Kisbeeeka
Szuppper hírek, megintcsak! Figyi, nem a titok működik, hanem a határtalan hited!! (Óvatosan vele, mert az első lombik alatt én is beleőrültem és nem sikerült és teljesen magam alatt voltam. Akkor még nem értettem, hogy sikerült, csak nem akkor, hanem most!
Viszont akkor kimondtam hangosan, hogy olyan jó lenne ha lenne időm néha könyvet olvasni, aludni, programozni és másnap ki is dobtak a munkából
))
Van második része,a kulcs ...
Rita, nagyon sajnálom, nagy ölelést! Lesz Somának kistesója, hidd el. A 3 hónapnak csak az eleje sok, a közepe-vége már úgy elrepül
Majd írd meg milyen
Sokszámos Pancsi, nagyon sajnálom. Annyi mostanában a mk, mitől lehet... Nagy erőt és kitartást, Sajti elég sokat tud neked segíteni ez ügyben, ő nem régen esett túl ezen. Lesz nektek is babátok, csak ki kell várni!
Angi, az elméletem szerint már MUSZÁJ Jönnie jó híreknek!!!! SZóval hajrá!
Kubu, még mindig nagy Márkusz rajongó vagyok!!!
Hófehérke, a recin kérdezd meg (ha lehet ne valaki fiatalt), tuti, hogy segítenek, mondd el, hogy mit gondolsz, mit szeretnél. Nekem még mindig az lett
Én Irénkével beszélnék.
Hú Judit, milyen fura álmod volt... talán azt érzem, hogy ugyanazt az összetartozást keresed, mint régen az ex-szel. hármasban. Várod a párod, aggódsz = valamit nagyon vársz, ami aggodalommal tölt el. Aztán megnyugszol, mert minden rendben van, hármasban mentek el. Az, hogy az exed szerepel benne, nem fura, mert az új pasiddal
)) még nem élted át ez a hármasban kerekcsalád érzést, ezért az álmod onnan vett figurát, ahonnan tudott