Ezek szerint, Kiscsíkos a másik véglet ebben a melegben!
Ő inkább alszik és piheg, mint ébren legyen!
Bezzeg Dani...
DE JÓ NEKTEK!!!!
Nekem nem hullámzik a hasam...
, biztos jó kis látványt nyújthatsz olyankor! Vicces! Viszont, végre Apa is érezte már a gyerekét rugdalni nálunk is!
Hát...nem bánom,, h már centizek
! Bár úgy volt nálam is, h addig dolgozom, ameddig csak tudok, egyszerűen nem bírom.
Az élet másképpen gondolta a dolgokat...
Augusztus nálunk csendes lesz (max. nyaralás és Dani szobájának csinosítása és végső elrendezése), de a szeptember!!!!
Szülinap hegyek! Időrendben: apu, keresztanyám, én, unokaöcsém, nagynéném. (Telítve az egész hónap)
Az október, nálunk is azzal fog telni, h mit kell még megvenni Daninak! Igaz, rengeteg dolgot megkaptunk már vagy megvettünk, de azért még van vissza.
Ami megvan:
babakocsi (tavaly október óta
egyetlen darab volt belőle az egész országban, nem hagyhattam elveszni...
), etetőszék, pihenőszék, kiságy, pelenkázó, szekrény, polc, légzésfigyelő, pelenkatartó, bébiőr, zenélő-forgó cucc a kiságyra, kezdő cumisüveg szett, cumik, 56-os 62-es 68-as ruhák nővéreméktől (bedobozolva, de ezeket még ki kell mosnom, mert az általa használt kifejezett bébi öblítőtől rosszul vagyok!
), a kiskádat szintén tőlük kapjuk majd meg.
Amit még venni kell: kifogó, pelenkák, takarók (fúúúú, beleszerettem egybe a Brendonban, azt még meg kell szereznem
) krémek stb., vízhőmérő, kölcsönözni egy mérleget, mert azt nem akarom megvenni, utazóágy, ágynemű szett és falvédő stb. - ezeket már megrendeltem, várom, h szállítsák kb. 3 hét. És még jó kis képeket kell keresnem a szobájába!