kati
én pont 11 hetesen voltam védőnőnél,bőven elég akkor hiddel.elöször ugyis csak az adataidat irja,fel,meg súly,vérnyomás.meg ad a 12 hetesre beutalót ha még nem kaptál.de nekem pl már volt.holnap én is megyek afp-s beutalóért.
minden rendben a picurral hála az égnek,igy kell ezt csinálni
mi nem nagyszörűt vettünk,csak ilyen sima olcsóbbat,azt sztem könnyebb takaritani is meg majd ha picit nagyobb lesz a gyerek akkor keni mindennel,és nem sajnálom kidobni pl.de szépen ki lehet kefélni is belőlle.tetszettek nekem a nagyszörűek is.igy a 2 szobába 38000volt,300ftal volt olcsóbb mint általában.diegoban.ti hol vettétek?
a diégos fiúk tényleg mindig kitalálnak valamit
elmondom miért.:bementünk,szétnéztünk,mondtuk melyiket kérjük..erre az eladó fiúcska kitalálja h most nem tudják levágni mert árú jött és nincs idejük rá
menjünk ár vissza ma,vagy esetleg jővőhéten
mondom mi van
nehogymár naponta szaladgáljak a szőnyegért,aztán ha másnap is kitalálnak valamit na akkor mi van.én meg odaszoltam neki h vágják már le 5 perc kb,azt akkor nem kell szaladgálnunk állandoan.hát nagy nehezen,kegyesen levágták,de külön kérvényt kellett benyujtani érte.és voltak legalább 6an eladók...és ennyire nehezükre esett...
még az volt a vicc,miután segitett kipakolni,nekiált cigizni...ó mondom,de sürgős lehet a kipakolás
na de kiharcoltam,a párom már rá akarta hagyni,á mondom nem,ez a dolguk,nem cserepet vagy téglákat kértünk h ott kell idő a kiszállitásra,hanem szőnyeg,ami nagy tulzással kb 5 perc volt,csak nem akarásnak nyögés lett a vége.
a nagybetűs irásról,sztem sem tanulatlanság,én is sokszor lustaságból nem irok nagybetűvel meg hiányzik az egyik billentyűm és igy nehezebb sokkal a nagybetűs irás.nekem soha megsem fordult a fejemben h emiatt valakit tudatlannak nevezzek.
bogárka
már kész a kép,de még fel kell tenni.csak annyi dolgom van,mosni is kéne,takaritani,porszivozni,főzni nem,van kaja tegnapról.
még mindig megy a drukk és ne aggódj azon ha nem fáj a cici egyfolytában.nekem mostanság nem is fáj egyáltalán.meg az elején az első pár napban fájt is mint állat,és egyszercsak vége lett,kb 3 napig,aztán ujra elöjött.
zsuzsi
szép kis ajándék lesz és praktikus is