Sziasztok!
Rabbe: kaptam képet, de nem nagyon látszódik rajta, nem sikerült jó képet csinálnia a dokinőnek, mert a végén már megunta a leskelődést és hátat fordított.
Nagyon sajnálom a kisfiad, de örülök, hogy azért nem lett nagyobb baja.
Minden elismerésem a "szobafestőknek"
, ilyen melegben én nem szívesen kezdek hozzá semminek. Amit muszáj gyorsan megcsinálok, aztán pihi.
Mi az idén biztosan nem festünk, ha bekattanok, akkor max. csak tavasszal, mivel nem régen költöztünk és akkor az egész lakást kifestettük, és a gyerekszoba is kapott egy nem is tudom, olyan papaya-szerű színt, mintha már akkor sejtettük volna, hogy kislányunk lesz
4D-s képek szuperek!!! Én is alig várom, hogy augusztus közepe legyen, akkorra tervezzük a menetelt, csak még bizonytalan vagyok, hogy hova is menjünk, mert a 4DGenesis-t nagyon sokan dicséritek, csak az nekünk elég messze van, vagy a másik lehetőség a Dr. Szöszi 4D, oda járok terhesgondozásra, viszont az uh-tól (12 hetest ott csinálták) és a szonográfustól nem voltam elájulva, mintha gyorsan túl akart volna lenni az egészen. De ha úgy fekszik, akár még jó képek is készülhetnek róla, viszont sajna nincsen csak egy alkalomra pénzünk, úgyhogy azt nem szeretném elszúrni....
Vikoo: megnéztem térképen, hogy hol laktok (remélem jóra gondolok), ott az Ibidentől nem messze, ugye? De az a környék nagyon szép, amikor megyünk arra, a férjem mindig sóhajtozik, hogy milyen jó lenne ott lakni. Mi sajnos csak a "hirhedt" Nyugati lakóparkban tudtunk lakást venni, de ennek is nagyon örülünk, mert kevesebb törlesztőt fizetünk, mint az albérletre (és 7 év múlva miénk a lakás
), azután majd nézünk olyat, ami kielégíti a vágyainkat
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Én is mindig feldobódok utána, pláne, ha mindent sikerül megbeszélnem vele
Írtátok többen, hogy nyaraltatok a Balcsinál. Arra lennék kíváncsi, hogy a vízbe be is mentetek? Mert mi szombaton voltunk a Ráckevei élményfürdőben és mivel a doktornő nem mondta, hogy nem lehet úsznom, én egy jó párszor az úszómedencében úsztam egy pár hosszt. Nagyon hiányzott már, mert a baba előtt nagyon sokat úsztam, és nagyon jól esett. Természetesen erre megkaptam a magamét a "drága" sógornőmtől, hogy mennyire felelőtlen vagyok, stb. Szerintetek is az vagyok?
Azóta figyelem magam és semmi extrát nem vettem észre, szóval biztosan nem kaptam el semmit. Egyébként meg, ahol tömegnyomor volt, a kinti strand részre nem mentem be, az úszóban meg általában csak 3-4 ember volt....
Szex: azóta nem voltunk úgy együtt a férjemmel, de ezen kívül nálunk a heti 1-2 alkalom azért megvan, persze ez Janinak nagyon kevés
, mindig sír miatta.
Nálunk én vagyok az, aki nem tud teljesen kikapcsolni, na meg eleinte elég sokszor fájt utána a hasam. Mondtam is neki, hogy örüljön, hogy nem vagyunk teljesen eltiltva a dologtól. Amúgy ő is mindig nagyon vigyáz, meg vannak pózok, amikor fáj és akkor mindig aggódik, hogy akkor hagyjuk abba, vagy mi legyen. Egyébként, amikor a doktornőnél rákérdeztünk, azt mondta, hogy mivel nem indokolt, hogy hanyagoljuk a házaséletet, ezért ő javasolja is. Szerinte ezt kell, ha nincs orvosi ellenjavallat.
Henne: nagyon csini kismami vagy! Én csak irigykedek itt mindenkire, mert hiába van az, hogy csak 2 kilót híztam a terhesség kezdete óta, sajna +20-al kezdtem a pajzsmirigy miatt. De majd lemegy később... remélem.
Nekem is kellene tanulnom szintén nyelvvizsgára, meg a diplomamunkámat is el kellene kezdenem szeptemberig, úgy beszéltem meg a témavezetőmmel, hogy babásan már úgysem fogok vele foglalkozni, de sajna már most nem érdekel és húzom az időt
, pedig muszáj lenne megcsinálnom....
Telokin: gyönyörű szép a kislányod!
És a neve is az. A férjem állandóan azzal nyaggat, hogy legyen Virág a mi kis Pincurkánk neve, de nem akarom szegényt kitenni szándékosan csúfolódásnak, mivel a vezetéknév Fehér lenne...
Úgyhogy itt állunk még név nélkül... mert nem sikerül megegyezni.
Dorka: hogy-hogy pénteken mész dolgozni? Nem kaptad még meg azt az egy napot? Vagy te nem akartál több szabit kivenni?
Tegnap nekem is jó volt: "sajnálatos" módon az irodában áramszünet volt, így kaptunk 1 nap pihit. Ma már semmi kedvem nem volt bejönni.
Rodina: sajnálom ami történt, de ahogy olvasom a többiek már írtak neked sok megnyugtató szót. Így én csak annyit, hogy gondolok rád, nem lesz semmi baj. ++++++
Eta: talival kapcsolatban én alkalmazkodok
Még talán a 30. délutánt is meg tudom oldani, max. elkérem magam egy fél napra a munkahelyről. Sajnos a kocsival való menetelt tudom meg soká (pedig akkor 2-3 ember el tudnánk vinni), mert az a páromtól vagyis a munkahelyétől függ, ahol mindig az utolsó pillanatban mondják meg, hogy kell-e hétvégén dolgoznia
, így nagyon nem tudunk tervezni közös programot. Na de szerencsére augusztus 6-tól új munkahelye lesz, remélem az már jobb lesz.
Gyancsi: nem semmi a főnököd... ehhez nem is nagyon tudok mit mondani!!! Jól teszted, hogy postán adod fel, én is úgy csinálnám.
Aranyoska: jó hogy leírtad, hogy mi történt veled, én júliusig mindig abból éltem, amit ti itt leírtatok és megbeszéltetek. A dokival kapcsolatban csak annyit, hogy az én doktornőm sem mondott soha semmit el az elején, és ezért sokszor kerültem kellemetlen szituba, sokszor beszidtak olyan dolgokért, amiről nem is én tehettem, csak egyszerűen nem voltam felvilágosítva. Azóta mindennek utánanézek, és ha van valami, amit nem értek pontosan, azt megkérdezem. De még így is sok dolog van, amit nem mond el nekem. Attól függetlenül én nagyon szeretem, megbízok benne teljesen. Betudom annak, hogy rengeteg páciense van, és nem tudhatja hogy én mit tudok és mit nem, arra meg gondolom nem akarja pazarolni az időt, hogy mindent elmondjon, olyanokat is amit esetleg tudok.
De ha úgy érzed, hogy nem bízol meg a dokidban, akkor ahogy a többiek is mondták lehet meg kellene próbálni váltani.
Freestyler: nagyon gondolkodok a mosható peluson, viszont még sok-sok fórumon végigrágom magam, hogy tájékozódjak, azután szerintem keresni foglak tanácsért.
Ritya: örülök, hogy minden rendben van a Babókáddal
. Én majd 3-án megyek dokihoz, akkor ad beutalót cukorvizsgálatra, de kb. ugyanakkor megyünk majd. Nagyon nem várom
, bár már most legalább meg tudom enni, inni az édes dolgokat. A terhesség elején csak a sós ment, minden édes dologtól rosszul voltam.
Ebba: én személy szerint örülnék, ha a következő vizsgálaton azt mondanák, hogy mégsem kislányunk lesz, hanem fiunk, mert mi sem találunk lánynevet.... Mi a baj a Tatjánával?
Puszi mindenkinek!