Hű wazz!
Annyit írtatok, hogy holnap lett mire végeztem az olvasással!
Gigi-Judy!
Én mindig örülök a "kulturált vitáknak"!
Nem kell mindig mindenben egyet értenünk, de az jó, ha tiszteletben tartjuk a másik gondolatai/elképzeléseit!
Ehhez a cukros témához csak annyit, hogy nagyon más az, ha valaki "eleve" cukros, mintha "terhességi cukra" van/lesz.
Témát lezártam részemről!
Gigi!
Nem eltűnni nekem!!!! Gyere és lökd a sódert!
Örülök, ha Fiúk jól vannak!
És M is pocakos.....
de cuki lehet.
Nálunk Adri szült kb. 2 héten keresztül minden nap!!!!
Persze Neki MINDIG CSAK FIAI SZÜLETTEK
és mindig bocsánatot kért tőlem, hogy Neki fiai vannak!
Na nekem szi-ben ez a vajúdós szoba pl. totál nem tetszik!
Meg az sem, hogy Apuka ott nem lehet velem!
Én tuti nem fogom még másik nőci(k) nyögéseit hallgatni. Inkább sétálok a folyosón vagy akármi más.
Szóval az a H sem fenékig tejfel.
Borsa!
Kedden mikor voltam a dokimnál, nekem Ő mesélte, hogy a kismamája aki a 2-en szült....dokim még nem dolgozik ott....., totál el volt ájulva a szülőszobától. Azt mondta a csajszi, hogy sokkal jobban fel van szerelve, mint a Kúté.
és nagyon kedvesek voltak a szülésznők és doki is akit Mészi ajánlott neki. A csecs.növérekkel sem volt semmi baja.
De a legjobb szerintem, ha odamész és megnézed magadnak! Én is ezt tettem, mikor kiderült számomra, hogy hol fogok szülni.
Én nem bíztam a véletlenre, meg senki elmondására a dolgot, felhívtam a szülésznőmet és megkérdeztem, hogy mikor mehetek terepet deríteni
Ő meg adott egy időpontot és mentem és megnéztem magamnak a helyet. Elmondta, hogy mit hol találok, mi hogy működik.
Én meg a szülésznőm után mentem, mivel dokim még nem kezd a 2-en csak szeptemberben valamikor.
Szóval, szerintem kérdezd meg Tóth dokit, hogy kórházlátogatásra mikor és milyen lehetőséged van. Biztos tud Neked segíteni. És szerintem Tenci tud neked ott a 2-en ajánlani szülésznőt! Nézd meg, hátha szimpatikus lesz!
Egyébként a Szent Imrében fogok szülni.
Továbbra is drukkolok!
Vero!
Tegnap már nem értem ide!
Ma meg én vagyok az első!
Többit meg tudod.
Boszi!
Na most nem kötözködésből, de ezt a "Látom szelektálsz rendesen!" mondatot ezt most nem értem!
Mire kell értenem????
Igen, szerencsés vagyok vagyis inkább Adri szerencsés! De van még...na jó, egyik még csak lesz
.....két lányom, akik még lehetnek betegek az oviban.
Egyébként ha belegondolok, akkor Zizi sem volt még igazán beteg a 3 napos lázon és az orrmandi kivéten kívül. koppkoppkopp!!!!!! Pedig aztán Adri elvileg hozza haza Neki az oviból a bacikat! Mert ugye attól, hogy Adri még nem kapja el, attól még hazahozhatja.
Szofi fogacskákhoz meg gratula. A kölesgolyó evésről már nem is beszélve.
Lara is előbb-utóbb túl lesz ezeken a betegségeken.
Bár Zsófi uncsitesó "végig szenvedte" betegségekkel a bölcsit és az ovi mindhárom évét.
Köszi a drukkot, de ahogy Tenci mondaná....csak én fordítva....nekem már csak tuti vejeim meg fiú unokáim lesznek!
Judy!
Milyen fényképezőgépről beszélsz?!?!?
Tenci!
Igen, fürdőzés megy ezerrel részemről is.
Orvosi engedéllyel!
Bár én inkább csak akkor megyek be, ha már a többiek kijöttek, mert nálunk olyankor "hullámmedence" van!
Olyan hullámokat csinálnak, mintha az Óceánba lennének!
Igen, doki bácsihoz megyek majd 6 hetesre. Csak azért mert nem együtt szülünk, még nem cserélem le!
Egyébként még nem kérdeztem Ritát, hogy szi-ből hány nap után teszik ki az embert!
De majd legközelebb, ha megyek, megkérdezem!
Na ennyi. Mentem aludni, mert reggel korán kelünk, mert megyünk Mamiékhoz. Úgy hogy ma meg holnap ne várjatok!
Szép hétvégét Mindenkinek!
Pussz!