Sziasztok lányok!
Régen nem volt ilyen pörgős nap, jutott jó és rosszabb hír egyaránt.
Bea, gratulálok
!! Kislányt szeretnétek vagy egy kisfiút megint
? (Persze tudom, hogy mindegy, csak egészséges legyen, de azért szerintem az ember ált. hajlik valamerre, én pl. csak kislányt tudtam elképzelni magamnak
.)
Marcival miért kell vérvételre mennetek? Szerintem menjetek oda korábban, ha felébred Marci -mi is már negyed 8-kor ott voltunk, mert azt hittem, 7-től van vérvétel, közben itt is csak 8-tól, de nem csináltak belőle gondot, levették a vért. Nekünk annyi szerencsénk volt, hogy nem kellett éhgyomorral menni. (Annyit kérdezett a nővérke, hogy "Honnan jöttek?!" -gondolta Piripócsról valami hajnali vonattal, mert ugye megyei kórház
.)
Piroskáéknál biztosan nem lesz ilyen komoly gond, de gondolom, a gyerekorvos is biztosra akar menni! Mindenesetre elég ijesztő lehetett ez a hányás -
Orsi, Nálatok is. Remélhetőleg többet nem fordul elő!!
Mi még a nyaralás előtt állunk -csak 4 napra megyünk és ide a közelbe, plusz 2 napra jönnek a szüleim is. Illúzióim nekem sincsenek (nem lesz olyan, mint amikor csak felnőttek megyünk), de azért remélem, nem fáradtabban jövünk haza, mint ahogy mentünk
!
Este már nekem is jólesik egy kis nyugi -ilyenkor már nem is csinálok semmi házimunkát, csak zuhany, aztán pihi (olvasás). Változó, hogy mennyire fáraszt le estére Emma, ha jó napja van, akkor nagyon szuperül eljátszunk, de ha nyűgibb, akkor semmi sem jó és csak mászik rám, de az ölemben is csak nyöszög... Nagy szerencsénk, hogy a szüleim egyike szinte minden nap jön délután pár órára, így van társaságunk.
Ma már megjártuk a boltot Emmussal, szerencsére még ma is hűvösebb van.
Kellemes napot mindenkinek!