Új privát üzeneted érkezett!

Mieza nagyon drukkolunk :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

eszter darga, igy ismeretlenul hisz uj tagja vagyok a topiknak,rettenetes ami tortent es nincs is ra szo ami most vigasztalni tudna teged jaj nagyon sajnalom.

Egy tortenet ha nem banod,tudom nem ep a legmegfelelo idoben.
Egy idoben szultem a kislanyomat egy lannyal, a lany 24 hetre szulte az ikreket 1.5 honapot eltek a kis dragak, nagyon kuzdottek,elmentek.
A lany most ujra babat var 18 hetes boldog kismama.
Tomoren a lenyeg.

Ne haragudj,hogy leirtam.
valyoni

Sziasztok csajok!

Már rég nem írtam.

Vörösmacs gratulálok, a két fiúhoz,:D :D nálatok teljes férfi uralom lesz, csak, ne hagyd, hogy elnyomjanak. Milyen volt a magzatvízvétel nem fájt, nem volt ijesztő?

Lukácsné pihizz sokat és akkor minden rendben lesz, de fura, hogy már nem soká szülsz. A dobozokat meg hagyd másra, most Hanna az első.

Kisbéka nagyon helyesek a babók, megy a babaragacs. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Klassz, hogy már így előre vannak neveitek. A Noel és a Márk jó név a férjemnek is tetszik a Márk, bár mi még nem gondolkozunk a neveken, mert még addig százszor meggondoljuk magunkat.

Angi neked is mennek a babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Rodina megy a drukkkkkkkkkkkk, hogy a pihenés segítsen. Ilyen melegben amúgy sem jó semmit csinálni.

Mieza mikor mégy a 12 hetes uhu-ra?. Szurkolok, hogy ma csak jó híreket kapj a dokidtól.

Eszter, Rodina Brummi utólag is boldog szülinapot :idea: :idea: :idea: :idea:

Vayacon helyes a kiscsajszi :D :D

Sajt nem sokká mehettek a fagyiovisokért, én bízom benne, hogy most már végre sikerül, nagyon megérdemelnéd (mint itt mindenki a fórumon) :D :D Mi újság van a kolléganőddel?

Nem soká baba bumm lesz, Kubuspace és Woddy azért mennek a drukkkkkkkkok, hogy még kicsit bent maradjanak, bár gondolom a korházi csomagot már összekészítettétek.

Mi hétfőn megyünk a 12 hetesre uhu-ra már nagyon várom. Még nem írtam, de július eleje körül voltunk uhu-n utoljára és akkor ugyan 2 petezsák volt, de már csak egy babó. Azt mondta minden doki, hogy jobb ez így. Nem volt könnyű elfogadni, habár számíthattunk rá. Most már teljesen megbarátkoztam a gondolattal, hogy egy babónk lesz, lényeg, hogy vele minden rendben legyen.
mako30

Wikka, köszi a könyvcímet

Luca, melyik szolgáltató? Mert ha T betűs, akkor hívd fel a hibabejelentőt, kérd a számlázási osztályt és nem kell fizetned ezeket a napokat (kompenzációt kell kérni :D )Én most másfél hónapot nem fizetek, mert minden nap több órára kiesett vagy a tv, vagy a net, vagy egész napokra a telefon… Szuper volt a vb döntő utsó 5 percében esett ki pl.

Na, hol voltunk mi most? Kutyadokinál. Kairót séta közben megharapta egy kutya. Konkrétan mi a járdán mentünk, a kutya meg kiharapott a kerítésen kívül… Konkrétan 4 hatalmas luk van a kutyámon, holnap megyünk összevarrni, iszonyúan sírt a lelkem. A doki mondta, hogy mostanában iszonyú sok kutyatámadás van... Szuper, hogy épp visszaszocializáljuk a kutyáinkat a múltkori támadás után, most meg kezdhetjük előről. Minden érintésre összerezzen...

Béka, ezek csodaszépek! Nekünk az egyik már kezdett kibújni :D

Macs, neked ugye kétpetéjűek? Kettőből egy-egy, ugyi? Hát, gratula a kis lurkókhoz :D :D ))) Szép nevet választottatok. A Balázs az egyik kedvencem, a Krisztián kevésbé tetszik, de ugye elfogult vagyok, mert elég hasonló a nevem és elég sokat hallom :oops: )) Nektek maradtak ott fagyisok?

Eszti, még nem megyek 4Dre, az még nagyon odébb van! De ma megyünk uhura és annyira be vagyok rezelve. Annyira megszoktam, hogy minden héten látom és először a múlt hét maradt ki. És nincs is hányingerem már… remélem még ott van és akkora mint egy lime :oops: Ha ma jól kivehető lesz, akkor kérek képet (ezresért brrr :evil: )
mikor lesz már f7? mikor lesz már f7?
Szigeten hol leszel megtalálható? Én délelőtt lehet, hogy egyedül fogok kolbászolni, mert a párom nem akar szabit kivenni és nincs más terhesszigetes ismerősöm. Sőt, pár haver most ki sem megy, mert, hogy velem már nem lehet bulizni és ők miattam jöttek ki. (na, köszi :D )
mieza

mako: gratula apocaklakohoz, mar te is 12 hetes vagy? de szuper!!!!
valyoni

Mako, tök értelek, nagyon nehéz volt nekünk is, hogy alig kezdődött el valami bennünk, el is veszítettük. De ott a másik és ő egy csoda :)
Ma kiderül, hogy mikor lesz 12. hetes, de egy héttel vagyok mögötted, szóval valahogy úgy :)
mieza

mindjárt f7, mindjárt f7
mieza

Mieza, az jó ha nincs hányingered, az miatt ne aggódj, biztos akkora, mint egy lime vagy már egy citrom. Nekem se volt hányingerem, de tuti, hogy még ott van.
A kutyádat sajnálom, :cry: biztos megviseli szegényt testileg és lelkileg is. Valószínűleg a meleg miatt ingerlékenyebbek a kutyák is, de ilyet még nem hallottam, hogy kiharap a kerítésen is.
mako30

Hát, mi sem számítottunk rá, majdnem szívrohamot kaptam, csak utána láttam, hogy baj is történt. Jól meg is fájdult a pocim, gondolom a stressztől...
mieza

f7 van, rajtolok :))))
mieza

[quote="valyoni"]
írta:
valyoni
kisbeeka:
szepek a baboid es huuu nagyon be vannak osztodva.Gartula.
Nekem anno a beulti utan szinte vegig gorcsoltem rendes mensiszeru gorcsok,nagyon aggodtam,almodoztam mindenfelet,hogy vartuk az eredmenyt,elmentem wc-re es akkor ott megjott,+ hogy wigandt azt mondja,gratulalok,On terhes, es lanyok eskuszom,hogy ugyanezeket a szavakat mondta a valosagban is, nem hittem a fulemnek.
a hasgorcsrol meg,hogy a terhesseg 14.heteig minden honapban azon a napokon amikor megkellett volna hogy jojjon,mindig par napot gorcsoltem,a doki mondta szedjek magneB6-ot es elmult.
A mostani februari beultinel semmit sem ereztem,nem is sikerult.
Szal nemtudom mindenkinel maskeppen van.

ez azért biztató,mármint a megjövős része :lol:
sőt,én olyan lányt is ismertem,akinek a terhessége alatt végig megjött,ezért nem gyanakodott arra,hogy babát vár,csak mikor már láthatóan nőtt a pocija :)
(végzős gimnazista volt,így nem igen foglalkoztatta a sok változás)
Vendég

Mieza sajnálom a kuttyot, gyógyuljon meg hamar.
Igen, kétpetéjűek. Háromból kettő!
6 petesejtem lett és abból az a három termékenyült meg akik becsücsültek a pocóba, ebből tudtam, hogy sikerülni fog, mert nem maradt fagyasztani való, és tudtuk nem tervezünk kistesót így a fagyibaba is felesleges. :lol: :lol: :lol:
Apának van egy-két adag spermája a laborban, majd ha megszületnek a srácok nyilatkozunk róluk, férjem azt mondta felajánljuk ha lehet nemes célokra, nekem ez egy kicsit bizarrrrr, de majd még átbeszéljük.

Makó gratula, hogy már ti is a genetikai uh-ra mentek!!!! :lol: :lol: :lol:
Neked is azt tudom írni, hogy jobb ez így, valamiért így kellett lennie, egy csomó aggodalommal, riadalommal és rizikóval jár a többes terhesség, így nyugisabb az egész. Bár tudom sokan nagyon szeretnének ikerterhességet, ez a vágyálmuk, de tényleg olyan veszélyes dolog, nem hiába egy magzatra vagyunk kitalálva mi emberek.... mondom én ikres anyuka :roll:

Maccs
vörösmacska

Eszter: köszi,szerintem is nagyon szépek,bár nemigen láttam még összehasonlítási alapot :)

Vikus és Mindenki: köszönöm a ragacsokat,elraktároztam,hogy még maradjon pár napra elegendő.:)

Eléggé unom magam,így egész nap net,kaja,alvás :lol:

Macskusz: gratula a 2 legénykéhez!!
:lol:
Vendég

Béku kérdezted a fekvést-ülést. Én szigorúan feküdtem kb 4 napig, utána már ücsörögtem is, ide-oda slattyogtam a lakásban, meg a kertben....

Maccs
vörösmacska

Szasztok! :)

A babás linkekre semmi reakc? Nem is teszek fel többet! :P 8)

Judit:
Mamigráfia - ez nagyon édes! Elképzeltem a férjed arcát, amikor kiderült a pontos elnevezés. :lol:

Vnbeni:
Fura volt a párod hozzáállása a fórumozáshoz, de örülök, hogy már megváltozott. :) Biztos látta, hogy fontos neked és hasznos is lehet. Szerintem jó, hogy van, mert sok plusz infót tudunk meg egymástól és lelkileg is nagy segítség.
Beázást nagyon sajnálom, bosszantó nagyon.

Béku:
Gratu a két szépséges bébikéhez! :)
Honnan lehet látni, hogy már kifejlődött az idegrendszere? :shock:

Macs:
Én egyből azt fixíroztam, hogy mindkét állatka pöcölős! :lol:
Gratu a szuper amniós eredményhez! :) De jó, de jó!!! :lol:
Balázs nagyon aranyos, Krisztián nekem sem a libling, de mentségemre szolgáljon, hogy dinka srácokhoz kapcsolódik, vszeg ezért.

Kubu:
Marci operaénekesnek készül? :lol:

Lukácsné:
A lábgörcsök vacakok nagyon... :? A MagneB nem 6? Fájdaloműzőket küldöm: ))))))))))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((((

Vikus:
Neked pedig mensicsitítót küldök! :arrow: :arrow: :arrow:

Woody:
Örülök, hogy minden okés, Lilike addig is szépen növekedhet! :)

Eszter:
Jó, hogy jöttél, már hiányoltalak! :lol:

Mieza:
Drukkjaim mennek! :)
Szegény kutyukátok, jól megjárta... :cry: Gyógysimik a likakra!((()))

Mako:
:lol: De jó, hogy jöttél!
Jól vagytok? Nagyon szorítok nektek! :)
Tündi is mindíg kérdez rólatok. Ők jól vannak, csak most lett egy hematómája, ezért fekvésre ítélte Sz ügynök+Rutascorbin szedésre. A bébikéje már kb.: 6 cm! Olyan hihetetlen és annyira csodás is egyben! :lol:

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.07.22 18:30-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Angi és Békuci:
Kép

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter és Kubu:
Tényleg semmi extra, lehet, csak ismerkedni akart...
Kép

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Macsi: egy gond van,egyedül vagyok itthon. :(
egész nap ágyban vagyok,fekszem,aztán felülök,de néha fel kell kelnem mosdóba menni,meg hát ha megéhezek...

De amúgy jól viselkedek,nem csinálok semmi házimunkát,vagy ilyesmi :lol:

A kaja is egyszerű volt,csak a serpenyőbe kellett rakni,meg kivenni belőle :)

Ha ennél is többet szeretnék feküdni,el kéne hívnom anyósomat,és azt meg nem szeretném,mert ha már itt van,nem lehet csak úgy "kiiktatni" mint mondjuk a TV-t :lol: :lol:
Vendég

Sajti: köszi a gratut! :)
Szépek a karmocskáid! Nekem is úgy hiányzik,hogy megcsináltassam :)
De babázás alatt már lesz rá módom :lol:

Az idegrendszer kialakulása: azt mondta a biológus,hogy a baloldali babácskán (épp ezt a képet néztük vele együtt) az a sok hepe-hupa középtájt erre utal.
A másiknál a sejtek már "összeolvadtak",már nem látni bele,de ezen szépen kirajzolódik.
Persze ha nem monitorról fotózom,talán több is kivehető lenne :lol:

Meg hát én vagyok az,aki az UH felvételeken is csak hosszas nézegetés után látja,amit kell :lol:

babás linkekről annyit,hogy az elsőre rákattintottam,és nem jött be semmi,aztán párom mondta este,hogy ne nyissak meg ilyesmit,mert az ideiglenes netemmel nem tölthetek le túl sokat,mert nem korlátlan,és be fog lassulni :lol:

A szadista :lol:

Pedig azt a 4 nevetős babát úgy megnéztem volna újra :)
Attól mindig jó kedvem lesz!! :)
Vendég

Valyoni!

Köszi :)
Igen, minket is az éltet, hogy hamarosan remélhetőleg ismét a pocakosok táborát erősíthetem :)

Mieza!

Persze hogy ott van a kicsi pici Lime lakótok :)
Minden rendben lesz!!! ...na jólvannna...elnézem, hogy nem 4D :D De képet kérünk :)
A kutyulitoknak pedig gyors gyógyulást! Jajj... nagyon rájár a rúd erre a szegény kis bundásra :(

Makó!

Örülök, hogy rendben van a kis Babótok :)
Az biztos, hogy így komplikáció mentesebb terhességre készülhetsz :)
Valamiért így kellett lennie, de a legfontosabb, hogy a csöppségetek ott lapul a pocidban!

Sajti!

Szépséges lett a karmantyúd :)
Azt nem értem, hogy hogyan tudnak a csajok manapság ilyen formájúval létezni... nekem nem megy :( de nyilván én vagyok a pancser :roll: :roll: :roll: de annyira megszoktam a kockát, hogy ha már hegyes szerűre reszelek, akkor le vagyok bénulva teljesen :D

Békuc!

Én is feküdtem az elején, de esténként 20-25 perc könnyű séta volt, és az jól is esett...könnyebb volt aludni utána!!!
De a legfontosabb a sok folyadék és fehérje!!!!!!!!!!

eszter82
Budapest

sajt: a youtube-osra gondolsz? en megneztem,ha te kuldted azokat,mar nem emlexem,jot rohogtem rajtuk.

Bocsi ha neha kicsit zavaros vagyok, probalok beepulni kozetek, sokat irtok es hat nem vagyok meg kepben,nemtom meg kithogyhivnak.

Kisbeeka elertettuk egymast, nem jott meg csak arrol almodtam, gorcsok + minden mensi jel megvolt de nem jott meg.
valyoni

Sajti: köszi a babaragacsos képet,nagyon cuki :lol:

Remélem Angi is jár erre valamikor :)
Vendég

Valyoni: akkor tényleg félreértettem,bocsi :)

Eszter: minden nap halat eszem,meg túrós (akár juhtúrós) dolgokat,de nem tudom,mennyi az a "sok fehérje".
A sok folyadék dolog már jól megy,de persze mindent megtennék,hogy a megtapadás jól menjen :)

Ma délben megettem 2 szép nagy szelet rántott halacskát reszelt répával és reszelt sajttal,olyan jól esett!!

Most meg túrós csusza készül.
Párom hazaért,de most meg a fürdőben van,úgyhogy be kell fejeznem a vacsikészítést :)
Vendég

Béku:
Újranéztem a képeket a kapott utasítások alapján. Hááát... Én sem lennék jó távbiológus! :lol: Talán "élőben" jobban meglátnám, de a lényeg, hogy már anyánál vannak a csöppecskék! :)

Valyoni:
Ahha! :lol:
Ne izgulj, majd belénkrázódsz. Nekem sem ment egyből a beazonosítás anno, bár akkor talán kevesebben voltunk és ők már átköltöztek a babát várunkba, sőt! már rég babáznak. :) Néha még ránk vetik óvó tekintetüket, mint pl.: Vicky és segítenek pár infóval.

Eszter:
Nekem is koceka volt régebben, de azzal annyira nehéz volt pénzt v. apróbb tárgyakat felvenni. Aztán áttértem. Amúgy döglök a rettentő hosszú és szpen díszített hegyes körmökért - máson. Magamon nem tudnám elviselni, Ezek azért nem olyan nagyok, csak úgy látszanak és jobban boldogulok velük, mint az egyenessel. Persze a harisnyafelvételnél óvatosabbnak kell lenni, de pl.: ezzel lehet pattantást és miteszert nyomkodni (pfúúúúj! :? )! :lol:
Lehet, hogy én is megyek vmikor szigetelni... Még sosenem voltam... Ha igen, akkor talán még össze is futunk véletlenül, akár még Miezával is... :roll: :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus
Igen ki lehet következtetni. Pontosan nem tudom, mert a párom faxolta el a recire, de az volt benne, hogy megengedi, kéri, hogy oda adják nekem.

Sajti
Ő nagyon zárkózott.
A beázás szerencsére úgy megszárdt, hogy nyoma se maradt.
Szép a körmöd. Én akkor idegbeteg vagyok, ha 1mm-t nő. Ezért mindig kell, hogy legyen nálam kisolló.
Mieza
Nagyon sajnálom a kuttyot. Remélem hamar elfelejti.
vnbeni

Sajti :lol: :lol:
Sebaj,nem leszünk biológusok :lol:

Én is úgy gondolom,hogy lényeg,hogy most jó helyen vannak a pingyurkák :D
Aztán remélem,hogy elég amit nyújtok nekik :)
Vendég

Azért hihetetlen,hogy eddig már eljutottunk :)
Nemrég még szúrkáltunk,és Sz azzal ijesztgetett,hogy talán nincs értelme...
Ezek után meg ezek a csodás bébifotók!! :lol:

Szóval most már valóban hálás lehetek :)
Vendég

Morgen,

Marci ma 2.56-kor úgy döntött hogy nem szeretne velem aludni, így jött apás csere, azóta netezek, elolvaslak Benneteket, aztán megyek én is bubuzni.

Mara,
Képet köszi, tényleg nehezen kivehető 8)

Kisbeeka,
3-an vagytok lánytesók ? :lol:
Szerintem normális a cici, biztos tombolnak a hormonok.
ÓÓÓ fagyiovisokat sajnálom.
Babaragacsok úton.
Mi az hogy hűtőszerkezet ?
Apud aranyos, és igen tessék vigyázni az unokáira !
„Lényeg, hogy még 9 hónapig Mary-mentes legyek” és utána is még jó sokáig :!: :!:

Lukácsné,
Méhszáj: - jaaa értem, nálunk nincs vizsgálat, majd csak az uccsó héttől szerencsére.
Sajnálom lábgörcsit, én tegnap fejeztem be a Kal-Magot hát kivi vagyok ezentúl hogy fog a lábam nekem is begörcsölni.

Wikka,
Jupppé mindjárt mentek K ügynökhöz.

Vikus,
Gyógysimik pocódnak.

Eszter,
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hogy jöttél !
„Adhatnátok neki enni néha, hogy ne a szemetesből kelljen kitúrnia a vacsit ” jogos :lol:

Macs,
Éljen éljen éljen Krisztián és Balázs ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody,
Örülök Nektek hogy minden oké, mikor mész legközelebb ?

Mieza,
Uh kutyatámadás, nem semmi, hogy a fenébe tudott az a kutya kiharapni a kerítésen kívül ? Nagyon gáz. Kutya gazdájával beszéltetek ?
Te is óvatosan sétálgass akkor a kerítések mellett.
Hogy van pici lime ? Remélem látunk képet.

Mako,
Örülök hogy jelentkeztél. B babócát sajnálom nagyon. Problémamentes csudaszép várandósságot Neked !

Sajti,
Babáslinkeket lementettem, Marcussal együtt néztük meg, köszönjük és továbbra is tessék linkelni ilyeneket.
Cép a körmöd nagyon !

Vnbeni,
Szupi hogy nincs az újabb ázásnak nyoma.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Angi, Béka babaragacsok :arrow: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mieza :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Maccs
vörösmacska

Aktucs
Tőlem kb semmit nem kérdeztek, mikor fogamzásgátlót írtak fel, meg a kockázatokról sem esett szó... A mai fejemmel tuti nem szedném éveken át...

Kubu
Én eddig mindig azt láttam, hogy segítenek babakocsit emelgetni a villamoson, meg persze én is fel szoktam ajánlani, ha ott vagyok, de mindig visszautasítják a kismamik, biztos nem vagyok elég bizalomgerjesztő :)

Mieza
Szegény kutyus :(
Beszéltetek a támadó kutya gazdájával?

Eszter,
Elolvastam a blogodat és ismeretlenül is végigbőgtem, hihetetlen sok erőtök lehet…
estrella22

Csajszik: köszönöm ezt a sok babaragacskát!! :)

Kubu: igen, hárman vagyunk lánytestvérek,de apum 2.házasságából van még 2 öcsém.
Megmondom őszintén,ha valóban úgy rendezi az élet (és az Univerzum) a dolgokat,ahogy szerettük volna, akkor a fagyibébikkel talán nem kezdtünk volna semmit, persze ezt így nehéz megmondani.

A biológus elmondta az első beszélgetéskor,hogy azért is ajánlja a blaszto-próbálkozást,mert így bizonyos genetikai problémákat egyből ki lehet szűrni.
A sors így akarta,2 babácskát adott,és hát mint korábban írtam már,nagy esélyem van az ikerterhességre...

Apum meghatott,mert ő volt ellene a "korai gyermekvállalásnak"....
Legalábbis az én családomból csak ő kérte,hogy ok,összeházasodtunk,csak gyerek ne legyen...
Ezt párom családja is eljátszotta velünk...

A hűtőszerkezetnek nem tudom,mi a neve,de a laptop alá kell tenni,ventillátoros,és nem hagyja,hogy felforrósodjon a laptop,amit ha asztalon használnék,ezt nem tenné,ott tudna alul szellőzni.:)

A babókra meg igyekszem vigyázni :)
3.napja vagyok ágyban,itt ugyan felülök néha,de ahogy Sz mondta,a pihenés megvan.
Napközben is alszom 3-4 órákat,és viszonylag hamar lefeküdtem este is :)
Párom meg körém helyezett többféle innivalót is :D
Étlapomon már szinte csak hal meg túró szerepel. :lol:

mit tudok még tenni? :lol:
Vendég

Kubu: Majd' elfelejtettem: levélke továbbítva ;) :lol:
Vendég

Mieza merre vagy?
mako30

Sziasztok!

Bocsi hogy tegnap este nem írtam, de totál kiakadtam, bőgtem mint egy szamár :oops:
Ugyanis esküvőre készülönk holnap, és hát megpróbáltam kitalálni mit vegyek fel...és ekkor ért a sokk! Nincs olyan alkalmi vagy legalábbis elegánsabb göncöm a mi rámjönne! De ezt most szó szerint értsétek! Akkora lett a combom és a seggem, hogy semmit nem tudok felvenni a tavalyi cuccaimból :twisted:
Szóval hisztiztem egyet, aztán megráztam magam, és eldöntöttem hogy mától nekilátok az IR-re ajánlott diétának. Ártani tuti nem fog! Persze kűzdelem lesz süti és csoki nélkül (főleg hogy most megyünk egymás után két esküvőre :roll: )

Kép
judit0713

Eszter!
Hát megkerült az elveszett báránykánk :D
Köszönöm az infót a házi spermavizsgálatról, asszem mi is benevezünk egyre, bár előtte megvárjuk mit hoz a szeptemberi fagyi-akció!

Sajti,
tényleg szépek a körmeid!
Babák :D :D :D

Breki,
amiket írtál, abból úgy látom, minden tőled telhetőt megteszel a babcikért! Most már rajtuk a sor, beágyazódni az előkészített pihe-puha helyre :wink:

Mieza,
hol vagy mááááááááááár :?:

Kép
judit0713

Kubu,
most hogy így olvasgatom a mindennapos hajnali felkeléseket, bevillant egy kép:
Eszterem születése előtt kb. 10 napon át minden éjjel (1-2 körül) mostam, mint akinek muszály :lol:
Akkor még nem volt net, sőt, nekünk csak hagyományos keverőtárcsás mosógépünk volt külön centrifugával (csóró frissdiplomás házaspár egy gyerekkel :roll: ).
Így aztán minden nap kimostam egy-egy adagot, szinte kényszeresen, hogy minden rendben legyen mire menni kell a kórházba.
Most így visszanézve vicces ez az iparkodás...vagy lehet hogy inkább magamat akartam ezzel nyugtatgatni?

Kép
judit0713

Judit: köszi,igyekszem :)

Megértem a ruha-mizériádat,én is jártam így...
Biztos vagy benne,hogy van egy csomó jó kis ruhád,még válogatni is tudsz belőle,és akkor jön a paff,hogy vagy nem jön fel,vagy hülyén áll,vagy nem illene az alkalomhoz,vagy párod ruhájához,vagy nincs hozzá való cipőd.
dugig a szekrényem,mégis elhangzik sokszor,hogy nincs mit felvennem :lol:

Pedig én már elvittem a rosszakat a ruhagyűjtőbe :)
Vendég

Eszter drága, az este végigolvastam a blogodra újonnan felrakott bejegyzéseket :( :( , háát mondanom sem kell végigbőgtem az egészet!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Egész éjjel csak rajtatok járt az eszem..... érdekelne hogy most hogy vagytok?!!!!

Maccs
vörösmacska

Szerintem minden "kezdő" anya(jelölt) nagyon iparkodik,hogy minden tökéletes legyen. :)
Én se akarom,hogy rajtam múljon bármi is.
Bár ha rajtam múlna,legalább tudnám befolyásolni az eseményeket :)
Vendég

Maccs, igen, ezek a felajánlások furik… magunkban kell rendet rakni :D
De szuper édes lesz két nemtökegyforma totyogós :D

Sajti mindenképp szólj ha SZigetfelé jársz. Tegnap vacsi közben közölte a párom, hogy felejtsem el, hogy végig kint leszek. 2 napot választhatok. punktum.

A párom szerint Ludas Matyi után szabadon a kutyust most Lukas Matyinak hívjuk (4 nagy lukja van). Hát, nem értem el a gazdát, de a kutyuk, akik ott vannak bent, annyira vadak, egymást is harapják… Mindegy, többet nem sétálunk kerítés mellett…
mieza

Tegnap jó későn végeztünk :D Aztán még elmentünk vacsizni-ünnepelni, hullán értem haza :D
Szóval, minden rendben van, picit azért stresszeltem, mert most már egyeltalán semmilyen hányingerem nincs. Néha egy-egy szagtól jön valami, de keksz és el is múlik azonnal. A doki gyorsan megnézte, aludt a drágánk :D De ott volt a pici szíve.
Ugye méret alapján szokták a szülési dátumot belőni, és az ikrezés és a lassú/késői tüszőérés (20 napra jött ki utsó mensitől) + megtapadás miatt február 17-re voltam tippelve. Most már olyan szép nagy és ügyesen növekszik, hogy icipicit sem vagyunk lemaradva, már febr 10-re előre lettem hozva :D ) Pont nevettünk a párommal, hogy milyen jól nézne ki a 2011.02.11. (én 03.03. vagyok, ugye Nava :lol: ) az esküvőnk pedig 09.09. volt. A baba már 41 mm-es! Este próbálok képet felrakni, de ez még olyan kép, amit csak mi látjuk, mert bele akarjuk látni… Majd 2 hét múlva már csodaszép képet hozok!
Mindent átbeszéltünk. A szülési kínos pézecsét is megbeszéltük, normálisat mondott. (már féltem, hogy picit alkudoznom kell) Kombináltra fogok menni, mert az uhu részét a Jánosba megcsinálja profi gépen és így csak a vérvétel részét kell kifizetnem az Istenhegyin. Légyszi írjátok meg, hogy oda hogy kell bejelenkezni és kit keressek? (vmi Krisztina volt, ugye? Vagy ő csak az amnios? )
Augusztus 4-én megyünk uhura a Jánosba, azt mondta, hogy legalább egy órán át fogjuk nézegetni az új profi gépével, amin ujjacskákat is számolunk :oops:
Tudom, hogy elég kicsi az esélye, de olyan jó lenne ha megmutatná, hogy mije van vagy nincs a lába között. Van valami humánus trükk, hogy ne aludjon?

Na, itthon megcsinálták az alsó szintet. Kértem a kerítést is, jövő héttől, mert ma lesz az utsó szép napos nap, holnaptól jön a lehülés, gondoltam úszok-napozok még egyet :D De ma már itt is vannak, vágják-nyiszogtatják-fűrészelik a kerítést. áááá. (A kutyák emiatt nem is mehetnek ki… megint lakásfogság.) Holnap jön a hideg front, ami ingerülté szokott tenni és jönnek idegesítő rokongyerekek is, velük megyünk állatkertbe. Légyszi szorítsatok, hogy egyet se lökje be a Zsiráfokhoz… Utána meg fogorvos. Szuper nap lesz, már előre várom.
mieza

Mieza drága!!
Leírásod alapján szörnyű nap vár rád (zsiráfokhoz lökni? :lol: :lol: :lol: ),de mivel ilyen csodás élményeken vagy túl,próbáld elnyújtani és kiélvezni az érzést,ami benned van! :)

Ráérsz holnap idegelni a rokon gyerekeken. :lol:

Amúgy jó nagy az állatkert,szerintem az első 2 perc után nem kell látnod őket többet :lol:

Fogdoki se jó,bár az enyémnél végigröhögtem a bölcsességfogam kihúzását :lol:
Vendég

minap beütöttem a kalkulátorba az adataimat,hogy megtudjam,mikorra lenne várható a szülés(em), erre kijött,hogy már több,mint 2 hetes terhes voltam,mielőtt még beültették volna a bébiket :lol:
Vendég

asszem olvasgatom picit megint a Titkot,hogy erőt merítsek :)
Vendég

Kisbeeka igen, mert az utsó mensi első napjától számítják a terhességet, mert az a fixen mindenki meg tudja mondani, míg a megtermékenyülést nem mindenki :)
Szóval, a dátum helyes volt :)

Ma olvasgatni fogok és vidám filmeket nézegetni (ha hallom a gépektől:)))
mieza

Mieza nagyon örülök, hogy minden okés!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: már annyira vártuk, hogy gyere. :lol:
Csokit vagy kólát kellene Uh előtt fogyasztani, azt mondják az kicsit élénkít rajta. Én még nem próbáltam, a skacok inkább túlságosan fickándozósak szoktak lenni, még egyszer sem aludtak uh-kor.

Na megyek, Miezára vártam....majd még este benézek. nagyon kényelmetlen itt ülni, egyre terhesebb vagyok, ha ülök, hajlongok nagyon feszítenek kifelé a picik (de ez nem panasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), de nagyon jóóóóó. Meg vár a házodokker. Pusszantás :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Mieza: épp ezt teszem én is :)
elővettem a könyvecskémet,és bekészítettem a Minden6ó-t :lol:

de az Igenember is jó választás :)
Vendég

Akkor a dátum szerint teszek,és már kevésbé aggódok a megtapadás miatt :)

párom elment a táppénzes papírokért,és a dokimnál rákérdezett,hogy mit ajánlanak még a terhesség elősegítésére,és elmondta,hogy már halat eszem túróval minden nap :lol:

erre dokim+asszisztens: ha arra van gusztusa...?! :lol:
Vendég

Macs: jó lehet egyre terhesebbnek lenni :lol:

asszem a Minden6ó-t hanyagolom,mert feliratos,és nem látom az ágyból :lol:
Vendég

Sziasztok!

Judit: A süti és csoki gondodat én megoldom. Ugyanis én is IR diétán vagyok már 2 éve :) Szóval: a Canderernek van isteni fincsi csokiszelete. Egy uzsitnak épp megfelel :) A sütiket meg édesítővel csinálom és azt nem kell beszámolni így a szénhidrát mennyiségbe. Ha csokit kell bele tenni, akkor meg étcsokit használok. Így akár minden étkezés után ehetek egy kicsit. :)

Mieza: Örülök, hogy minden rendben van! :)
Én mondjuk veled ellentétben nagyon fogok már örülni egy kis lehülésnek :D
Nálunk a szomszéd kapta szét a kerítés rá eső részét, és mivel ugye ikerházról van szó és köztünk csak egy rótkerítés van, így totál belátni az udvarunkra az utcáról... még kiülni sincs így kedvem...

Kisbeeka: Látom netfüggő lettél :) Mit tesz egy kis kötelező pihi :lol: Néha én se tudok magammal mit kezdeni... de mivel nekem nem kell feküdnöm, így nagytakarítok :) Ma már a végére érek. :P

hofeherke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?