Hogy csináljátok, hogy ennyit alszanak a gyerkőcök? Nem tudom, mi történt Pannával, hogy ennyit aludt? Ehhez képest gondoltam, majd farkaséhes lesz: hát ezzel szemben 70 ml-t evett, de utána el volt vele du. 1-ig.
Persze akkor bepótolta, mert evett 180-at, és most durmol.
Csak éppen Laura nem akar aludni, mindig kitalál vmit, hogy kijöhessen a szobájából.
Apjuk meg itthon van szabin, mert végre rászánta magát, hogy megcsinálja a kerítésünket, nekem meg segíteni kéne neki, de így nem tudok, mivel Laura percenként jön ki. Mondtam neki, ha nem is alszik, akkor legalább feküdjön egy órát csenben.
Holnap jön át anyum vigyázni a két gyerkőcre, főleg Laurára és akkor ki tudok menni segíteni apjuknak alapot ásni. Mondtam, ez is milyen izgi lesz ebben az időben?
Marcsi, irigy-irigy vagyok, hogy már ilyeneket eszik Panka. Már alig várom, hogy Panna betöltse a 4. hónapját és elkezdhessem a hozzátápit. Tegnap este kiflicsücsköt nyalogatott és nagyon tetszett neki. Mondtam, hogy a hozzátápival megvárom a 4 hót és majd akkor jöhetnek a dolgok szépen sorjában.
Marcsi, mennek a drukkok a munkával kapcsolatban
Szilvi! Az én fejem is szét akart durrani, de aztán benyomtam egy kávét és hipp-hopp elmúlt. Csak nekem nem kellett tejet vennem a boltból, csak a hűtőből.
Ja, hogy meséljek: anyósnak a hétvégén leégett a hűtőmotorja. Áthozta a cuccait a mienkbe. Persze azóta nem főzött semmit sem magának, hanem vagy nálunk evett vagy konzervezett. Tegnap este kapott egy kölcsönhűtőt, amíg nem hoz a szervíz neki másik motort, potom 45 ezerért (amit ahogy megbeszéltem mi fizetünk ki). Erre ma elmegy a boltba vásárolni, amikor már van működőképes hűtője
és közli ebéd előtt nem sokkal, hogy nem vett magának semmi ebédrevalót, még konzervet sem, hanem akkor nálunk eszik.
Mondom neki, hogy van rántott hús meg zúzapörkölt, erre közli hogy azok nehezek ilyen melegben. Mondtam neki, hogy ez van, ezek közül lehet választani. Aztán elment haza, erre jön vissza kb. egy óra múlva, hogy akkor ő mégis itt kajálna.
Ezek szerint mégsem volt olyan nehéz az a kaja
Szépen megette az ebédet aztán elhúzott haza