semeddig
elmentünk a boltba, majd az lett volna hogy feljövünk, megtömjük az apróemberkét, majd lemegyónk fagyizni. a nelli elkezdett rohangálni az aőjával a lakásban, és már nem volt lelkierőnk lemenni
Sziasztok!
Mi jól vagyunk csak én nagyon fáradt vagyok hétvégén költözünk (Csillaghegyre), még sehogy se állok a csomagolással, egész nap Beni után rohangálok héten rájött hogy tud felállni az asztal mellett egyre veszélyesebb ez a gyerek
Lady: nagyon jó a tetoválásod én is most szeretnék csináltatni csak nem találok a környéken olyan tetoválóst aki este felé is dolgozik
Kusi: juj de jo mesélj, hova hogyhogy? csak Ti lesztek? kertes? merre Cshegyen? lehet közel lesztek Mesikéhez
gratula Beninek, nem semmi feláll a Drága
Lady: férjed tetkoval is foglalkozik, nem?
Sziaztok.
Jol vagyunk,Viviket alig tudom ki rangatni a jatszoterol,rengetek a gyere,nehezen viseli az itthonletett sok mindenrol lemaratm.
Kusi:de jo hogy csillaghegyre koltoztok,hova? mi a nyar ucaban lakunk.
mindenki jol van? hercegek? hercegnok?
Egy ideje már fent vagyunk
Csenge tegnap este vacsi előtt elaludt!!!! és csak most kelt fel!
Nálatok volt már ilyen?
Arra számítottam,hogy éjfélkor már fent lesz,de kibírta
mi is közben megérkeztünk tegnap este. nálunk minden rendben volt. nagy naivan azt hittem, hogy kertes házban nincs olyan meleg mint a lakásban. hát ez nem vált be, ragadtam a mkelegben, a gyrek meg rohangált. mondjátok már meg hogy lehet az, hogy ilyen dög melegben is duracell nyuszi?
most mossák a ház elött a nagy kukákat be kellett zárjam az ablakot olyan hangos, Tami fel is kelt de visszaaludt szerencsére, csak most meg a melegtöl fognak felkelni ÁÁÁÁ
jajj. az nagyon hangos szokott lenni mikor a kukákat mosssák, mert olyan erős vízsugárral mossák!
nellike is most kicsit elsőlt, biztos eltöltötte a dinnye!
Most kaptuk meg a közgyógykártyát.
Évi 6000 forint
De rehabilitációs célra is fel lehet használni
Ha lenne mögötte még egy 0 egész jó lenne,bár ez is jó,hogy legalább ennyi van
Csajok buta kérdés lehet,de ti melyik dinnyét adjátok?sárga vagy a görög?
Ha a görögdinnyét,akkor hogy kenyérrel?
babusok: nellike kialudta magát, és én sem bírok már nagyon magammal. lehet hogy kicsit kimegyünk mászkálni, de nem tudom,h ogy meddig bírja a csajszi a lentlétet, csak nem fárad el, hogy aludni fog.
lady: nem hüje a kérdésed!
szerintem bármelyik jó neki. én kenyér nélkül adom a csjnak, felkozkázva, ésa kkor úgy eszi, és ez jó mindkét dinnyére is.
persze kimagozom...
Nekem is ez a bajom a görögdinnyével,pedig imádom
Ti a meleg kiütést mivel kenitek be?
Az egész feje tiszta pötty!
Ő lehetne a pöttyös túró rudi új reklámarca
(((( szegénykék. most elvonulhatott egy hidegfront, mert tegnap este még pont időben vettem be a bogyóimat, mert semmit nem éreztem..
nellike most alszik, de enem tudom, hogy így mikor menjünk ki sétálni
lady: nem tudom, ogy bogyókádnak adtál-e már rakott krumplit, de a nelli imádja. főleg a tejfölös krumpli részét! remélem nálatok is falja majd a kicsi bogyókád!
babusok: mi most megyünk le sétálni, mert a nelli anyja kicsit pörög!
mikor jöttünk haza találkoztunk Charlottékkal nagyon édi Krisz jol vannak, nem tudtunk sokat beszélni mi már pont jöttünk fel és éhesek is voltunk meg szomjasak
na de végre összefutottunk
babusok:nagyon jó fej az új védőnéni
Sajnos a tali nem fog működni,mert ma várunk vendégeket,és mi is csak jövünk megyünk
De valamikor egy talit össze lehetne hozni