Helló Csajok!!
Tündi- Nem semmi babalak
Nagyon sokat nőtt akkor a 20.hét óta
Az nagyon szuper ha semmi vizesedés, semmi kellemetlen tüneted nincs
Nagyon jó volt a fürcsi szerdán, annyira élveztem és Lili baba is szerintem
Most szerdán is megyünk, de szerintem uszoda lesz belőle, mert nincsen éppen strand idő
Csip- Nem semmi ez a pár akikkel voltatok
Sokszor az emberek nem becsülik meg azt ami van ( pl gyerek)...De kell az ilyen példa, mert már most tudod, hogy hogyan tuti NEM akarod majd csinálni
Kettesben biztosan szuper lesz augusztusban a Balcsi!!!
Ediii- Az ultrahang csak 31-én lesz, mindjárt át is írom a vonalzómon
Jól kicsesztem magammal, mert az még két hét
Kutyuskádról tehetnél képet, annyira imádom őket
Juli- Áronka nagyon jképű kiskrapek, gratula hozzá
Hol rejtegeted egyébként????
Ahol a 80 kg-t???Mert, hogy én azt sem látom
Onlány- Nagyon sajnálom, hogy neked mindig ilyen dolgok jutnak
A lényeg, hogy Hannival minden okés lesz, ez biztos
Hajvágás nem semmi
Hallod azért Anyukádék nem egyszerű esetek...Ha jól veszem ki a szavaidból Anyósoddal jobban kijössz, mint a saját szüleiddel, azért ez nem semmi
Susytunder- Sajnálom, hogy nem sikerültek jól az utazások, ezek a pici babák sokszor még nehezen viselik a környezetváltozást
Reméljük legközelebb már jobban sikerül
Gratula Kristófnak a szobatisztasághoz, ügyes nagyfiú már
Recept engem is érdekelne
Nálunk a hétvége nagyon gyorsan eltelt ahogy mindig....Itt voltak Csabi barátai, nagyon aranyosak voltak, a lánynak még szinte semmi poci sem látszik, pedig 18 hetes
Voltunk kirándulni Gmundenben, meg shoppingolni, sütöttünk pizzát , a fiúk whiskey-ztek, szóval minden meg volt, ami kell
Én meg ma elkezdtem rendelgetni a neten a babadolgokat ( ágynemű, matrac , pelenka stb), hogy mire megyünk haza minden otthon legyen
Pénteken indulunk, el sem hiszem
Az egyetlen gáz, hogy 2 kocsival kell hazamennünk, mert az egyiken ( a kisebbiken) lejárt a műszaki is meg a zöld kártya is, muszáj megcsináltatni, viszont abba meg nem férünk el, úgyhogy vagányan 2-en 2 autóval megyünk
Mindenkinek puszi:
Ancsa