Sziasztok!
Jó régen nem voltam, de azért hetente 1x min. be szoktam olvasni, hogy azért valamelyest követni tudjam a fejleményeket!
Beagle-nek nagy gratula a kistestóhoz!
Tegyetek még képeket, olyan jó nézni a növekvő ifjúságot!
Minden baba gyönyörű!
Jaj, ezek a balesetek olyan rémisztőek.... Sajnálom a kis Ricsit, jobbulást neki és sok gyógypuszit!
(a forró sütő nálam is mumus, eddig megúsztuk...kopp-kopp-kopp)
Múlt héten volt Babanet találkozó a Millenárison, volt közületek valaki? Tudom, a többségnek messze van, nekünk viszont ez volt közel, így elmentünk, igaz, mi szinte minden nap járunk arrafelé.
Képzeljétek, Dórit nem vették fel egyik kerületi állami bölcsibe se, helyhiányra hivakozva. Sejtettem, hogy ez lesz, nagyon kevés a bölcsi (az egész kerületben van 3 önkorm-i), de a magánt meg sajnos nem tudjuk megfizetni, egyelőre munkám sincs ráadásul, hogy esetleg abból finaszírozzak ilyen luxuskiadást... szóval most fellebbeztünk, plusz másik kerültben próbálkozunk. Jó, mi? Mellesleg nekünk a másik kerület kocsival 40 perc, nemhogy bkv-val. Ha vissza tudok menni dolgozni a munkahelyemre, ahogyan tervezem (ez is sok mindentől függ), akkor mi is kb. 6kor indulunk el itthonról vagy teljesen át kell szervezni az életet. Hát ilyenek vannak...
Dóri egyébként nagyon jól van, már nagyon nagy lány, mindenre felmászik, olyan ügyes, mint a 4 évesek és nagyon vagány. Sokat beszél, szinte naponta mond új szavakat vagy 2-3 szavas mondatokat.
Nyaralóknak jó pihit, jövök ám még!