, barnuljatok.

Cat,

Ti most Olaszországba mentek? Vagy a Balatonra?

Lilla,

Tök jó, hogy minden rendben van veletek! Akkor ezek szerint megpróbálod a "normál" szülést?

Főleg csak a szállodában, illetve a tengerparton voltunk. Ez volt talán az első passzív nyaralásunk. Megnéztünk ugyan két várost, meg elmentünk egy aquaparkba, de csak ennyi. Most erre volt energiánk (és pénzünk :roll: ). De így is nagyon-nagyon jó volt, még mindig nem tudtam visszarázódni a pesti hétköznapokba :(
De ha minden jól megy, akkor augusztusban még elmegyünk valahová néhány napra.

Brigi, Kata merre vagytok?

Detti

KépKép
kiliman

Csatlakozom Cat-hez és Nettkéhez, mindenkinek pusszancs!

Mi szombattól Balcsi (holnap Bolondok háza, bár elég jól állok)...pá-pá... 8)

Viki

KépKép
vikóka

[quote]
írta:
Cat,

Ti most Olaszországba mentek? Vagy a Balatonra?

Balatonnal indítunk szombattól egy hét, de nem jövünk már haza, hanem onnan megyünk tovább Olaszba 1 hétre. Végül nem Bibionéba megyünk, elrémisztett minket a 600 m ami a tenger távolsága a helytől, hanem Cavallinoba ahol már voltunk, és nagyon bejött. Megürült egy hely, és felhívtak minket az olasz irodától, így befoglaltuk gyorsan. :D

Én még el sem kezdtem pakolni, csak gondolatban csomagolok. 8) Bent őrület van. :twisted: Ma nincs szitterem, Zoli későn jön, és mellette csomagolnom kell. Tovább is van, mondjam még? :lol:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nettke,Vikó,Cat!
Jó nyaralást!!!!Képeket kérünk majd!

Nettke!
Örülök,hogy egyenlőre nem kell műteni Sárit.
Nekünk azt mondták,hogy az iskolaérettség első fizikai jele,hogy a gyerkőc elkezdi "váltani" a fogait.

Cat!
Megoldod te ezt az apróságot!! :wink: Ügyes csaj vagy!!! :lol: Vond be a fiúkat a pakolásba!!! Enyémek totál élvezik a hozd ide-vedd elő feladatokat utazás előőt. Főképp ha ők dönthetik el,hogy mit válasszanak (melyik mesekönyv,melyik póló stb)

Kép

Kép
edit73

Én bent elég jól állok, mondjuk az elmúlt két hét azért húzós volt, de mára vagy megoldottam, vagy neki se állok: befejezni úgyse tudom, csak abbahagyni egy időre...

Pakolás? Kicsit már elindult. Mondjuk mi úgy döntöttünk, hogy szombat ebéd után megyünk...

Azért a ma délután bevállalós: 15:00-kor indulás haza Pestről, oviból kipakolás (oviszünet és új óvoda épület utána), 16:45 úszás Pesten, 18:00 Luca fodrász Gödöllőn...aztán pakolás otthon (Zsolt későn jön)...

Viki

KépKép
vikóka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.25 18:13-kor.
Vendég

Sziasztok!

Jó rég voltam...., vasárnap megjöttünk a Balatonról. Tegnap gép közelbe sem jutottam.

Voltunk Horvátországban, hirtelen döntöttünk, h megyünk és Detti által ajánlott kempingbe mentünk, szuper időn volt. Illetve már túl meleg.... Egy hetet voltunk ott, aztán vasárnap haza, Attila dolgozott öt napot, aztán irány a Balaton, amit még márciusban foglaltunk le. Fiúk szuperül érezték magukat, haza sem akartak jönni.
Sátrazás után, este Vendel elkezdett pityeregni, h vissza akar menni és sátorban aludni. Édes volt. Képeket majd rakok fel...
Iszonyatos energiájuk van, nem tudom nálatok hogy van, de mióta vége az ovinak, azóta sokkal tovább bírnak mindent. Ha alszanak 11-ig ébren vannak és volt olyan h éjfélig is, bár akkor már nagyon fáradtak voltak. Totál felborult a nyaralás alatt minden.
Detti! Ti alszotok még? Ha igen, este h fekszenek a fiúk? Én most gondolkodom, h minden másnap raknám le őket, mert persze elfáradnak, ha egy nap nem alszanak. "csendes pihenő" mindenképp lenne.
A héten elkezdődött az ovi, tegnap anyósnál voltak, most 3 nap ovi ebéd utánig, (aki tudja, az hozza el a gyereket) , aztán péntek is anyós.
Úszás: Jún. 14 óta 3 nap nem voltak vízben a fiúk, 3 hetet jártak oktatásra + nyaralások, igazi vízibolhák lettek, eleinte nem tették bele a fejüket a vízbe, most ott tartunk, hogy a Balaton aljáról hozzák fel az iszapot, kis kagylókat, úszkálnak ott lent, de csak ott ahol leér a lábuk, mert levegőt nem tudnak különben venni. Szóval örülök ennek az úszásnak, ezen a héten járunk utoljára, már nem látom sok értelmét azon kívül, hogy egy jó kis program ami leköti őket, mert ezek 1 hetes intenzív tanfolyamok és mindig új a fél csoport, nagyon különböző a tudásuk. Szóval szeptemberben fogunk újra menni heti 2 x , ahhoz az oktatóhoz, akihez járnak, imádja, puszilgatja a fiúkat.

DEtti!
Búvárkodás: a tengerben úszószemüveggel voltak, ami jó volt, csak hát nem bírják sokáig a levegőt, a pipával könnyen ment a fiúknak? Én pl. sosem tudnék úgy, de ők még megtanulhatják. Még augusztusban lemegyünk Bolba, lehet, h vennék nekik pipát is. Elmentünk arra a helyre amit mondtál, tényleg gyönyörű!!!!!!!!
GErgő tök jól csinálta, látta a halakat, Vendelnek kevésbé ment, ő hamar feladta, ő sokat játszott a víz partján lévő sziklán. Bár a Balatonban olyan figurákat csinál, h csak lesek, forog a víz alatt összevissza, én meg csak lesek, feljön e...., szóval para.

Súly: ezzel mi vagyunk az "élen" , Vendel nem éri el a 16 kg-ot, Gergő éppen csak. De csupa izom ami rajtuk van.

Lilla!

Örülök, hogy jól vagy, kitartás erre a két hónapra, pihenj sokat!!!!!!!! Ez a meleg borzasztó, én sem viselem még így is..., lakásban 26,5 fok van....

Képek Mindenkinek szuperek!!!!!!!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Üdv újra közöttünk :lol: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat abban a kempingben. Szerintem is tök jó, azért is ajánlottam nektek is.
Nálunk a fiúk pipával búvárkodnak. Nem is lehet mással normálisan. Sokáig kibírják levegő nélkül is a vízben, de pipával kb. 20 percig is anélkül, hogy levegőt vennének a vízen kívül. Úgyhogy mindenképpen vegyetek pipát. Tök hamar megtanulják, majd meglátod.

Mi egyébként pipa nélkül úgy gyakoroltunk Törökországban, hogy a szülők beálltak a medencébe terpeszállásban (140 cm-es víz), és a fiúk meg beugrottak a vízbe, és az volt a feladat, hogy átússzanak a lábunk között. Eleinte a lábunk között akartak feljönni ( :roll: :roll: ), de aztán már nagyon jól ment nekik, hogy ugrás után átusszanak a lábunk között és még utána se jöjjenek a felszínre, csak jónéhány karcsapás után. És persze mi Á-val egyre hátrébb és hátrébb álltunk.

Alvás: itthon már nem alszanak, csak csendespihenő van. Múlt héten anyukámnál Ambrus elaludt, de ez egyedi eset volt. Törökországban is minden nap ebéd után felmentek a szobába mesét nézni, ez volt a pihenés. De nem is bánom, mert alvás nélkül is simán bírják 10-11-ig... Mi lenne akkor alvással?

Nekünk is tegnap kezdődött az ovi. Sokan vannak, 70-en két csoportra :evil: Úgyhogy minden héten két napot anyukám bevállalt, ennyivel is kevesebbet kell menniük. Augusztusba meg még 2 hetet nyaralnak.

Én most itthon fekszem, mert újra előjött a lumbágóm :evil: A doki javasolta, hogy fogyjak még le 2-3 kg-ot, mert az segíteni szokott, hogy ne jöjjön ki ilyen gyakran :roll: 16 kg-ot fogytam az elmúlt fél évben... Most 176 cm és 62,4 kg vagyok. Szerintetek????

Mi a hétvégén megyünk újfent a Balatonra. Jól hallottam, hogy elromlik az idő???

Brigi, merre vagy???

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Detti!

Nagyon nagyon vékony vagy!!!!! Képen ,bár nagyon pici, látszik, h totál más vagy. Nagyon ügyes voltál ezzel a sok mozgással. De hogy ebből még leadjál???? :shock: Az már túl vékony lenne, nem?
Lumbágó javul? Kaptál injekciót?

Hihetetlen ügyesek a fiaid, de hát mindig is azok voltak. Mi azért messze vagyunk ettől, de végül is csak június közepén kezdtük az úszást és sajnos nincs kis létszámú csoport. Mondjuk volt amikor 8-an voltak, az nagyon jó volt, most 16-an, de az már brutál sok. Ha lenne kis csoport, tuti én is megfizetném, de átautózni Zuglóba v arra felétek, nekünk nagyon messze van, ez az uszoda kocsival 6-7 perc.

Nem bírom ezt a hőmérsékletet, nem tudom neked hogy megy...., tudom, te ezt szereted. Én néha szó szerint rosszul vagyok. Az este jó volt kint.

Szerintem nem romlik el vészesen az idő, hanem a 35 fok helyett lesz 30. De még bármi lehet persze.

Tudom, most nyaral majdnem mindenki....., ki van itthon?
Brigi, Edit?

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Akkor írok én..... :D

Vendel tegnap alvás után 38,8 fokos lázzal ébredt, estére lement, de éjjel még kétszer kellett lázcsillapítót adni, ma egész nap 37,5 -38 között van. Nagyon piros a torka és duzzadt a mandulája. Úgyhogy most be vagyunk zárva a lakásba. Ha még két napig ma+holnap lázas, akkor AB-t kell adni neki. Most gondolkodtam, h ezt ne tekintsem láznak, ugye? Csak ha 38 felett van, nem?

Edit!

Neked akartam még írni, hogy örülök, hogy Beni és Marci javulnak, akkor mégis megérte ehhez az orvoshoz menni. Vettetek UH-os inhalátort? Az mivel tud többet, mit lehet bele tenni?

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok :)

Kata :)
Jobbulást Vendelnek! Remélem hamar kijön belőle. Én 38 alatt nem lázcsillapítok, csak éjjelre.

Ügyesek a fiúk az úszással.

Detti:)
Sajnálom a lumbágót! Hát ha az orvos mondja, akkor irány a 60 kiló! Ha még bírod. :D Én éppen nyaraló hízókúrán vagyok:sör,lángos,goffri,fagyi. :D

Túl meleg van itt a Balatonon, csak a vízben lehet bírni. A fiúktól kész vagyok, folyamatosan dobálni kell őket, ki sem lehet szedni őket a Balatonból. Nekünk is a terpeszünkön úsznak át folyton, meg a vállunkról ugrálnak a vízbe. Tegnap vizibiciklivel vitte be őket Zoli meg a keresztapjuk a Balatonba, és ott csúszdáztak a mélyben karúszók nélkül. Engem a frász kerülgetett, mert a bicikli egyik végéből mindig hátra kellett úszni a lépcsőhöz, de simán hátraevickéltek. Mondjuk figyeltek Zoliék.

Mindenkinek jó 7végét és pihenést!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Eltűntem ismét, de ez a meleg kikészít!!!! Volt egy rövid gyulai nyaralás is, valamint beüzemeltünk itthonra egy nagyobb családi medencét, így valamennyire átvészelhető a hőség. A gyerekek is nagyon élvezik. Zsófi simán megy a víz alatt, pedig nem lett neki tanítva, imádja a vizet. Zsombi csak akkor megy víz alá, ha odakerül egy külső erő folytán Pl: Kristóf.... :wink:Ősztől Zsófi biztosan jár úszni. Bár, éppen Zsombornak kéne jobban.
Csajok, a másik dolog, hogy Kristófot alig látom, vagy nyaral , táborozik, vagy haverokkal lóg. Olyan furcsa, nem túl jól viselem, bár elengedem, meg neki nem mondom, de ez sem az a várt nyugalom, amit a mikor már " önálló lesz a gyerek " korszakról gondoltam....

Detti,

bár, már régen nem láttak, a fénykép meg nekem sose adja vissza, de szerintem a paramétereid alapján már nem kellene fogynod. 2 kg megoldja a lumbágót?????? Terheléstől jött ki?
Hétvégén sz@r idő lesz, így mi nem is terveztünk semmit.

Kata,

jobbulást. Nálunk a lázcsillapítás Cat-hez hasonlóan csak magasabb értéknél, 38 felett. Ez alatt oldja meg a gyerek szervezete. Bár ilyen melegben ugye teljesen más, jobban leveri, kifárasztja, megterheli. Ezek a folyamatos döntések.... :roll:
Képzeld az enyémek még van, hogy kérik a délutáni alvást. Bár, csak akkor ha nem reggel 9-kor kellnek, mert most ez a divi náluk.

Cat,

jó pihenést Nektek! Kiolvastam könyvben Rebit, na kész vagyok tőle rendesen!!!!

Valamint minden nyaralónak kellemes pihit!
Most pedig dolgozom , mert azért vagyok itt a munkahelyemen... :wink:

Meme
szinta

Sziasztok!

De jó annak, aki vízparton van..... :D

Cat!

Mi is ezt csináltuk a Balatonon, egész nap a vízben ültünk, ill. du. aludtunk egyet. Tiszta para ez a vízibiciklis dolog, jobb nem látni az ilyet. :wink: Mi azért mély vízbe nem mentünk velük a Balatonba, talán jövőre, addigra lesz egy év úszás mögöttünk.
Hol vagytok Balatonon, melyik részen?

Meme!

Hát igen..., Kristóf... valahol várom, hogy önállósodjanak a fiúk, de tudom az eszemmel, hogy lesz egy hátránya is, na meg amikor már szívesebben tölti idejét a haverokkal. Tuti én is nagyon rosszul fogom viselni. Amikor látok az utcán iskolásokat, olyan 10 év körülieket, akik egyedül jönnek mennek, hát bizony nehéz elképzelni, hogy az enyémek is eljutnak ide és rosszul vagyok miket fognak csinálni....de hát ugye, ez az élet...

Mindig is jó alvók voltak a gyerekeid, ez nagyon jó.

Lázat én is csak 38 felett csillapítok, tegnap este kellett egy gyógyszer, de egész nap 37,5 felett volta, 38 alatt. A torka, mandulája még mindig brutál piros, nem látom a javulást. De nem adok antibigyót. Ja ma már hőemelkedése sincs szerencsére.

Nem is írtam, még a múltkor kb. 1 hónapja voltunk dr. nőnél, már nem is tudom miért, Ill. leadtunk egy szakorvosi javaslatot. Na lényeg, hogy panaszkodtam, Vendel kevesett eszik...stb,, kaptunk vérképre beutalót, a vörösvérsejt száma kevés, gondolom vérszegény. 30-a után megyünk vissza, mert addig szabin van a dr.nő. Meg vitamint kell szednie, szerintem attól jobban eszik. sűrűn , keveset. De többet, mint előtte.

Már nem bírom itthon!!!!!!!! Bezárva!!!

Kata

Kép
kateduo

Detti!

Lumbágód? javul?
Még jó, hogy itthon és nem Törökországban...

Kata

Kép
kateduo

Kata,

A lumbágóm még megvan :( Már nem fáj annyira, de még érzem mindig.
Háááát, azért ha választanom kéne, hogy itthon lumbágó nélkül, vagy Törökországban lumbágósan... biztos, hogy az utóbbit választanám. Ott is lehet feküdni (gyakrolatilag ezzel töltöttük az időnk 80%-át).
Még mindig nagyon visszavágyom, annyira jó volt az idei nyaralásunk.

Cat,

További jó pihenést! Most mentek Olaszországba, ugye? Ott biztos, hogy nem romlik el az idő.
Jó utat!

Meme,

Szerintem Zsombit is vidd el úszásra! Az a kisfiú, aki az enyéimmel kezde a mostani helyen, eleinte egyáltalán nem tette be a fejét a vízbe. Az év végére meg szinte át tudja úszni a medencét (az úszás alatt én azt értem, hogy fej folyamatosan a vízben van, és csak levegővételre veszi ki).

Jó hétvégét, most megyünk a Balatonra. Remélem, nem fogunk korcsolyázni a tavon :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Detti!
Hát kinézve az ablakon,nem sok kedvem lenne a Balatonban fürcsizni! Itt hideg van és esik az eső. Mit csináltok ilyenkor a Balcsin?

Meme!
Kristóf,Zsombi meg a víz alá kerülés... :roll: :roll: :roll: El tudom képzelni.Ez a Dávidnál is nagyon "menő".Nekem meg feláll tőle a nemlétező szőr is a hátamon. :evil:
Kristóffal kapcsolatos érzéseidet teljesen megértem. Pont most morfondíroztam rajta,hogy néhány év múlva vajon mit fogok csinálni szombat-vasárnap délutánonként. Ugye most a délelőtt házi munkáé,délután pedig a gyerekeké.

Kép

Kép
edit73

Folyt. köv.

Kata!
Jól vagytok?
Ügyesek vagytok az úszással.
Még nem vettünk inhalátort.Mrt bár javultak (állítólag) a fiúk,csak épp harmadik hete van megint kötőhártyagyulladásuk. Kicsit meginogtak a dolgokat illetően. Igaz,megint nagyon jön a trutyi és folyamatosan köhögnek,de... Szeretném már végre azt látni,hogy nincs kötőhártyánk 1hónapig!!!
Amúgy az uh-os inhalátornak csak annyi előnye van,hogy nem forró víz,így nem kell folyamatosan izgulni azon,hogy mikor forrázza le magát a gyerek Mivel hideg pára,nyáron sokkal jobban tolerálható (azért ezekben a melegekben gőzölni nem volt semmi). Illetve mi hordozható változatot veszünk (ha egyszer veszünk),így a tv előtt ülve is lehet vele gőzölni.(nincs nagy helyigénye,nem kell hozzá asztal)

Rólunk: Olit végre rávettük,hogy leszálljon a háromkerekű bicóról. Igaz,csak egy pótkerekes 16"-osra ült át,de őt ismerve már ez is nagy siker. Azt nem mondom,hogy túlságosan élvezi,de így legalább valamennyire "lépést" tud tartani a többiekkel. Mert ez nála nagy hisztik és sok frusztráció forrása volt.
Viszont ezzel együtt Beni és Marci már 20"-on nyomják. Irtó ügyesek és már fékezni is tudnak. Eddig azért jellemzően lábféket használtak,de ezen a nagyobb bicón épp,hogy leér a lábuk.Így kénytelenek voltak megtanulni a fék használatát.

Holnap megint meló.Most nem annyira várom. Irtó jó volt itthon lenni a fiúkkal. Viszont vasárnap megyünk a Balcsira.Remélem,1 hét múlva jobb idő lesz,mint most.

Kép

Kép
edit73

Edit,

Hát, én se fürödtem ezen a hétvégén a Balatonban :roll: Tegnap még nem is volt annyira rossz az idő, de azért inkább elmentünk Zalaegerszegre az aquacitiybe, mert az fedett.
Mára viszont nagyon hideg lett, de itt, PEsten még hidegebb van (13,5 fok) :twisted:
Amikor nincs jó idő, és a Balatonnál vagyunk, vagy elmegyünk a közelbe valahová fürödni (Kehida, Zalakaros, Zalaegerszeg, stb), vagy biciklizünk.
Szerencsére az anyósomék háza tele van játékokkal, szóval legrosszabb esetben otthon játszanak a gyerekek.

Jövő hétvégére már megint meleg lesz, mi is megyünk újra. Úgyhogy nektek is szerencsétek lesz az idővel.

És a 20-as bicikliről leér a fiúk lába? Az nem semmi! Mi is pont most vettüf feljebb a 16-oson az ülést és a kormányt, mert már behajlították a lábukat tekerés közben, de a 20-as bicikli szerintem csak jó néhány év múlva lesz jó.

Kata,

Vendel jobban?

Detti

KépKép
kiliman

Detti!
Én se adtam volna 20-ast a fiúk feneke alá,csak apósom... :shock: :shock: :shock: De leér a lábuk,igaz csak lábujjhegyen. De már nem gáz,mert simán megállnak vele és élvezik. Amúgy érdekes módon,nem mindegy,milyen a váz!!! Mert a 3 bicóból most még csak 2-t tudnak használni.A harmadik tényleg nagy.
Remélem is,hogy szerencsénk lesz az idővel,mert nagyon gyúrunk már rá :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Cat!

Mit lehet tudni a gyes v. gyed folyositásáról (képtelen vagyok megjegyezni melyik-melyik!?) 6 éves kor után,ha még nem kezdik meg az iskolát?
Ugy emlékszem ugy szól a rendelet h addig jár amig meg nem kezdik a sulit.
Mi aug 11.-én betöltjük a 6-ot,de nem akarom még h suliba menjenek,pedig javasolták h mehetnének ha akarom.

Köszi a segitséget,szeretnék mutatni nektek képeket a lányokról,csak kicsinyitenem kell.

Rita
bellissima75

Sziasztok,

Rita,

én úgy tudom, hogy tankötelessé válás évének utolsó napjáig. Igy ha lányaid nem mennek idén - szerintem aki azt javasolta, hogy menjenek az nem igazán a mai iskola rendszerben él - akkor jövő év dec. 31-ig jár a GYES.
Mi szept. végén leszünk 6 évesek, így nálunk is így lesz. Legalább is én így tudom.

Edit,

jövőhéten a Balcsin meg van rendelve a jó idő, ugyanis Kristóf oda megy táborozni.

:wink:

Kata,

meggyógyultatok?

Csajok,

képezeljétek Kristóf újra kezdte a focit. Olyan boldogok vagyunk, mert már látszott, hogy hiányzott neki. Ráadásul oda ment vissza, ahol már 5,5 évet lehúzott. Szerencsére egy régi jó edzőjéhez került. Még a picik is nagyon örültek neki. :lol:

Meme
szinta

Még ezt feltétlenül akartam: Lilla, hogy vagy?????

Meme
szinta

Köszönöm szépen a gyors választ,akkor ezt nem kell sehova bejelenteni,lejelenteni,jön és kész.?
Kijött az oviba a nevelési tanácsadóból vki és csináltatott a gyerekekkel iskola érettségi tesztet,csak ennyi volt.
Egyébként a csopotunkból 2 olyan gyerek is elment suliba akik most júliusban töltik a 6-ot.
R.
bellissima75

Sziasztok!

Teljesen el vagyok keseredve. :cry: Hétfőn viszavitte a Benit és a Marcit az apjuk a fül-orr-gégészhez Győrbe. Megcsinálta náluk a hallásvizsgálatot és pont olyan rossz lett,mint 2,5hónapja. :cry: :cry: :cry: :cry: Bár az arcüreg kitisztult,most egyenlőre kötőhártya-gyulladásuk sincs,de a hallásuk semmit nem javult. Mivel a váladék újratermelődik. Azt feltételezi a drnő,hogy tejallergia van a háttérben. Így 100%-os tejmentes diétát írt elő nekik. Szenvedünk vele/tőle,mert a rizstej és a zabtej (mint alternatív lehetőség) borzasztó rossz. Próbálkozunk egy megfelelő étrend kialakításával (és idővel biztos jobb lesz),de most nagyon nehéz mindannyiunknak. Nálunk mindenki nagy tej-ivőó és rengeteg tejterméket eszünk/ettünk.

Lilla!
Hogy vagytok?
Nálatok mi a helyzet Dá fülével? Kaptunk egy homeos szert a fülkürt elzáródásukra. Még nem tudom,mennyire hatékony (ha nem használ,akkor mindkettőnek műtét). De ha esetleg alternatív megoldásnak érdekel,majd megírom.
Meg Olinak begyulladt a füle a strandtól (ez nem középfülgyulladás). A sok víz alatt bujkálástól a hallójárat felázott és a felszíne gyulladt be. Erre is kaptunk egy nagyon jó homeos szert,ami 1nap alatt használt is.
Mellesleg ez Olinak az a füle volt,amibe egyszer (kb. 2éve) Beni beleszúrt egy hurkapálcával és vérzett nagyon neki. Ennek tulajdonítottam az érzékenységet, meg a 3napos strandnak.

Meme!
Mi is szurkolunk a jó időnek. Kristóf milyen táborba megy. Örülünk,hogy újra visszatért a focihoz!

Most elvonulok rizstejből palacsintát gyártani. Kivi leszek milyen,lesz.(lassan a kutya kisdisznóra hasonlít :wink: )

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Edit!
Nagyon nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz ez a fül-szem-arcüreg dolog. De azért mégiscsak haladás, hogy az arcüregük kitisztult. Jó lenne ha már kiderülne mitől termelődik az a váladék a fülbe. Tudom, nagyon nehéz a tejről, tejtermékről leállni, de ki kell derüljön ettől van e. Úgy tudom kb. 2 hét mire kiürül teljesen a szervezetből a tej.
Mindenesetre kitartás hozzá! Kiváncsi vagyok milyen lesz a palacsinta rizstejből. Szóval hízik a kutyusotok???? Képzelem :-))

Meme!

Jó hír Kristóf focija, gondolom nagyon élvezi. Főleg a régi edzőjével.

Mi: Vendel hamar jól lett, utána Gergő volt 1 napot lázas, aztán pár nap múlva Vendel elkezdett köhögni, ami szintén javul. Tegnap elvittem őket a sóbarlangba. Szóval most mindkettő köhécsel picit, de ettől persze tudunk jönni-menni. A láz nehéz volt itthon bezárva. A 4 hét ovi szünetben szerencsére semmi gond nem volt, így nyugodtan nyaraltunk. Jövő héttől nem járunk oviba 3 hétig. Talán 2 hét múlva elmegyünk újra sátorral a tengerhez, ha meglesz a fiúk útlevele, jún. végén lejárt.

Remélem jövő héten jobb idő lesz. Edit! Nektek jó nyaralást, annyira jó most a Balaton! Ebben a korban annyira élvezik.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Kata!
Köszi! Remélem, hogy jó idő lesz.Itt most nagyon hideg van és esik az eső.Megjöhetne az a 30fok,jót tenne a hangulatomnak. A fiúk nagyon várják már a nyaralást,egész héten azt számolták,hogy mennyit kell még aludni.
Össze kell ma pakolnom,de előtte még meg kell küzdenem a főzés ördögével. Érdekes,hogy ami eddig rutinból ment,az most,hogy másképp kell elkészíteni,milyen fejtörést okoz.
Palacsinta fini lesz,de a puding borzasztó. Még ott figyel a hűtőben,de szerintem a kukában végzi majd.
Örülök,hogy hamar túl esetetek ezen a betegségen. Holnaptól mi is sókamrázunk. Tesztelem magamon is,mert megfázem, tele vagyok huruttal. Kiváncsi leszek,mennyit használ majd.

Kép

Kép
edit73

Sziasztok,

Edit,

húúúú, ez nem jól hangzik, bár pozitívum az arcüreg kitisztulása. A doktornő nem rendelt allergia tesztet? Mert így , hogy azt sejti bennem kétséget szült a dolog.... Persze tudom a teszt sem mindig jó, a tej ill. tej termék allergiát viszonylag jó %-ban kiszűri.
Kristóf Balaton-szabadi Sóstóra megy , egy táborba az osztályával. Nálunk ez hagyomány az iskolában( már a mi időnkben is így volt ), hogy 6.-ban 1 hét nyári táborozás az osztálykirándulás.
Ti hova mentek?

Kata,

tök jó, hogy meggyógyultatok!!! Hova mentek a tengerhez??? Küld már át nekem a linket légyszi, bár ahogy magam ismerem a sátorozás nem nekem való. Túl kényelmes vagyok hozzá. De, azért szívesen megnézném, sose tudni. Múltkor a Decatlonban a sátrakat nézegettük....

Meme
szinta

Sziasztok!

Hát nem tudom,más hogy csinálja,de nekem az egész napom ráment a pakolásra!!! Kész vagyok tőle!!! Amilyen időt mond a következő hétre, a fél szekrényt bepakoltam. Hideg-meleg ruha,esőre-szélre... Hogy hova fér el ez az auróba???? :shock: :roll:

Meme!
Bszemesre megyünk. Jól hangzik Kristófnak ez a táborozás,biztos jó lehet/lesz majd. Jó nyaralást neki!
Elvihetnénk a fiúkat allergia-vizsgálatra,de több szempontból sincs értelme. Kb. 3-4hónap múlva tudnának időpontot adni+ még 3hét a vérvétel eredménye.Ennyit pedig már nem kellene várnunk.
Általában a tejfehérje és a tejcukor allergiát tudják nagy százalékban kimutatni (ezek jellemzően emésztési illetve bőr tüneteket okoznak) Nekünk légúti tüneteink vannak,ami valószínűsiti,hogy a tej valamely másik alkotórészére allergiásak.
Ha nem mutatható ki teszttel a tej-allergia,akkor is ki kell próbálnunk ezt a váriációt,hogy tovább tudjunk lépni. Mert oka van a túlzott váladék termelődésnek és az ödémának.
Meglátjuk,mit mond legközelebb a doktornő! 3hét múlva újra megyünk,addig kibírjuk és utánna hátha okosabbak leszünk.

Kép

Kép
edit73

Sziasztok :)

Tegnap este 10kor értünk haza Olaszországból. Szuper volt, bár a haza 11 órás autózást kihagynám. Még szerencse, hogy nem vállaltam be Zsámbékot, mert este 9-kor még Lepsénynél jártunk. :twisted:

Képeket majd teszek fel kb 1 hét múlva. Ugyanis most elmegyünk vidékre rokonokhoz, egy kis hamisítatlan falusi turizmusra, Demecserbe. :D Dél körül indulunk is. Jó sűrűre sikeredett ez a szabi, de muszáj ma lemennünk, mert Zoli csak levisz minket, és jön este vissza, mert ő holnap dolgozik.

Edit :)
Nagyon jó pihenést, nyaralást nektek! Már rátok fér egy kis kikapcsolódás.

Sajnálom a hallásvizsgálatot, de most ne foglalkozzatok vele, pihenjetek, játszatok sokat.

Kata :)
Balatonföldváron voltunk. Béreltünk egy házat. De a barátnőmék most vettek ott egy nyaralót, így innentől hozzájuk fogunk lejárni, szintén Földvárra.

Hová mentek Horvátországba? Ti el tudjátok kerülni a nagy dugókat?

Hazajöttetek? Képek? Milyen volt Horvátország? Hogy bírták a gyerekek? Dolgozol holnap?

Meme :)
Milyen volt Zsámbék? Tetszett a gyerekeknek? Hol ültetek? Ez az érkezési sorrend bejött?

Belissima
Igen, a tankötelessé válásuk évének december 31-ig jár a gyes. Viszont azt nem tudom, hogy kell-e a MÁK-nak valami igazolást küldeni, hogy nem mentek iskolába ebben az évben amikor a 6-t töltik. Ezt megkérdezem. Minket is érint.

Na megyek újra csomagolni, meg valami ebédet csinálni üres hűtőből. :D Ja és Olinak kiesett még egy foga a nyaralás alatt. Gyakorlatilag a búvár csutora akadálytalanul bemegy a szájába. :lol: :wink:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,
mi is hazajöttünk. Sajnos...
A horvátországi nyaralás minden idők legjobb nyaralása volt!!! :lol: Nagyon élveztük a tengert, a gyerekek is, a medencébe talán ha 2x mentünk be, mert a tenger volt az igazi móka. A hely isteni volt, a part homokos, sekély, egy gyerekparadicsom.
Után a múlt héten Zalakaroson voltunk, nos, az idő, az tudjátok milyen volt.. 1x voltunk strandon egész héten. Fedett fürdőbe mentünk többször is, de azt ők is unták, mi is. Így ha nem esett, kirándultunk. Megvolt Sümeg, Nagykanizsa, Keszthely. :D
És holnap sajnos meló...
Cat,
Te 3 hétig vagy szabin? Mázlista!!! :lol: Milyen volt Cavallino??? Jól sikerült? Dugók?
Meme,
milyen volt a koncert tegnap? Nagyon kíváncsi vagyok!

Edit,
pont azt akartam kérdezni, amire este válaszoltál is, hogy érdemes-e vizsgálat nélkül diétázni.. de most már értem. Hát, basszus, sajnállak. Már megint valami.. :roll: Nektek kicsiként is volt kakaó/csoki allergia, jól emlékszem?
Amúgy igazad van. Ki kell próbálni. Van egy ovis kislány barátunk, aki mind a tejcukor, mind a tejfehérjére allergiás, és hasonló hurutos-taknyolós tünetei vannak. Éves óta diétázik, de valahogy csak nem növi ki.. akárhányszor terhelik, mindig visszataknyosodik. De állítólag egyszer majd csak kinövi.
Ez a fülkürt működési zavar van Sárinál is. Gondolom, nektek is ezt a tympano-vizsgálatot csinálják a fülükre. Mi a homeós szer, amit a fülkürtre kell használni? Majd írd meg légyszi!
Jó nyaralást!!!

Kép
nettke

Cavallino szuper volt, nekünk is a legjobb nyaralás volt a fiúkkal, már a jövő évit tervezzük. Egy nap volt rossz idő, de azt is tartalmasan töltöttük.

Úgy látszik nektek is hetet kellett volna cserélnetek, mert amikor mi a Balcsin voltunk akkor jó idő volt, ti akkor voltatok Horvátba.

Igen, 3 hetet vettem ki, én mindig így időzítem, az ovis szünetre a szabit. Tudod nálunk nincs nagyszülő aki vigyázzon rájuk heteket. Max 1-1 napot vállalnak a 4. hétből, plussz bébiszittyó is lesz 2 nap.

Majd dobjál fel képeket a nyaralásról, na meg mindenki.

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?