Sziasztok!
Kicsit lecsendesültek a dolgok itthon, vanidőm géphez ülni....
Csütörtökön elmentünk Rékáért, egyben megünnepeltük unokatesó 1. szülinapját. Réka nagyon édes volt, látszott, hogy örült nekünk, kaptunk sok puszit, de az is látszott, hogy jó helyen volt. Nem volt vele semmi gond, elvolt anyumékkal jól. Mikor megkérdeztem hazaúton tőle,hogy jól érezte-e magát, és hogy megy-e máskor is a mamáékhoz nyaralni, akkor igen, és vigyor volt a válasz.
Péntek dél körül értünk vissza, délután jött a kábeltévés és most már van minden, TV, net, telefon... Király...
Szombatra nagy vendégsereg jött, ittalvósra közülük 2 család, 4 gyerekkel. Voltunk amúgy 15-en, meg 11 gyerek. ELképesztő milyen játszótérré vált a nappali, meg a terasz, de nagyon jól elvoltak a gyerkők is, meg mi is. Réka is nagyon élvezte a nagy társaságot, hol ehhez csapódott játszani, hol ahhoz. Bevallom, azt se tudom ,mikor, kivel, mit játszott, mert volt elég dolgom, és ő csak egyetlenegyszer jött oda hozzám egész délután, hogy aja fog kezét, amúgy meg inkább elrohant a többiekkel, ha cipőváltás, pelenkacsere vagy kaja miatk közelítettem hozzá. Meg mindig volt valaki aki fogyelt a gyerkőkre. Vagyis olyan sokan voltunk felnőttek is, hogy mindig volt valaki valamelyik részen, és az ott lévő gyerekekre figyelt. Így legalább rohangászni nem kellett...
Még tegnap délelőtt el akartunk menni megint maciparkba, de szemerkélt az eső, így az ittalvósaink hazamentek. Mi meg romeltakarítottunk, meg pihiizztünk délután.
Este meg RÉka leesett a konyhapultról.
Szeet ott ücsörögni, nézi, hogy mit csinálok, csak most nem fért a bőrébe, és játszott a megtalált macis mézzel. Túlságosan előre csúszott, aztán egyszer csak zsupsz lent volt. előbb talpra, aztán elhasalt. Kicsit fájlalta a térdét, de puszi után már nem fájt. Viszont kicsit később sántítani kezdett a jobb lábára. Bárhogy vizsgáltuk a lábát, nyomogattuk, mindig csak "csikis" volt a válasz. Meg amúgy is mászkált, rohangált, csak kicsit bice-bócán. A jobb lábán csak a sarkát teszi le. Ma persze voltunk dokinéninél, elküldött röntgenre. A röntgenen szerencsére semmi, tehát nincs törés vagy ficam meg ilyesmi, kicsit megütötte , majd elmúlik. Remélem tényleg így lesz, és pár nap múlva már nyoma se lesz....
Szia Berni! Isten hozott! gyere nyugodtan (én beszélek, és még csak pár hónapja vagyok itt
)
Fildi! Köszi az Elmós-pelusost, majd rákeresek...ű
Esztó! Kitartást és sok sikert a vizsgákhoz! GOndolom lassan a végére érsz!