sziasztok
nagyon jók a képek. én is szívesen lopkodnék
ÉVI
Gyerekeid egyre szépségesebbek. Nem tudom hová fejlődhet ez még
Én látok belőled egy kis szösszenetet az egyik képen ahol bikiniben vagy, ha ebben pompázol már akkor tuti nagyon csudi a pocakod. Azért majd egy egész alakost dobhatnál, én is kiváncsi vagyok!
Hol strandoltatok? Nagyon élvezték a törpök azt látom. Jól kipurcantak a végére. Édesen alszanak egymás mellett. Dorci is alszik még délután?
VIKI
Eszméletlen Laló pólója. Nagyon szupi a thomasos torta. Mesélj mit szólt mindenhez a kis kétéves?
Dolgozni mikor mész vissza?
Az összegyűlt szabikat még kiveszed gondolom és szoktatod a bölcsihez egy darabig. Biztos hamar megszokja nagyon barátságos kis fickónak néz ki.
Jövő héten mi is megyünk bölcsibe beiratkozni.
TWIST
NAgyon vagány a kiscsaj, mint egy vérbeli mocis.
ANCSI
Örülök hogy tudtál kicsit jönni. Sajnálom hogy beteg volt Lóci de remélem azóta már sokkal jobban van.
Remélem nemsokára enyhül az idő és hamarosan össze tudunk hozni egy talit.
Nagyon kiváncsi vagyok már a nagyfiúra.
RODINA
Továbbra is a mikrós mellett szavazok, nekem aventes van de sztem bármelyik ugyanolyan jó. A máriában alig 2 ezerért is lehet venni újat, asszem reer márkájú, és ha minden igaz Denikának olyan van. A szomszéd asszonyom is ilyet vett de nekik végül nem lett jó mert nem fért be a mikróba úgyhogy javaslom hogy mérd meg a mikrótokat ha ilyenben gondolkodsz.
Amúgy véleményem szerint a babakelengye egyik leghasznosabb dolga, annyira imádom hogy még anyuhoz is elcingölöm, busszal, vonattal. Inkább kevesebb ruhát viszek de ezt nem hagyom itthon.
Egyszer nem vittem el és nagyon gáz volt kifőzögetni.
MONIC
Én is nagyon várok már vmi bővebb infot rólatok. NEm merlek hívni nehogy épp rosszkor keresselek, de ha időm engedi szoktalak nézni az msn-en. De sajnos mostanában ott sem tudtalak elkapni.
Ha más nem tegyél fel legalább képeket.
Ezt most én is megteszem
Egyelőre csak néhány itthoni, anyu még nem küldte át amit náluk az ő gépével készítettünk.
Anya úgy megkívántam a sajtot, veszel nekem? a sparban most akciós.
Anya te olyan vicces vagy
Taxizom
Segítséééééééééééééég, megtámadott egy mutáns hangya
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2010.07.20 15:18-kor.